Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bee,eu am avut surpriza sa fiu compatimita ca am baietel,nu de familie ce-i drept,dar oricum,am ramas un pic socata.
Am fost joi sa-i iau restul de lucrusoare la bebe,am luat o gramada de chestii,mai am totusi cadita si consumabile..dar in principiu are de toate.In fine..si pt ca nu puteam sta in picioare la ditamai randul la casa m-am dus sa stau jos.Si stand eu frumos acolo si asteptand sa vina odata barbatul cu lucrusoarele si sa ajung odata acasa ca muream de dureri din pricina lui Mr H,am avut surpriza ca doua doamne sa ma intrebe ce am in burtik si sa observ dezamagirea lor in glas si sa-mi auda urechile "lasa,urmatorul o sa fie fetita" sau "las ca faci tu si fetita,ca fetitele is mai asa,ca uite ce fetita blonda am,bla bla"No,nush de unde si pana unde comentariile astea,pt ca imi iubesc enorm de mult baiatul si nu l-as da nici pt o mie de fete :))Eh,le-am zis ca eu vreau sa fie sanatos si cam atat.
Deci uite ca se poate si invers :))
Dar zau ca nu ma intereseaza,mai mult m-a deranjat ca au sarit cu mana pe burtik mea si nu suport asta,la comentarii le-am raspuns frumos si le-am lasat sa-si zica parerea...

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Alina, sa fie sanatoasa pustoaica! Ma bucur ca totul e OK.

Cris, am votat si confirmat.Am trimis si altor prietene.

Bee, multzam pentru detaliile referit. la durata promulgarii.
.Deci daca o promulga Base "din prima" ar insemna ca cel tarziu 15 nov. vom sti cum stam.

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

In alta ordine de idei, cred ca imi reconsider planul de a sta la serviciu pana in ianuarie pt ca deja dau semne de oboseala si disconfort.

Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

SUBSCRIU.
Mai ales dupa masa de pranz, parca nici nu mai pot respira, desi nu mananc f. mult.

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalma spune:

BUna fetelor

Incerc sa va prind din urma cu cititul...
Pan` la urma nu am scapat de febra, asa ca vineri noaptea am avut 37.3 ( am transpirat abundent) si sambata dimineata 37.5
Dupa ce am schimbat vre-o 3 randuri de pijama, a scazut la 36.8 si de atunci tot mai jos..

A ramas o tuse seaca si nasul infundat
Oare o fi actetat febra asta bb meu?????????
Sper ca nu...
Voi ce stiti? Am luat paracetamol, 4 patile in 3 zile si vitC+aspirina ( efervescenta) la indicatia doctorului.

Doamne ai grija de Daria Maria

Poze cu burtica si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

In alta ordine de idei, cred ca imi reconsider planul de a sta la serviciu pana in ianuarie pt ca deja dau semne de oboseala si disconfort.

Bee25+

SUBSCRIU.
Mai ales dupa masa de pranz, parca nici nu mai pot respira, desi nu mananc f. mult.

25+cu CLARA

Well, eu intru in medical datorita atmosferei de la job. Si asta incepand chiar de maine. "Ordin" de la barbatu' casei, si-l inteleg....

Am tras un plans mic (k timp) si furios mai inainte, ma simt umilita k, desi mi-e bine fizic, sunt nevoita sa procedez asa. Dar nu se mai poate. S-a terminat smecheria. Vin acasa rupta-n doua, si asta numai pe fond psihic. Au innebunit de tot astia si mai ramasesem eu de eliminat din joc, insa o sa ocolesc situatia in modul asta rushinos si gata. Sa nu fi fost insarcinata, altfel procedam eu!

...in fine...dupa medical (cca 1 luna si ceva, mai exact 7 sapt, insa k si zile lucratoate - 34, n-ar fi asa de multe, hm?) continui cu CO 14 zile ramase si gata anu' 2008. Culmea ar fi sa am probleme cu CO, nush de ce tot imi suna mie a proces(e) la orizont...

Reiterez i8ntrebarea mea de dimineata: de unde si eventual cf carei proceduri pot obtine documentul doveditor al platii CAS & CASS?? tare mi-e k o sa am surprize!

In rest sunt bine...

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ira,de ce vrei sa intri in medical 7 sapt si apoi CO?Ca nu mai ai mult si poti intra in prenatal.Sau nu vrei sa intri in prenatal?
Eu am luat intai CO si apoi CM(bine la mine au tot fost probleme,insa si la job era intr-un fel..am povestit eu la vremea respectiva ce probleme am avut)
Insa daca nu ti-e bine la job,daca te stresezi prea mult chiar nu are sens sa mai mergi.Imi pare rau,te inteleg..

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

SEMNEAZA TE ROG PETITIA!
DUREAZA UN MINUT SI APOI INTRA PE MAIL SA O VALIDEZI!
PUP
Da, s-a votat de catre Camera Deputatilor in data de 15 Octombrie 2008!
Urmeaza etapa promulgarii de catre Presedintele statului.
Fiind an electoral nu ar trebui sa fie o problema...

Vom intampina oare probleme in ceea ce priveste implementarea?
Ca atare, te rog sa semnezi petitia de mai jos pentru a dovedi solidaritatea si dorinta de a trai intr-o tara civilizata condusa de catre oameni care isi respecta semenii.

Speranta continua...

http://www.petitieonline.ro/petitie-p04502042.html

PS: te rog semneaza si trimite prietenilor si familiei tale si iti vei multumi mai tarziu!

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Am semnat dar pe email nu imi apare link-ul de validare nus de ce...
copii mai jos mesajul primit:

"Foarte important: Pentru ca semnatura dumneavoastra sa apara pe site, trebuie sa finalizati semnarea petitiei.

Urmati linkul de mai jos pentru a finaliza semnarea petitiei 85% din munca mea si dreptul la un copil!:
Finalizeaza semnarea petitiei

Aceasta metoda de validare a unei semnaturi, folosind adresa e-mail a semnatarului, asigura o mai buna acuratete a numarului de semnaturi pentru o petitie prin eliminarea cazurilor frecvente in care o persoana poate semna de mai multe ori aceiasi petitie.

www.PetitieOnline.ro

Daca vreti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite urmatorul link:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p04502042.html "

Deci aici pe site sunt active link-urile la mine in email -nu-
sau nu stiu eu cum sa fac....

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ira,de ce vrei sa intri in medical 7 sapt si apoi CO?Ca nu mai ai mult si poti intra in prenatal.Sau nu vrei sa intri in prenatal?
Eu am luat intai CO si apoi CM(bine la mine au tot fost probleme,insa si la job era intr-un fel..am povestit eu la vremea respectiva ce probleme am avut)
Insa daca nu ti-e bine la job,daca te stresezi prea mult chiar nu are sens sa mai mergi.Imi pare rau,te inteleg..

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Ledi, mi s-a parut k daca iau medical acum si maternal cat mai mult dupa nastere imi ies mai bine calculele dpdv financiar. Oricum, din 10 decembrie as avea de luat 14 zile lucratoare CO, ceea ce ma readuce putin cu calculul la ceea ce calculasem vineri seara. Si nu numai: mai este si prbl sumelor care se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei in CIC, nush de ce imi sta in minte k s-ar putea lua in calcul indemnizatia de medical insa nu si cea de prenatal. Am eu o presimtzire, doamne-ajuta sa ma inshel.

Oricum ar fi, e musai o varianta care sa ma tzina deoparte de atmisfera otravita de la job. Diseara, dupa ce mai stau putin de vb cu voi si mai smotruiesc putzin prin casa sa ma linistesc, pun mana din nou pe pix & hartie si reiau calculelele. O sa innebunesc de atatea cifre!!! insa tre sa stiu cat mai aproape de adevar cum o sa stau cu banii ( o fi si asta o mica forma de paranoia datorata situatiei in premiera de care ma apropii, bebika mea e primul meu copil, si tot am senzatia k daca nu sunt atenta si nu ma informez din timp or sa-mi scape fraiele din maini).

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Vero, eu am finalizat semnarea petitiei din linkul pe care mi l-au trimis pe adresa de mail pe care am dat-o la inceput.

Bee25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian

Culmea e k nu e vb de complexitatea muncii sau ceva de genul asta, nooo!!! e vb de faptul k tot personalul a tecut pe o alta firma, iar pe asta pe care am CIM am ramas singurul angajat! si de aici o tona de shicane, cred k isi musca mainile shefu pt ziua in care m-a angajat, k la 2 luni dupa asta am si adus documente ref starea mea d gravidie.

Ira 27+ mami de Lizuca

Mergi la inceput