Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 18
alra spune:
felicitari bebecris!!!
neata, eu am dormit 7 ore puse cap la cap insa cu o pauza de o ora caci m-am sculat sa merg la baie si apoi nu am mai adormit. era asa cald in camera... nu stiu de ce am 21.5° in dormitor si e si umiditate destul de mare ca afara e ploios si m-a pus si necuratu sa imi pun plapuma de fulgi (subtire, da tot fulgi) acu vreo 2 saptamani cand a fost mai rece.
in alta ordine de idei am picioarele butuci si cum am acelasi nr de kg fata de aseara cred ca retin apa. ma simt ca naiba.
pentru arsuri eu v-am mai zis ca iau GAVISCON. carmen zicea ca in RO nu se gaseste insa nu am inteles daca varianta normala nu se gaseste sau cea de bebelus. renie nu e voie in sarcina? eu sarcina trecuta am inceput cu renie pana mi-a zis dr de gaviscon insa nu am prins bine daca renie nu aveam voie sau mi-a zis de gaviscon ca e mult mai eficient.
vestea buna e ca in secunda in care nasteti ati scapat de arsuri!
(si eu am nasoale acuma seara, nu ma pot apleca din cauza lor)
nu mai stiu ce voiam sa mai zic, revin cand m-oi mai trezi ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
madutza_bra spune:
Si mie dr mi-a spus sa iau Rennie pt arsuri. Nu cred ca e nici o pb in sarcina pt ca dr meu e genul care nu recomanda cam nici o pastila in sarcina. Nici cand am fost racita, nici cand m-a durut capul rau nu mi-a dat sa iau nimic. Acum cand i-am spus ca am arsuri mi-a spus de Rennie.
Mada
30+
Cristian
http://bd.lilypie.com/PN62p3.png
Otiliav spune:
Neata!
Felicitari Bebecris, sa va aduca multa bucurie in viata David Andrei!
Eu am dormit neintoarsa, nemearsa la baie 7 ore. O ora de bazin face minuni. Si sunt putin mai bine si cu respiratia.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
Z_IULIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ph Buna dimineata burtici si mamici!Eu iar am avut o noapte de nesomn!off,sper sa treaca starea asta cand vine bebe. [ 34+ Andrei Alexandru |
O sa treaca starea, stai linistita, numai bebe sa te lase sa dormi cat ai vrea !
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Amalia spune:
Madutza pupici biciclistului!![]()
Daca reusesti sa depistezi cand doarme, sa-mi spui si mie...cred ca dupa acelasi "program" doarme si al meu!
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Neata fetelor! Eu abia dimineata reusesc sa reupere tot ce ati scris seara. Eu nu prea intru seara ca stau cu sotiorul meu. Macar seara sa ne vedem... Bebe al meu e fff activ. Am impresia ca o sa fie biciclist sau fotbalist, asa tare da din picioruse toata noaptea si jumatete din zi Ma intreb oare copilul asta cand doarme? ![]() Azi am programat sa spal cuptorul, nu imi place deloc , dar asta e...Va pup! Mada 30+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/PN62p3.png |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
38+
Luca Gabriel
andreyutza spune:
BEBECRIS 

FELICITARI!!!

sa va traiasca bebelinul, sa fie sanatos ! nici n-am apucat sa fac galerie. ce rapiditate!
Irenee, Brie curaj fetelor!!! va tinem pumnii.

lorellay, Amalia multumesc pt raspuns. nici eu n-am mai luat in tr. asta acid folic dar auzisem ca ar fi trebuit.
mar ysa 
Hera felicitari pt bebelina grasulina.
Anes vreau si eu asa nastere usoara si rapida. dupa cum povestesti tu pare totul asa usor.....
Andy bafta la eco. sa vii cu vesti bune.
cherieactiv, carmendu, felicitari pt bebei mari!
Alexa
sanatate multaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
eeeee, dandusa, vrabia malai viseaza
. si mie mi-e dor sa dorm pe burta (mai ales ca inainte de sarcina numai asa dormeam) si vreu o cada cu multaaaa spuma. chiar ma uitam acum ceva timp la spumante si la sarea de baie daca nu expira ca de cand nu le-am mai folosit....
babyzapi pe unde umblii? nu mai dai nici un semn?
fetelor nu stie nimeni nimic de monicus?????
BraveGirl cum te mai simti?
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
30+ 

Alexa.1983 spune:
Bebecris Felicitari
dar are cineva idee de ce "cezariana de urgenta"?
Irenee ce faaaci tu acoloooooo????

Brie
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Otiliav spune:

Hai Ireen!

Ramo, ce a patit-o si sotul tau, bine ca nu si-a rupt nimic. Finutul e mititel nu? Ca parca de curand ati avut botez.
Anes deci esti ca noua acum, faceti si prostioare
?
Alexa, pana la urma nu am mosit nimic, ne-au luat-o doctorii inainte si noi nici nu stiam ca bb este deja nascut.
Lorena si Hera, aveti si voi putina rabdare, sa mai puna printesele un strat de grasime.
Carmendu, am uitat sa te felicit aseara, mai este ceva vreme pana la nastere, nu te stresa cu greutatea lui bb ca poate va avea chiar 3,5 kg.
Alexuta, tinem pumnii sa se intoarca fata si sa scapi de cezariana. Parca mai spuneai si ca locuiesti la etajul 4.
Alra eu cu pilota din fulgi/puf dorm, sincera de cand o am nu am pus-o in sac, si asta vara tot 10 grade erau asa ca nu mai conteaza ce anotimp este. Dar nu am deloc incalzire in dormitor si e frigut, sub pilota este tare bine.
Alexa, imi dau si eu cu presupusul, o placenta cu zone necrozate nu stiu cat de bine mai poate impinge un bb afara, probabil de aceea. Important este ca sunt bine amandoi.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
Miky-ea spune:

Hai, Ireen!

...mai e putin si-ti vei tine minunea in brate!

Brie,nastere usoara si recuperare rapida!

Eu azi-noapte m-am foit intr-una de emotie...nu-mi vine sa cred ce repede s-a petrecut totul cu Bebecris si bebele ei!
...cred ca era nerabdator sa-si cunoasca parintii...
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI
manumanu spune:
Bebecris, felicitari!!!! Sa va traiasca bebelul grasunel si sa fiti fericiti!!!

Ireen, Brie, , nastere usoara!!!
Alexa, Criss,, imi pare rau ca ati racit... dati-i inainte cu ceaiuri ca o sa fie bine!
Mirtha, felicitari, mamico!! Bine ai venit acasa!!! Asteptam pozici!

, dar asta e...