Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Buna fetelor, Eu de doua zile sunt racita rau si nu pot dormi, nu cred ca am dormit mai mult de 4-5 ore adunate in doua nopti. Mai rau decat raceala ma supara arsurile si stomacul, de doua zile vomit cantitati industriale de suc gastric si nu mai pot manca nimic. Am slabit un kilogram in doua zile. Am fost la doctor, mi-a dat niste pastile pt stomac, bebe era bine, se dezvolta normal, slava domnului. Tensiunea o aveam f mare, 16 sau (160 cu nu stiu cat...), Mi-a zis ca dc mai vomit asa inca o zi doua sa il sun. Am facut si testul de glucoza, o sa am rezultatele in cateva zile. In sapt 35 urmeaza testul pt streptococul B si cica peste trei sapt cand merg la urmatoarea vizita ar tb sa fac vaccinul pt gripa (pe care nu cred ca il voi face).dupa aceea o sa ne vedem la doua saptamani si din sapt 36 in fiecare sapt. Bebe e deocamdata in breach position, cumva transversal, dar cica mai are timp sa se intoarca. Daca nu, ma paste cezariana pe care doresc sa o evit cu toate puterile, as fi foarte dezmagita sa fiu nevoita sa fac c-section. Azi tb sa ma duc la scoala sa predau si simt ca nu pot sa tin ochii deschisi... “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Nah, Ledi, ce-ti spuneam??
...ech, o voi considera o vacantza prelungita inainte de venirea bebicii si dupa aia sa te tzii!! hai k parca ma mai inseninez asa, in faptul serii. E un apus atat de frunos peste coada Herastraului! Am fost cu Ares pe afara si am vazut si m-am topit toata!
Miere, bea lichide! app, tu nu poti sa iti iei concediu?
Ira 27+ mami de Lizuca
miereamara spune:
Eu sunt studenta, fac un master si am ceva ore de predat. O sa graduez in decembrie.Pana atunci tb sa lucrez la teza de master. Anyway, aici nu exista concediu de crestere a copilului sau alocatie :)) dupa aceea o sa stau acasa vreo 6 luni pe banii boyfriendului:)
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
lisa79 spune:
na ca am cedat si eu: pot sa zic ca nu mai pot...toata ziua ori in picioare ori cu curutzu in masina.
ieri musafiri,stai in bucatarie ,in picioare sa faci pizza("ca e tare buna asta care o fac eu"- ca de nu aveam de mancarea in casa ...ziceam,dar asa...),in fine! mi se umfla picioare ca la elefant,pleaca musafirii,pana strangem tot,pana le spal,ca nu puteam sa le las atatea vase in chiuveta,se face ora 11.PM. mergem,adorm bustean, se tezeste al meu de dim(3.30 AM),pregateste gentile de munca,micul dejun,etc,ma trezesc si eu la 4. mergem la munca,la 7.20 AM eram inapoi in pat,si m-am trezit de 20 de min(am dormit 3 ore)...bine ca ma simt mai bine...dar am niste picioare cat CHINA de mari!!! si ma mai si doare burta i partea de jos,simt asa o apasarea,dar nu tot timpul,doar cateodata.
acum plec iarasi,sa vedem poate reusesc sa lucrez,daca nu...reduc zilele de munca si gata.
azi schimbam semnatura....mandra va anunt ca am intrat in 26 de sapt.
26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui miereamara Eu sunt studenta, fac un master si am ceva ore de predat. O sa graduez in decembrie.Pana atunci tb sa lucrez la teza de master. Anyway, aici nu exista concediu de crestere a copilului sau alocatie :)) dupa aceea o sa stau acasa vreo 6 luni pe banii boyfriendului:) “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Pai tocmai! asta ziceam si eu! unele dintre fete se simt rau si totusi nu vor sau nu pot sa lase munca, pe cand eu...
...insa tatal bebicii are dreptate "decat sa-mi omori fetitza cu prostii tai mai bine te leg de pat 3 luni si ne-am luat de-o grija cu jobu' ala al tau de 3 lei vechi, vei avea iniste si tu si eu si mai ales cea mica la care konstat k te gandesti cu mai putin simtz de raspundere decat la munca". Touche!!
Ma duc sa mixez niste oua cu branza, chimen, piper, iaurt si marar si le bag la cuptor, pana vine tati o sa miroasa in toata casa a budincutza.
Ira 27+ mami de Lizuca
crisspoliss spune:
Sunt si eu rupta de oboseala...ma trezesc pe la 3-4 sa merg la baie, si apoi nu mai pot adormi, ma foiesc de pe-o parte pe alta si abia daca reusesc sa adorm pe la 6...cand numai bine trebuie sa ma trezesc sa merg la lucru..si asta aproape in fiecare zi Asa m-am saturat! imediat dau in depresie( nu ca as avea motiv, desi sotul meu inca nu si-a gasit de lucru...nu sunt joburi si pace)
In rest, totul bine, am schimbat si noi semnatura, si ca sa dovedim ca suntem mari si tari, asa dam din picioare de face burta valuri.
Crisss 26+
IRA_LIZA spune:
Nah, k nu mi zse inchega budincutza, de draci ce aveam nu am bagat de seama k smantana e prea apoasa; parca vad k o mancam cu lingura1 insa mirosul din casa bate orice record. In paralel continuam sa ne dregem cu rockereala, asa, ca-ntre noi, fetele, si am trecut direct la clipurile de pe City FM. Au astia de la razorlight un clip de leshin!
Ira 27+ mami de Lizuca
IRINA.C spune:
Carutul meu nu are maner reversibil!!!!!!nu pot sa cred ca am fost atat de toantava sta bebe doar cu spatele la mine...nu pot sa cred...sunt atat de suparata
bb mic
POZE
26+
crisspoliss spune:
Eu am facut ardei umpluti aseara, si mai am o gramada pe azi. Dar vreau sa fac salam de biscuiti deseara, am tot visat la asa ceva azi noapte.
Ira, tu ai facut budinca ta ca si un sufleu?
Crisss 26+
cristi_2003 spune:
irina - nu-l poti schimba la magazin?
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
IRA_LIZA spune:
citat din mesajul lui IRINA.C Carutul meu nu are maner reversibil!!!!!!nu pot sa cred ca am fost atat de toantava sta bebe doar cu spatele la mine...nu pot sa cred...sunt atat de suparata bb mic POZE 26+ |
Nu-l potzi schimba??
Ira 27+ mami de Lizuca