Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

gata s-a rezolvat...am dat reload si s-au activat link-urile

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ira lasa ca e mai bine in concediu ... ne intalnim mai des pe net ... .... si te destresezi ...

si eu abia astepttttttt .... uite azi am avut o zi scurta si a fost tare bine.... chiar daca am facut treaba ma simt mult mai bine si mai destresata decat la munca ....

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Profit k suntem singurele acasa pe moment, eu si bebika, si, k "sa ma dreg putin", imi pun selectia mea de suflet (ultima in ordine cronologica, e cu muzici din topurile City FM), dupa care ma duc sa cos ce-am rupt azi-noapte (k tot intreba cineva sambata cum stam la cap asta...)

..si incep cu Takida - Curly Sue, suna intr-un mare fel! si pe urma, biiiineintzeles, KINGS OF LEON - Sex On fire si multe alte minuni...

Straniu1 am constata k muzica asta merge grozav cand mananc masline cu icre...

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele va multumesc pentru gandurile bune. Duminica o sa merg la biserica sa multumesc Domnului pentru ca suntem in viata.
Alina felicitari pentru grasunica, sa fiti sanatoase amandoua.
Sigur vei avea vizitatori, ca si eu tot pe langa EC stau. Venim sa vedem fetita, poate venim cu cozonac
Flo nu baga pe nimeni in seama, important e ca tu si sotul tau va asteptati copilul dorit.
La mine soacra de unde era atat de acra, acum nu stie ce sa mai faca ca sa nu fac efort, sa-mi fie bine, numai ca nu o bag prea mult in seama .Pentru mine Radu este principalul ajutor...

Stie cineva de Selene??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

22+ cu o
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ira,menajeaza-te si ai grija de tine si de bebelusha.Asta conteaza cel mai mult.Este ok ca-ti faci calcule,desi pare practic,am tendinta sa-ti spun totusi :relax.Mai relaxeaza-te si tu,mai da-le incolo de calcule,pana la urma nu poti sa prevezi totul.
Uite, cazul meu, castigam inainte niste bani,ne facusem planul ca facem,strangem,dregem..uite ca nu s-a intamplat asa si intr-un fel sau altul ne-am descurcat si nu mai e mult pana la nastere)

Eu sunt in medical obligat fortat,nici mie nu mi-a picat bine ca facusem cu totul si cu totul alte planuri,dar s-a intamplat altfel si in medical iau ff putini bani..eh,oricum nu mai conteaza,desi ne e greu financiar si nu am prevazut statul meu acasa pe banii astia,ma intereseaza in mod deosebit bb si sa ajungem cu bine la termen.

Bun si ca o paranteza,ma uit la emisiunea lui Teo si Lavinia Sandru spune ca cei 85% se vor acorda din media veniturilor pe ultimele 12(inclusiv drepturi de autor etc),dar dupa plata impozitelor la stat.

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cele care nu mai vor la servici sa isi ia concediu - nu e bine sa va surmenati nici fizic nici psihic acuma. banii se fac, vin si pleaca, dar sanatatea voastra si a bebeilor e mai importanta ca orice

asta e melodia care i-o pun eu comorii mici - si-i plaaaace (danseaza si-si scoate capul prin burta)

http://www.trilulilu.ro/Ianus22/b527c50c91eafd

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

MVB, felicitari pentru cumparaturi! Nu-i asa ca este extraordinar ce simti cand cumperi pt bebe?!

Carmen, aoleu prin ce ai trecut!!! Nu sunt bune deloc emotiile astea!! Bine ca nu ati patit nimic.
Sigur ca te astept si pe tine la EC, NEAPARAT! Mi-ar facea o mare placere...eu sunt in general o persoana foarte sociabila.

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alinasi eu sunt foarte sociabila.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

22+ cu o
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ira,menajeaza-te si ai grija de tine si de bebelusha.Asta conteaza cel mai mult.Este ok ca-ti faci calcule,desi pare practic,am tendinta sa-ti spun totusi :relax.Mai relaxeaza-te si tu,mai da-le incolo de calcule,pana la urma nu poti sa prevezi totul.
Uite, cazul meu, castigam inainte niste bani,ne facusem planul ca facem,strangem,dregem..uite ca nu s-a intamplat asa si intr-un fel sau altul ne-am descurcat si nu mai e mult pana la nastere)

Eu sunt in medical obligat fortat,nici mie nu mi-a picat bine ca facusem cu totul si cu totul alte planuri,dar s-a intamplat altfel si in medical iau ff putini bani..eh,oricum nu mai conteaza,desi ne e greu financiar si nu am prevazut statul meu acasa pe banii astia,ma intereseaza in mod deosebit bb si sa ajungem cu bine la termen.

Bun si ca o paranteza,ma uit la emisiunea lui Teo si Lavinia Sandru spune ca cei 85% se vor acorda din media veniturilor pe ultimele 12(inclusiv drepturi de autor etc),dar dupa plata impozitelor la stat.

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Ledi, dar MA SIMT EXTRAORDINAR DPDV FIZIC! ma uit la multe dintre voi cata suferintza v-a dat Dzeu si cu cat stoicism indurati totul de dragul bebeilor care acushi-acushi vor fi in bratele noastre si nu pot sa cred cata bafta am avut sa nu am nimic, aproape, pana la ora asta din cauza sarcinii! iti vine sa crezi k dansez cu aspiratorul in mana?? sarcina - 28 saptamani! ei, cum naiba sa ma gandesc "de maine nu mai muncesc"?? azi dimineatza iar am sprintat dupa autobuz, am uitat pur si simplu k am patit-o acum 2-3 sapt din cauza asta!

e jenant, ma simt inutila, m-am agitat atata sa-mi iau program redus k sa si lucrez si sa am si grija de babika, si asta NU k sa fac impresie la un loc de munca unde nu as fi ramas in nici un caz daca nu ramaneam si insarcinata, deci nu ma intereseaza impresia f.d. shef, si uite...

...in fine, cu ceva smotruiala prin casa, cu mesaje catre voi si cu muzica asta care-mi place imi distrag atentia...

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna fetelor,

Eu de doua zile sunt racita rau si nu pot dormi, nu cred ca am dormit mai mult de 4-5 ore adunate in doua nopti. Mai rau decat raceala ma supara arsurile si stomacul, de doua zile vomit cantitati industriale de suc gastric si nu mai pot manca nimic. Am slabit un kilogram in doua zile.
Am fost la doctor, mi-a dat niste pastile pt stomac, bebe era bine, se dezvolta normal, slava domnului. Tensiunea o aveam f mare, 16 sau (160 cu nu stiu cat...), Mi-a zis ca dc mai vomit asa inca o zi doua sa il sun.
Am facut si testul de glucoza, o sa am rezultatele in cateva zile.
In sapt 35 urmeaza testul pt streptococul B si cica peste trei sapt cand merg la urmatoarea vizita ar tb sa fac vaccinul pt gripa (pe care nu cred ca il voi face).dupa aceea o sa ne vedem la doua saptamani si din sapt 36 in fiecare sapt. Bebe e deocamdata in breach position, cumva transversal, dar cica mai are timp sa se intoarca. Daca nu, ma paste cezariana pe care doresc sa o evit cu toate puterile, as fi foarte dezmagita sa fiu nevoita sa fac c-section.

Azi tb sa ma duc la scoala sa predau si simt ca nu pot sa tin ochii deschisi...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput