Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Ceva vesti despre Bebecris?
Sunt rupta si maine iar am program incarcat dar tot as mai sta poate mai aflam vesti.
Anes, pai normal ca ne uitam si rasuitam la pozele cu Remus ca e primul si singurul bblus pana acum pe aici.
Chiar asa Ginye, cum mai esti, cand ne pui poze cu minunea ta? Te cred ca esti ocupata cu alaptatul si sper cs tu ti-ai revenit bine fizic.
I-a mai scris cineva Simonei, ca ne-a rugat sa-i transmitem si ei mesaje cu ce se mai intampla cat este ea in spital?
Alra, asta-i ritmul si daca ies din el am impresia ca in pot voi sta pana la nastere. Cu recuperarea nu am de ales, asta-i momentul optim si nu se poate amana.
Mai traiesc si cu senzatia ca daca prima data am nascut in saptamana 42 si acum voi rezista mult si bine, stiu, e gresit sa fac mereu comparatii cu prima sarcina dar fara sa vreau le fac.
Mi-a sosit o programare pentru Ana, control oftalmologic, 29 octombrie ora 11, pica aiurea in timpul zilei dar si ca perioada, macar sa iau si eu pranzul linistita, pe aceea sigur ori schimb ora, ori o aman, sa mi-o puna dupa ce vine mama. Dar multe altele nu se pot modifica.
Mav,
ai ajuns in saptamana 40, ce zici bb de 4 kg? Ai grija de tine si sa stii ca mi-ai facut pofta de placinta cu mere, am citit cu ce ti-ai servit musafirii
.
Ce parere aveti de baietii astia grabiti care trebuiau sa se nasca la inceput de noiembrie. Nu vor si pace sa fie scorpioni! Tot fetitele mai cuminti, isi asteapta frumos randul ![]()
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
criss703 spune:
Otiliav ai dreptate tu esti ocupata cu Ana (vazut pozite ff. frumoase cu lebede si Ana
)la bazin si ai timp mai putin pt. tine
, ei oricum bine ca mergi iar "exercitiile " ti le face Ana
, de raceala sper sa scap repede desi asa ma doare o ureche si gatul
Andy bafta maine la eco sa fie totul ok
, apropos cum mai stai cu renovarile ?
Cherieactiv felicitari pt. bebe grasun si faptul ca esti curajoasa si incerci sa nasti natural 
Carmendu felicitari si tie pentru vestile bune de la eco 
Mav ma bucur ca esti ok si te simti bine ...las' ca vine si bebe 
Somn usor fetele 

Criss
35+
http://community.webshots.com/user/criss703
cristina_ph spune:
Ma duc sa-mi incerc norocul cu somnul.....poate reusesc sa dorm!Doamne nu ma gandeam ca o sa ajung vreodata sa-mi doresc sa pot sa dorm...
Va pup si va doresc noapte buna!

34+
Andrei Alexandru
Alexa.1983 spune:
si eu stau pe aici si astept vesti.......Otilia se parca ca noi suntem "moasele de garda" in noaptea asta....
PS: primesc spaga si cadouri, fara rusine, de la cele care vor sa nasca online...
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

cristina_ph spune:
criss,eu am luat pentru gat niste pastilute homeopate HOMEOVOX care se sug si sunt dulci si un sirop Stodal.Ambele sunt permise in sarcina,fara nici o contraindicatie!
Poate te ajuta!
Noapte linistita,gravidutelor!
34+
Andrei Alexandru
Alexa.1983 spune:
Si eu iau Homeovox.....tot din gama de homeopate e....dar misto e ca eu ma bazaiam de durere de gat si pe cutie scrie" laringita, afonie, raguseala"....deci....eu NU vroiam sa dau recital...vroiam sa cap de durere....le-am luat....si va jur ca tot la fel de patetic cant....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

criss703 spune:
Cristina_ph
multumesc de informatie
Alexa ![]()
![]()
...sper totusi sa n-ai tarife chiar asa mari sa ne putem permite
Criss
35+
http://community.webshots.com/user/criss703
dandusa spune:
si noi santem bine...formula completa...ca si Mav,arsuri la greu cum n-au mia fost pana acum...,nush' ce naiba se intampla da' ma ardeeeee de mooooor,in orice pozitie,cu orice dreg nu merje...arde si arde...
ieri a fost family day,azi sotul inca un liber,umblat ca nebunii peste tot distrat copil,cumparat ghetute,cumparat mancare,facut placinta cu mere ca mi-a facut Mav o poftaaaaa si mi-a iesitttttt,ieeeeee
am mancat-o cu Claudiu intr-o ora...,toata tava adica...![]()
acum pe seara mi s-a pus pata pe sufragerie si-am mobilizat(a se intelege stresat...)sotul sa mute mobila si tv si calc si si...si uite acum am iesit din baie,recuperat un pic forumul,scris si merg la somn,ca pitika de cand si-a spart capul ne-a terminat,f agitata,f suparata...,tre' sa fim fresh pt o noua zi...
Ireen,baftaaaa,ne rugam la d-zeu sa fie bine
Brie,muulte incurajari,santem alaturi de tine
Bebecris,asteptam vestiiiiiiiiiiiiiiii
Cristina,
te rog io nu mai lua tot ce zic tantile de la plafar/farmacie...,chiar daca pe prospect nu scrie contraidicatii...,sant multe plante interzise in sarcina...intra si citeste lista si apoi stai linistita...
este perfect normal sa avem insomnii,crede-ma ca nici eu nu dorm cum ar trebui dar incerc sa recuperez ziua...,ma simt stresata,am atatea in cap si mai am si arsurile astea care la orizontala ma terminaaaaaaaaaa
hai ca mai este putin...
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
mi-e un dorrrr sa dorm pe burtaaaaa
si sa stau vreo ora-n cada cu spumaaaaa...sa n-aud nik ,sa nu vad nik...
Mamica stralucitoare
38+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Burticute si mamici dragi va imbratisez pe toata cu o mie de brate !

Va multumesc din suflet pentru sustienrea voastra si va asigur ca ma gandesc la voi , va tin pumnii celor care urmeaza sa nasteti !
Fiti curajoase !
(nu ca mine partial curajoasa
)
Se poate si se merita !
Cind ne mai acomadam putin cu Pitica intru si vorbim mai pe larg.
Acum se pare ca au inceput colicile si suntem in tur de forte. Azi ne-a vizitat medicul de familie si am primit de la el nota 10 !
Sper sa reuseasca sotul sa puna ceva poze calde !
Va pup !
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0