Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
Olivia26 spune:
Cherie, felicitari pt grasunel.
Noapte buna, dragutelor!
S-aveti o noapte linistita, fara prea multe drumuri la 

Olivia
37+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe
anes spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Alexa.1983 fetele.....eu inca-mi tarasc mucii....dar va multumesc ptr sfaturi..le-am luat pe toate...oscillococcin, paracetamol, lamaie cu miere....toate odata.... |

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
carmendu spune:
andy- sunt aici.
tu ce faci? ai terminat cu pregatirea cuibului?
ginye- am citit postarea ta.imi pare foarte rau de ce i s-a intamplat bebelusului tau. daca fetele spun ca este operabil si ca la un an si ceva nici nu se va vedea, iti doresc ca asa sa fie. sa fii optimista, iubita, si sa nu-ti pierzi credinta in Dumnezeu. suntem alaturi de tine si de bebelusul tau.
anes- emotionanat povestea nasterii. mi-a venit sa plang. ai avut parte de o nastere rapida si vad ca toate au decurs bine.
bebecris- neasteptat...... iti urez nastere usoara si......

pt tine.
brie- ma bucur ca ai revenit. scot si pentru tine agitatele 

si iti doresc emotii cat mai mici la cezariana.
am citit despre catalina ca a inceput inhibarea si ca a plecat in grecia. ii urez si aici sanatate multa si sa se intoarca la gravidute prin fiv cat mai curand.
ireen- draga mea, nastere usoara si recuperare rapida. 

of, ce de fete se pregatesc sa nasca. mai e asa de putin si pentru noi! ![]()
azi am fst la eco si dr. suntem bine. bebe victor are 2450 gr. dr a zis ca e bine. inca nu am stabilit data cezarienei. placenta a ajuns la gr 3.
colul nu e cel mai lung, dar a zis dr ca "saptamana asta nu nasc sigur" ![]()
eu i-am zis ca am rabdare , ca nu ma grabesc. chestia e sa nu se grabeasca bebe. ma mai duc la dr peste 2 sapt.
35+
Victor
pozele noastre
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brie Ireneeee curaj mult!! probabil ca va voi tine la curent cu noutatile pana ajung acasa prin anes sau mav, doar nr lor le am de tel. Oare mav ce-o fi facand? A nascut? Sper sa nu deranjez fetele atunci sau sa aibe multa treaba. Prin catalina nu am cum sa va transmit noutatile pt ca ea azi a plecat in Grecia pt urmatorul FIV. sa dea D-zeu de data asta sa-i fie bine pana la capat. 38+ Androniki |
brie, te rog mult sa imi trimiti mesaj dupa nastere! Doamne fereste, nu ma deranjezi deloc!
Catalina, Doamne ajuta sa fie bine de data asta!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
cristina_ph spune:
Fetelor,eu am luat azi de la plafar niste sunatoare pentru ca mi s-a spus ca este buna pentru insomnii si doamna de acolo mi-a recomandat niste picaturi din muguri de tei argintiu care se pun in apa sau ceai pentru linistire,somn,etc.
Ce parere aveti,credeti ca este ok?Nu are nici o contraindicatie,am citit pe prospect,se da si la copii...
34+
Andrei Alexandru
carmendu spune:
cherie- e mare bebele tau in comparatie cu al meu.
eu nu sunt o obsedata a greutatii, pentru mine important e sa fie sanatos. o sa faci un flacau dolofan.
35+
Victor
pozele noastre
cherieactiv spune:
anes,m-am dus repede sa vad poze cu bb remus...crede-ma ca l-am sculat din pat si pe al meu..sa le vada...ce dragalasenieeee de copil!!!si este asa...de mare??!!!...asa arata bb de 10 zile??nu pot sa cred...sa va traiasca !frumusel mai este..l-as mancaaaa ..
restul gastii nascatoare???abia astept sa intre fetele pe forum sa ne dea detalii...si poze..
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
eli..of...condoleante...intri tu...si te descarci...fii tare...
Cherie
32+
Sasha...
nebunica-zapacica spune:

Bebecris

Ireen

Brie

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi si papaciosi!!!
37+
Victor Nicolas
AMR 3 SAPTAMANI!!!

Androniki