Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

buna fetelor. am culcat si noi pe laura de ceva vreme, am strans pe aici si am dat un pic cu aspiratorul caci imi era scarba sa ma uit pe jos.
acuma imi savurez laxativul in timp ce tati mestereste ceva la niste plinte.

pe mine ma intoarce lipsa de energie si tahicardia si mi se umfla iar picioarele. incep sa cred ca problema este de mecanica, apasa sarcina pe ceva aiurea si de aici toae problemele (pe vena care merge spre picioare). de 3 zile adorm pe canapea seara cate jumatate de ora pe la 7.

vorbeam de barza - amalia, se pune cand vine bebe ca sa anunti ca ai bebe nou in casa.
madutza sa fac berze nu ma apuc ca numa asta nu mai faceam, poate am sa caut la mana a doua, in cazul in care pretul e foarte mare.

anes, mama ce norocoasa esti - ai nascut asa usor! era pacat de dumnezeu sa faci cezariana. nu am inteles, ai epiziotomie?

otilia, eu acum o saptamana am mers 2 ore la cumparaturi si apoi am gatit 3 ore rissoto de vitel si supa crema de vitel - uau ce bun! si am simtit ca mi-am atins limitele, in particular dupa aia am zacut o zi. asa ca din momentul ala am zis ca nu mai gatesc decat lucruri simple si nu mai trag de mine. ia-o si tu mai usor. nu e nici o smecherie sa te apuce nasterea inainte sa vina mama ta cat esti singura cu ana. si eu in sarcina cu laura ma gandeam ca hahaha, cat mai am pana nasc si intr-o noapte mi s-a rupt apa si ... gata!

cristina, si eu as lua patut de la ikea. eu pt laura am altceva insa le stiu pe cele de la ikea si par tzepene. si mai au o facilitate unele din ele - partea din fata se poate da jos cand creste copilul. deci il poti folosi mult si bine.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

BEBECRIS, NASTERE USOARA!

Anes: Ma tot uit la Remus cat e de frumos, ce falcutze are....numai bun de giugiulit. Am vazut si gropitza. De la cine o are? Mama? Tata? Bunici?

Anca_27: W..girl/ Dea a scris acum vreo 2 zile cred. E f. ocupata si bate autostrazile americane fara dop. Sper ca e bine si n-a nascut in masina sau la lucru.

Otilia[/b]: Si o sa poti merge la bazin in urmatoarele 6 luni? O iei si pe bebe mica la balaceala?

Andy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Suntem ok, tot 2 in 1. Imi pare rau ca v-ati facut griji pt mine... Daca nasteam, ati fi aflat sigur... chiar daca n-ar fi fost Dandusa pe faza, am multe prietene pe forum si cineva v-ar fi scris. Asa ca, in privinta stirilor despre noi, va rog sa stati linistite.
Brie, iubita, cred ca ai niste emotii!!!! Am vazut mesajul tau abia acum. In seara asta am fost la dr mea la cabinet, la un curs (f bine-venit, desi multe lucruri le cunosteam din experienta proprie, tot am mai aflat chestii interesante) cu o moasa.
In concluzie, poti sa-mi trimiti linistita mesaj dupa nastere... Ca sunt aici si le anunt si pe fete. Oricum, o sa te sun eu maine, acum e prea tarziu... si poate dormi!?
De doua zile... am tot avut tahicardie... Mi-a zburat pulsul la 120 si stand in pat... M-am simtit f ciudat... si nu am fost in stare sa mai deschid calculatorul....
Maine merg la dr... dar... cred ca bb Antonio mai sta cateva zile in burta, asa imi lasa impresia... ca se simte taaare bine in burtik...

Vroiam sa scriu mai multe, dar acum sunt cam obosita... mi se inchid ochii...

Bebecris... sa fie intr-un ceas bun! CURAAAAJ!!!!!!!

Anes, e dulce foc scumpicul tau! Si eu am avut aceeasi reactie ca si Dandusa cand l-am vazut! Sa va traiasca sanatos si norocos!

Eli, sincere condoleante! Sa se odihneasca in pace bunica ta!
Sper ca esti destul de tare... si ai grija de... voi... of, tocmai asta iti mai lipsea... Imi pare rau!

Ginye, m-am tot gandit ce sa-ti spun.... Sincer, imi pare rau ca treceti prin aceasta grea incercare.... As vrea sa simti ca toate gandurile noastre bune, pozitive, ajung la voi si sa nu-ti pierzi speranta si credinta in Dzeu si in binele puiului tau! Imi imaginez cat de... cumplit... de greu iti este... stiu ca suferi mult, chiar daca toata lumea te asigura ca problema este una "rezolvabila"...
Te imbratisez cu drag si te rog sa fii curajoasa in continuare!
Si nu ezita sa ne ceri ajutorul atunci cand aveti nevoie!

Bun venit in grupul nostru "noilor" gravidute!

Va pup pe toate

39+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

merg sa citesc din urma dragelor...
am intrat direct ca n-am mai avut rabdare...si io vreau sa ma lauud...am fost la medic azi dupa ceva timp...si l-am masurat si io pe bb..la 32 sapt si 5 zile..are dragul de el 2450...io nu ma asteptam...ca cica la fumatoare e bb mai micut...no way...daca o tinem tot asa...ajungem la peste 3700...ca nu mai facem cezariana...m-a convins medicul..incercam o naturala...bb este pozitionat bine...n-are cordonul infasurat...suntem binee..

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Ginye: Suntem alaturi de tine si stim ca totul va fi bine.

Eli: Condoleante! Stiu ca esti trista, dar trebuie sa fii tare pt. puiul tau.

Babyzapi: Tu pe unde esti? Ca nu te-am vazut de ceva vreme...

Andy 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Hai bebecris!!!! Nastere usoara!!!

Cristina, eu stau aproape de Malu Rosu, la Popa Farcas. Eu nasc la universitar, acolo am nascut si prima data si am acelasi dr. ca al Anei.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 34+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Mav, bine c-ai intrat, da-ne vesti macar o data pe zi, pt ca tu esti aproape...vorba Amaliei, asta va fi greul, cand nu vom sti ce se intampla cu unele fete...

Otilia, ai PM.

cherie, felicitari pentru bebe, e maricel! Dar sper ca asta nu te va relaxa de tot in ceea ce priveste fumatul..., la el tot ajunge cate ceva...

Diana

36+ Sonia

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bebecris, nastere usoaraaa!!!!

Andy, bafta multa maine la echo! Tin pumnii sa fie totul perfect!

Olivia 37+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Bebecrisssss

V-ati pus sa ma lasati singura pe forum,cu burta-n soare,aaaaa???

Da Criss......am luat pastile homeopate...sunt mai ok....nici nu puteam sa astept sa mi se faca si mai rau........

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Doamne,Otilia ce fetita frumoasa ai!!!
Toate mamicile de aici au copii frumosi!!!

Bebecris bafta multa,curaj si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!Iti tinem pumnii draguta!!

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput