Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
diamisha
, eu si pe sebi l-am nascut la termen, la 40s fix, asa ca am toate sansele sa nu nasc mai devreme...
de altfel, de cand am avut alarma falsa, au disparut ca prin minune toate "semnele"... si contractii... si "gelatina"... si tot. ba chiar (desi se parea ca mi se "lasase burta"
) mi se suie/inghesuie bb in stomac... ceva de speriat... imi da niste arsuri.........
...asa ca... o saptamana... cred ca tot mai avem.
o sa va scriu maine ce-mi zice dr....
noapte usoara!
39+
Antonio-Gabriel
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Otiliav spune:
Brie, wow ce bunica tanara este mama ta. Este o mare diferenta intre a fi bunica la 44 de ani ca mama ta acum 6 ani la prima fetita a ta si o bunica la 70 de ani cum sunt alte cazuri, este o generatie diferenta. Tango spui ca da contractii
?
Pe mailul comun sunt multe numere de telefon. Recunosc eu nu am avut timp sa le reintroduc de cand mi s-a furat telefonul, inca o sarcina pe lista de saptamana aceasta
.
Maria_k, frumos nume ati ales pentru fetita!
Diamisha, Criss, daca sunt cu Ana deja nu prea mai am timp sa fac ceva pe la margine. Eu reuseam sa fac pluta, azi in schimb mi-a fost tare greu cu asa burtoi si plamanii inghesuiti. Voi cum de mai puteti fetelor? Am facute ceva ture cu placa/colacul cu Ana dupa mine, cum obosea cum se urca in spatele meu sau si mai rau ma prindea de slip sau de sutien si tragea de ele, pana se catara ca o maimutica pe mine.
Cristina, somniferul meu este forumul, azi-noapte cum am adormit asa m-am trezit dupa 6 ore, nu-mi venea sa cred ca este ora 8 si ceva. Ce fel de Omega3 iei ca eu am luat si nu am avut niciodata probleme cu stomacul. Mai sunt si alte fete care au luat Omega 3 din Ro.
Amalia, parca Leeloo iese miercuri din spital, atunci termina tratamentul cu antibiotic.
Mendy, Lorellay, eu nu stiu cum sunt alte anestezii dar mie de generala imi este groaza. Plus exact cum povesteste si Bertha, am ramas cu o mare frustrare ca soacra a vazut comoara mea inainte sa o vad eu in contextul in care cat am fost gravida nu a dat un telefon sa intrebe ce fac. Vai ce suparata am fost, nici nu ma mai mir ca am plans primele zile dupa nastere si am luptat cu depresia. Eu nu am avut de ales, a fost cezariana de urgenta dar daca voi aveti de ales informati-va despre ce optiuni mai sunt, despre avantaje si dezavantaje. Aici in Norvegia nu te intreaba ce vrei dar cred ca Diamisha va sfatuieste bine ca ea a studiat problema.
Mariana_28, eu nu am facut niciodata spalaturi si stiu ca nu sunt recomandate in general, ochiul si vaginul sunt organe care se curata singure prin secretiile care le produc.
Criss, Alexa, multa sanatate si sa nu stranutati prea mult!
Z_iulia, bine ca mi-ai adus aminte, trebuie sa-mi fac si eu timp sa pun o jardiniera ca mi-au facut 4 frunze de violeta radacini.
Manumanu, ma faci curioasa cum este cu gemeni in burtica, nu cred ca voi afla vreodata.
Mada, ce de poze, bravo mami. Imi plac mult cele in oglinda, buna idee si evident cele cu surioara cea mare. Ce fata mare ai si ce mult iti seamana iar burtica ta tot cu nasucul pe afara.
Lorellay, frumoasa data ati ales pentru venirea pe luma a printesei. Cu circulara nu-i bai ca faci cezariana.
Mamiseli, super fain linkul cu miturile, l-am salvat asa pentru sufletul meu, e un fel de rezumat al principiilor din ultimii ani.
Alra, eu zic sa salvezi o poza cu barzoiul, modifici numele in pdf si printezi un barzoi cum trebuie pe ceva textil, impermeabil, il decupezi si-l atarni in fata casei si gata
. Sau nu stiu, il faci la traforaj, pictat in culori frumos. Si asa ai tu toate achizitiile pentru bb gata, fa ceva original.
Madutza, vacanta placuta si fara emotii! Ce frumos ca ti-ai vazut fata zambind. Eu nu am putut vedea pozele initial, dupa aceea m-am prins ca nu este spatiu dupa link si ia punctul de la propozitie. Ce zambet de smecherita.
Anes, frumoasa povestea, mai stii cand iti spuneam sa faci cezariana doar daca este nevoie. Uite ce bine ca s-a intamplat asa, ma bucur ca si tu ai fost curajoasa.
Diamisha, am ajuns la PM la sfarsitul conspectului
, e prima abatere si deja e prea tarziu pentru a mai spune ceva. Nu pot sa raspund cum as vrea, mai intai trebuie se fac curatenie in cutia postala
Cherie, la ce burtoi afisai tu nici nu ma mir. Dar cat mai fumezi acum, nu te potolesti deloc?
Andy, wow ce mult ai asteptat, bafta maine! Am intrebat azi si daca plec in Ro pot ingheta o perioada abonamentul numai sa-i anunt.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Abia acum am reusit sa intru...e sotiorul acasa, in concediu medical,a cazut pe scari cu finutul in brate si nu mai are voie sa stea mult in masina,asa ca 2 saptamani e acasica cu mine, calare pe laptop cu mail-urile de servici.Finutul nu are nimic, doar s-a speriat, iar sotiorul are 2 vertebre tasate si o mica fisura...dr. a spus ca se recupereaza repede.
Nu am apucat sa citesc din urma...sper ca toate fetele sunteti bine si bebeii la fel.
Va pupicesc pe toate...sa vad cand mai pot sa intru...de teroristu' de sot...cica e in medical, dar suna telefoanele si vin mailurile in disperare
Ramo
32+ 
Puiutul meu scump
cherieactiv spune:
andy...succes maine la medic...o sa vezi cat a crescut bb intre timp...te cred cand spui ca iti este dooor...dam...asa e in strainatati...intelegem
Cherie
32+
Sasha...
anes spune:
Andy Remus e tac`su tot. Nici macar sexul nu il are ca al meu
.
alra, am epiziotomie. sambata mi-a scos cele cateva fire exterioare, desi erau resorbabile intr-un timp mai indelungat. Acum nu mai am nici o problema.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
cherieactiv spune:
am vazut filmulet cu tatza lui dandusa...si am vazut si tazta lui otilia....ce minune....cata iubireeeeee....mi se ridica paru...
Cherie
32+
Sasha...
anes spune:
Va multumesc TUTUROR pentru cuvintele frumoase la adresa noastra! Sunt intr-adevar norocoasa!
cherie, chiar sa il scoli pe al tau sa vada pozele cu bebele meu! 
Esti o figura!
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
cherieactiv spune:
ce..cum..naste bebecris??pai..scoatem pompoanele....

hai bb david!!!
Cherie
32+
Sasha...
Alexa.1983 spune:
Multumesc Otiliav....promit sa nu scuip microbii spre monitor...
Anes...
Bebecrissss
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

cristina_ph spune:
Otilia,am luat Omega3 de la Doppel Hertz(nu stiu daca am scris corect)
Si parintii mei iau si nu au nici o problema,dar eu nu pot sa iau,chiar daca de fel sunt o constipata.
34+
Andrei Alexandru