Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 exista no spa forte? 28+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
da, de 80 mg
24+cu CLARA
CADIA spune:
citat din mesajul lui mvb Mi-am facut semnatura noua. 28+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN AMR 10 saptamani |
SUPER!!!!
25+cu CLARA
mvb spune:
Am reusit sa luam si noi in weekendul asta(de fapt sotul) cateva lucruri pt BB. Am luat patut din lemn, saltea relaxa pt pat, set lenjerie (cu perne, pilota pled, laterale), sterilizator cu aburi, 2 lenjerii de pat, 3 biberoane de la NUK...cred ca sapt asta vom lua tot ceea ce trebuie.
28+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 10 saptamani
jasmi spune:
citat din mesajul lui mvb Am reusit sa luam si noi in weekendul asta(de fapt sotul) cateva lucruri pt BB. Am luat patut din lemn, saltea relaxa pt pat, set lenjerie (cu perne, pilota pled, laterale), sterilizator cu aburi, 2 lenjerii de pat, 3 biberoane de la NUK...cred ca sapt asta vom lua tot ceea ce trebuie. 28+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN AMR 10 saptamani |
bravo pt semnatura!
ce putin mai aveti unele dintre voi.
La mine ii AMR 16-17 saptamani... mai juma de sarcina
maaaama ce mult mai am ... voi o sa nasteti si eu inca mai merg la serviciu
sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, buna treaba a facut sotul tau! a luat deja majoritatea lucrurilor (adica pe alea mai scumpe )
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
cristi_2003 spune:
eu inca nu am cumparat saltea pt patut. imi recomandati ceva?
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
Rabi primeste de ziua lui de la un prieten din America o papagalita.
O aduce acasa si cum pune colivia pe masa, papagalita incepe sa strige:
- Sunt o curva! Sunt o curva!
Un elev ii spune:
- Rabi, nu fi suparat, am eu acasa doi papagali superbi, foarte evlaviosi, care-si petrec tot timpul in rugaciuni. Da-mi mie papagalita, sa stea cu papagalii mei ceva timp si se va intoarce pe drumul cel bun.
Ia elevul papagalita acasa, o baga-n in cusca papagalilor, acestia nemiscati stau cufundati in rugaciune. Nu trece mult si papagalita incepe:
- Sunt o curva! Sunt o curva!... La care unul dintre papagali ii da un ghiont celuilalt:
- Vezi ba fraiere ca nu ne-am rugat degeaba...
28+ cu T. Carol
Leditia spune:
Neatza,neatza
Carmen,bine ca sunteti bine.Imi pare tare rau de sperietura voastra.offf...
Porumbita,ma bucur ca ai intrat pe aici sa ne mai zici una alta si de tine.
Multa sanatate ii doresc puiutului nasei tale..Ma bucur ca e bine si recupereaza.
De acum incolo cam trebuie prudenta,dar nu are rost sa te panichezi,ca tu o sa nasti la termen..
Cristi ar trebui sa faci ceva cu contractiile alea.Ai grija de tine.
Tuchi,ma bucur ca aud vesti de la tine si ma bucur ca esti acasa.De ce ai ajuns iar la spital?Iar au inceput contractiile?Multa sanatate si numai bine,stai linistita,incet,incet o sa ajungi cu bine la termen..nu mai e asa mult.
Cadia,ai grija la job,incearca sa te menajezi totusi.
Flo,eu am luat Elevit o cutie pana acum,dar incepusem sa pun cam multisor pe mine si oricum l-am luat doar pt fierul din el.Momentan nu mai iau,dr mi-a zis sa iau o pastila la 2 zile,daca imi face prea multa pofta de mancare,dar tocmai mi s-a terminat si in functie de rezultatul analizelor o sa vad daca mai iau sau nu.
Spor la facut cozonaci.
si restul fetelor..cred ca mai voiam sa mai zic una alta,dar nu mai stiu ce si cui..mai revin
Ah si am schimbat si eu semnatura....incet,incet avansez si ma bucur enorm ca trece timpul si avansez cu sarcina.
POZE
Minunica mea
28+ cu David Christian
cami_antonia spune:
burtici ... salutare
eu sunt din ce in ce mai fericita la gandul ca in sfarsit voi sta acasa si nu voi mai fi nervoasa din cauza serviciului .... am luat hotararea ca de pe 1 nov sa nu mai merg .... imi bag un medical si apoi mai vedem ....
eu tot cu munca si cu muncitorii la casa .... sper ca saptamnana aceasta sa incheiem operatiunea si sa scap de mutra lor pt a ma putea ocupa de camere si de lucrusoare ..... de bebe ....
carmen bine sa sunteti ok .... Slava Domnului ca v-a avut in paza ....
mvb ma bucur pt lucrusoarele cumparate ... sa va fie de folos ....
eu stiu ca saltelele cele mai ok .... la patut dar si cele mai scumpe sunt cele din nuca de cocos .... asa mi-a zis cineva care tocmai a cumparat ....
noi am fost si la o nunta si iar mi-am dansat bebelina si a dansat si ea de data asta cu mine .... ahahahhaha .... a fost tare frumos ...
si eu am luat pana acum o cutie de elevit dar dupa ce am incetat sa mai iau am facut caderea de calciu si cred ca de maine incep iar sa iau ....
23+ANTONIA IOANA
Camelia
cristi_2003 spune:
HOPA - la farmacii incep sa nu mai fie medicamente. deocamdata nu mai este gynipral... asa ca azi fac inventarul si cumparam sa fie, macar astea gen no spa
cami ce te invidiez ca intri in concediu
da nici eu nu mai am mult
28+ cu T. Carol
micola spune:
salutare fetele burticoase! :)
Am intrat sa vad ce mai faceti:)
Eu sunt bine, doar ca mai ma niste dureri usoare, langa buric, in stanga. Mama zice ca e de vina bebe ca se muta pe acolo, isi amenajeaza si el casuta :). Cred ca de vina sunt mai mult eu ca nu pot sa stau degeaba, mai stau in pat obligata, certata de sot, si atunci imi iau cate o carte si mai citesc, ca nu pot sta locului, ma simt inutila daca stau prea mult degeaba.
Saptamana trecuta, parca, cerusem si eu sa mi se modifice DNP-ul...Roxana, ma poti ajuta? nu mai este 02.02.2009, ci 20.01.2009.
Si am stabilit cu dl doctor ca voi face cezariana, din cauza unei hipoacuzii pe care o am eu mai demult, si mi-a zis ca e posbil sa nu rezist la efortul unei nasteri normale, si sa pierd si urechea dreapta. (cu stanga nu aud deloc, desi nu se observa.)
Mai am o problema cu toata lumea din jur ca se mira ca am burta mare.....NUmai asta aud: sigur nu sunt doi? E adevarat ca daca sunt gemeni in aceeasi placenta nu se vad decat prin luna a 7-a? ca pana acum drul nu a pomenit de 2, desi si eu si tati am vrea..:), oricat ar fi de greu la inceput, mai tarziu o sa fie bine SI abia pe 2 noiembrie ne mai ducem la echo...
gata, , revin cu noutati, cand mai am :)
26 + cu !
AMR 13-14 saptamani...!