Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anes ce poveste frumoasa ..si cand te gandesti ca e si adevarata ai fost o norocoasa mamico si bineinteles ca esti incontinuare
Madutza ce fete zambitoare si dragute ai
Monicus sa pui tu atatea poze frumoase si sa nu zici nimic ? , vad ca ti-a priit concediul
Cherieactiv draga nu inteleg cum iti pot place mirosurile de vopsele si mai si zugravesti tu ...ca eu abia mai pot respira in casa (azi a zugravit sotul si ultima camera )...saptamana asta sper sa terminam cu renovatul
Alexa zici ca tu ai luat si pastile (paracetamol , oscilococcin)pt. raceala? si-au facut efectul?

Intrebare : voi aveti deja moasa?? sau ce anume trebuie sa faca moasa (aici la noi numai despre moasa se vorbeste , am vazut ca voi ati vb. si despre mosi !!)

ps.evident nu moasa de la spital ...stiti voi moasa/nasa , cu nasa am rezolvat dar nu stiu daca trebuie si moasa

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Uf, greu sunteti de ajuns din urma. Insa e cea mai placuta lectura, am de citit ceva carti dar eu tot pe voi va prefer.
N-am vazut demult postari de-ale lui W.....girl? Nu stie nimeni nimic?

31+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris nastere usoara iubita si muuuulta sanatate si tie si bebicului!!!

Diamisha multumim mult pentru vesti! Esti o draguta ca ne ti si pe noi la curent!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ph spune:

Buna seara,burtici si mamici!
Acum m-am linistit si eu,am fost prin oras sa ma hotarasc cu patutul lui bebe(si tot nu m-am decis),am mancat si acum mi-am facut o cana mare de ceai cu sunatoare poate ma ajuta sa dorm...,daca nu,probabil ca voi bantui pe aici.
Ma duc sa citesc din urma ca am cateva pagini restante...

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Azi prima zi de medical, sunt mai obosita decat daca mergeam la servici. De abia mi-am gasit un costum de baie din doua piese ca acum nu-i sezon si nu eram dispusa nici sa dau 100 de euro pe la magazinele sport avand in vedere dimensiunile actuale. In final am avut noroc ca am gasit la un magazin cu mancare exact ce vindeau la articole sportive doar ca m-am chinuit ceva vreme sa gasesc o pereche sutiem/slip. Am gasit si casca pentru mine si Ana si ochelari si s-a facut ora 2 si ceva. Am luat-o de la gradinita, venit acasa, facut niste peste la cuptor cu legume, am mancat si am plecat la bazin. Mi-am facut abonament pe jumatate de an, tot sa ma balacesc ceva vreme si sper sa ii fie cu folos Anei. Din fericire ii place in apa, de abia iese cand se termina ora de program. Ah si casiera de ieri m-a taxat pentru copil fara sa intrebe cati ani are, noroc ca m-am prins azi ca sub 4 ani nu se plateste, asa ca ea nu are deocamdata abonament.
Cand sa plecam imi spune "mami , sper ca nu ai uitat sa iei paine pentru lebede" , n-am uitat dar nu am avut noi paine cate zburatoare erau acolo. Avem poze de ieri cu lebedele pe aici .

Revin imediat ce mai citesc.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

HAIDE BEBECRISSSSSS

Diana, Diamisha multumim de informatii

Criss 35+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza

Ola muchachitas (nu stiu daca asa se scrie, dar ma pardonati daca e gresit),

Vad ca sunteti bine in general si asta ma bucura, desi ma asteptam la mai multe nasteri cat am lipsit...Lasa, sa stea cozonaceii la copt cat trebuie.

Sa dau raportul despre noi. Saptamana trecuta am fost in curatenie generala si apoi sambata am cununat. Em fost mama "heroina", am rezistat pana la 5 dimineata fara sa ma odihnesc nici in timpul zilei, nici noaptea. Ba ma mai bagat si niscaiva dansuri, ca fi-mea a mica seamana cu sor'sa si nu poate sta. Azi am terminat cumparaturile pentru nastere, mai am cate ceva de la farmacie si gata. Pana la sfarsitul zilei fac si bagajul de spital. Saptamana viitoare am programat sa spal lucrusoarele pentru bebe si voi fi gata-gata. Maine plec la munte pentru 3 zile, cu invoirea medicului. O sa stau linistita, o sa inot in piscina si o sa ma odihnesc. Medicul n-a avut absolut nimic impotriva si nici eu nu simt ca m-ar apuca ceva zilele astea. Ce sa va mai spun....aaa, sunt mandra posesoare a +10 kg si sunt tare fericita ca nu am mai pus pe mine ca la sarcina trecuta. Abia astept sa recuperez si kg luate atunci, vreau sa slabesc dupa ce voi naste. Acu sa ma apuc sa va raspund...

In ceea ce priveste anestezia, eu am avut generala data trecuta. Nu am discutat cu dr., nici nu stiam ce va face. Ideea e ca eu ii las pe acesti oameni sa isi faca treaba si atat timp cat am incredere in dr., cred ca totul va merge bine. Nu imi fac probleme de anestezie, el va hotara ce-i mai bine pentru mine.

Cristina_ph, in legatura cu Ca, mie tocmai mi-a dat dr. sa iau, nu am auzit sa existe vre-o legatura intre Ca si contractii. Cu patutul, eu voi lua de la Ikea, daca te ajuta. Au de lemn si exista si un model un pic mai inchis. In ceea ce priveste temerile tale, iti pot spune ca sunt normale. Orice mamica se descurca cu bb-le ei, oricat de tanara si ne-experimentata este, instinctul iti va spune ce sa faci in anumite momente. Si mai suntem si noi aici sa imiartasim experiente, mamicile cu experienta iti pot da multe sfaturi. Pe mine m-a ajutat foarte mult acest forum acum 4-5ani, insa tu vei ajunge sa iti cunosti copilul si sa stii ce i se potriveste cel mai bine. Alaptatul nu este dureros deloc, doar cand ii dau dintii bb-lui, dar sunt bb-i care nu musca. Sunt intr-adevar femei cu mare sensibilitate la sfarcuri si cateodata renunta la alaptat din cauza ca li nu le place si li se pare o povara. Mi-e mi-a placut sa alaptez si chiar am simtit lipsa dupa ce am intarcat-o pe Ana. Analize nu prea mi-a dat sa fac...Curaj, gaina, ca te tai (la propriu). Vad ca esti ploiesteanca de-a mea, pe unde stai?

Mariana, ca sa intaresc opinia fetelor,iti spun ca si eu am secretii f abundente de cateva saptamani si e normal. Acum folosesc doua tampoane zilnice odata si le schimb de mai multe ori pe zi. Nu sunt indicate spalaturile vaginale in sarcina. Bebelusii tai or fi avut o mica cearta de la sora la frate si totul a fost suportat de tine...

Criss, multa sanatate! Si eu am patit-o in Careffour, am povestit atunci. De atunci nu ma mai bag la casa prioritara. Insa azi am fost si o casiera mi-a atras atentia cand am platit ca de ce nu am intrat in fata. I-am spus ca altadata lumea mi-a sarit in cap si ce m-a deranjat a fost ca angajatii Careffour nu s-au bagat absolut deloc sa imi ia aparatea. Toanta de la casa se facaea ca nu aude, ba mai facea si mutre ca e galagie. Mi-a spus ca asta nu se va mai intampla in Ploiesti pentru ca a fost un caz asemanator in urma cu cateva saptamani si au facut niste viitori parinti reclamatie si acum sunt instruiti angajatii sa pofteasca gravidele si mamicile cu copii mai mici de 1 an in fata. Intrebarea e: de ce nu au fost instruiti pana acum, daca tot exista case prioritare. Dar ca in toate companiile care vin in Ro, preluam procedurile de la concernul international si nu stim sa le aplicam. In mijloacele de transport in comun nu am avut probleme, lumea a fost chiar draguta. Asta, cu bagatul in fata la coada, nici eu nu o suport, nu numai cand sunt gravida, ci in general. Sa zic asa, in proportie de 80% s-a purtat lumea frumos cu mine in sarcina si 20% au mai fost probleme.

Mada, foarte frumoase pozele! Preturile pe care le-ai spus tu mi se par ok si mie. Cam asa le-am gandit si eu.

Ginye, mult curaj si radare sa va dea Dumnezeu, Cu voia Lui se rezolva toate, asa cum s-a intamplat si cu problemele sotului tau. Sanatate multa si pupici lui Edi (frumos nume i-ati ales).

Nature, mie tocmai mi-a venit chitul de recoltare. Am facut si eu contract cu Cord Blood centre. Eu nu am auzit asa ceva, ca ar fi bune doar pana face bb 10 kg, mi se pare aiurea. Aceste celule pot fi folosite si de rude de gradul 1, dar numai pentru anumite boli. Copilul de la care se face recoltarea are un spectru mai larg.

Lorellay, e ok acit folic in continuare. Cand m-am dus sa ii spun dr. ca nu mai vreau elevit si sa imi dea Ca si Fe separat, mi-a spus ca Fe sa iau din cel care are si acid folic.

Arla, nu poti sa iti fabrici o barza sau sa o iei si tu la mana a doua?

Loren@,nu iti face griji, mie mi-a spus la Ana, la 37 saptamani ca are 2,800 si dupa doar 10 zile am nascut-o la 4,200. Iti dai seama ce inseamna masuratorile astea. Stai linitita, te inteleg ca ai fi vrut sa ii vezi fetisoara, dar sa vezi ce surpriza placuta o sa ai cand vei naste .

Aaaa, v-am spus ca noua ne-a zambit Andreea la eco? Am si filmulet cu asta. Sunt tare mandr de ea.

Mult succes fetelor care vor naste zilele urmatoare!!!
Hai ca ma duc sa ma apuc de bagajele de munte si de spital. Oricum, am scis asa mult ca nu cred ca are cineva rabdare sa citeasca...

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 34+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

madutza,da sunt ploiesteanca si mai suntem si cu aceeasi varsta a sarcinii.Eu locuiesc in Mihai Bravu(momentan),sper ca pana vine bebe sa ma mut in Malu Rosu unde avem un apartament pe care l-am renovat,acum mai avem putin cu mobila si gata.....la ce medic mergi?unde vei naste?

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Haide Bebecris, nastere usoara si bb sanatos!
Daca are membranele rupte, cel tarziu maine dimineata va fi cu bb in brate.
Nastere usoara Ireen si bb sanatos!. Ma bucur ca ai intrat pe aici inainte de nastere. De abia asteptam mesajul.

De emotii am trimis doua mesaje neterminate

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Bebecris nastere usoara si un bebe sanatos.

37+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

cristina ph nu pot dacat sa te sfatuiesc sa cauti patut in alta parte si nu la babyconfort pt ca nu isi tin termenele...eu am comandat patutul in 20 august si a venit deabia saptamana trecuta, dupa multe telefoane si rugaminti...asa ca iti recomand sa cauti in alta parte.
andreyutza multumesc pt raspuns si am specificat in mesaj ca au fost cateva fete care chiar mi-au raspuns....dupa indelungi incercari pozitive am ajuns sa scriu acel mesaj pentru a atrage atentia macar in acel fel...sper ca nu v-am suparat si mi-am atins scopul, ca sa zic asa.
Madaeu nu vreau sa conving pe nimeni insa vroiam sa va spun ca si eu am fost in aceiasi situatie cu celulele stem, aveam aceiasi parere pana cand am citit cateva studii internationale despre foslosirea celulelor. Cel putin la Cord Blod Center am aflat care este situatia si v-o spun si voua acum...nimeni nu iti poate garanta cate celule stem vei avea si pt cate kg pot fi folosite, asta depinde de tine de lungimea cordonului ombilical si de cat sange se preleveaza...Bineinteles ca vine intrebarea de ce nu preleveaza mai mult pt a ajunge la cat mai multe kg iar dr meu mi-a explicat ca depinde foarte mult de starea mamicii si nu pot pune viata ei in pericol doar pt recoltarea acestui sange, asa ca se recolteaza atat nu exista vreun risc(se pare ca acea artera daca ar fi lasata sa pompeze sange pt prelevare in 5 minute mamica ar fi golita de tot sangele din corp si atunci ei fac atat cat sa nu se ajunga intr-o astfel de situatie).
Cei de la Cord Blod Center te anunta despre situatia celulelor, adica la cate kg pot fi folosite ...dupa ce se va face analiza lor insa in cazul in care kg ar fi mai putine de 20 atunci se face un act aditional la contract si se va face o reducere substantiala la plata serviciilor. Se pare ca aceste cazuri sunt oricum destul de rare si in general se depaseste 60 Kg.Pe mine m-au convis aceste informatii si am incheiat contractul.

Va pup pe burtici!

mar_ysa_28,multumesc mult pentru informatii,chiar azi am vb cu ei la telefon si mi-au spus ca toate patuturile pe care le au sunt rezervate....si ca vor aduce ce am cerut eu cam in 40 si ceva de zile si atunci ma suna sa ma intrebe daca il vreau.Oricum eu vreau sa vin vineri la Bucuresti cu sotul sa ajungem la cei de la Romina,mi-au placut foarte mult patuturile lor....poate ma lipesc de ceva pe acolo.

34+Andrei Alexandru

Mergi la inceput