Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa facut placinta cu mere ca mi-a facut Mav o poftaaaaa si mi-a iesitttttt,ieeeeee am mancat-o cu Claudiu intr-o ora...,toata tava adica...Mamica stralucitoare 38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
Si tu Brutus cu placinta

.Bai fetelor dar voi aveti sotii cu voi, puneti-i sa va adoarma la modul cel mai placut, stiti voi care
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+Pozele noastre
dandusa spune:
Otilia,
savurat Ana din plin
si cu tz si cu lebedele
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Mirtha,
curajoaseeeee,mdaaaa[omulet tremurand de frica
]mi-e o fricaaaaa
ia zi mai bine secretul tau...cum facem si noi sa nastem asa repede?
vrem pozeeeeee cu printesaaaaa
Mamica stralucitoare
38+
Alexa.1983 spune:
Otiliav...al meu la cat e de hamesit...poate ma adoarme de ajung pe la urgente cu apa in pantofi............![]()
Mirtha...
ma bucur tare ca ai avut timp sa intri
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Otiliav spune:
Hai Mirtha, nu fugi, fie-ti mila de noi si pune poze ca vrem sa vedem si o printesa.
De cand te asteptam sa vii cu vesti, cu impresii proaspete, azi ma gandeam ca nu mi-ai ascultat sfatul sa faci o intalnire cu fetele.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
dandusa spune:
Mirtha,
daca ai timp sa-mi zici de spray-ul cu lidocaina...,a fost eficient?
pic de somnnnnnn
cred ca ma delectez maine cu micuta Eva
Mamica stralucitoare
38+
Otiliav spune:
Hai Mirtha ca eu mai astept putin, sunt cu o ra in urma voastra, imi permit
.
Ma gandesc la Bebecris ca este in focuri acum, sper sa aibe o nasere usoara!
33+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Gata, noapte buna!
Bebecris, tinem pumnii!
33+
Pozele noastre
cristina_ph spune:
mai este cineva pe aici?
eu i-am m-am trezit

,se pare ca nu se poate sa trec peste ora 2 si sa nu ma trezesc.Nu a avut nici un efect ceaiul meu....offfff
34+
Andrei Alexandru
Alexa.1983 spune:
Mda......eu sunt p'aci....deschide geamul si fa frig in casa...la mine mai functioneaza...gerul ma adoarme![]()
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

am mancat-o cu Claudiu intr-o ora...,toata tava adica...