Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

micola - sigur se vedea macar o manuta sau un piciorus in plus, nu au cum sa se ascumda atata vreme- da lumea nu stie cat tre sa fie o burta de gravida. eu am auzit in aceeasi zi ce burta mica ai/oau, numai atatea luni... eu credeam ca acuma nasti

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Micola ma bucur ca ai "negociat" cu doctorul metoda de aducere pe lume a lui BB.....e mai bine asa si sa nu risti nimic.......am vazut de curand un documentar despre gravidele mioape care pot face dezlipire de retina daca au mai mult de -4 si daca nasc normal......la urma urmei e un fel de ruleta ruseasca......nu poti sti daca te va nimeri glontul!

28+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Stiati ca de la 28 de sapt nu mai exista iminenta de avort ci nastere prematura?

28+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau pentru durerile de spate pe care le aveti am si eu uneori da..nu chiar asa de tare. Eu una inca ma lupt cu greata asta imputita care cu siguranta e mult accentuata si de antibiotic. Vreau sa va spun ca deja ies din grafic cu greutatea si asta din cauza ca rontai ca disperata toata ziua sa scap de greata ca foameeeee ....ce o fi aia???.....
Carmen - Brrrr, bine ca sunteti intregi;
Mvb - sa stapaniti sanatosi lucrusoarele luate si felicitari pt AMR;
Bee - eu nu mai iau demult vitamine...tot din cauza gretii...daaaa ma intreb daca a fost bine sa le las pt. ca acu ma lupt cu infectia asta care nu vrea sa cedeze, mai bine ia-le in continuare.
Tuchi - hai ca parca nu mai e asa mult ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine

Cateodata si bebelina mea e cam "lenesa" si intru nitel in panica, mai ales ca iau si medicamente...imi e frica sa nu o afecteze si pe ea..dar azi dimineata ..nu stiu ce a apucat-o ca tragea cu atata indarjire in partea de jos, da jos de tot, de ziceam ca vrea sa iasa afara...am incercat eu cu degetelul sa apas mai sus sa se mute daaaa degeabaaa si atunci mi-am pus 2 perne sub fund si m-am asezat cu picioarele in sus... si a mers...pai daca cu vb nu merge...si va rog sa ma credeti ca ma durea ingrozitor..., oricum s-a mutat, sau am mutat-o

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi_2003

eu inca nu am cumparat saltea pt patut. imi recomandati ceva?

28+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

CELE DIN COCOS CICA SUNT CELE MAI BUNE PT BEBE

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Mvb, de aceea mai bine facem cezariana, decat sa patim cine stie ce. Eu nu prea am auzit de cazuri grave, dar de crestere a dioptriilor sau de vase sparte dupa nastere, am tot auzit.

Ma ia cu tremurici cand ma gandesc la nastere. M-am obisnuit cu asta mica in burtica, cu miscarile si misunarile ei pe acolo, dar abia astept sa o tin in brate si sa o iubesc mai mult decat pe oricine si orice.

Aseara am prin putin din Doctor de mame sau ceva de genul asta. Desi nu ma uit la telenovele si prea putin pe Acasa TV, mi-a placut ce am vazut, chiar am fost emotionata. Ideea e ca s-a evocat oarecum experienta unei mame care a avut o prima nastere la spital, experienta neplacuta si traumatizanta.

Lupt ca sa nu adorm cu capul pe birou.

Bee25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

micola draga stai linistita ca si mie imi zice la fel lumea .... vai ce burtica mare ai .... esti in luna x ... si zice o luna mult mai mare decat e varsta .... si eu le zic nu .... poate nu ati mai vazut burtici de mult ... ahahahhha .... asta e .. nu toata lumea ne place ....

23+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ledi din fericire chiar sunt menajata la servici. Problema este ca stau prea multe ore pe scaun.Cica de la asta ar fi scurtarea colului si contractiile.
Oricum astept sa promulge Base modificarea legii si sa intru mai devreme in postnatal sau sa mai imi iau ceva CM.

Tu cum te mai simti?

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

fetelor, nu va mai stresati cu parerea lui X si Y. in general, lumea se ia dupa experienta proprie si de acolo crede ca deriva cazul general, ceea ce e total gresit.

Soacra-mea, de ex, mi-a zis ca a stiut ea ca am fata pt ca nu am facut burta nu stiu cum de jur imprejur bla bla (niste aberatii), in timp ce burta mea e mica si nu mai stiu cum. Dar faptul ca intre noi e o diferenta de inaltime de o juma de metru si mi se pare normal ca tot surplusul de kile sa se depuna altfel pe mine decat s-a depus pe ea, asta nu mai conteaza. Important e ca EA A STIUT!

Jasmi 23+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor,

Nu a apucat sa citesc ce ati scris de dimineata....sunt pe fuga ca am multa treaba la job.

Am intrat sa va spun ca am fost la eco de dimineata si am vesti BUNE! :-)
Bebelusa mea e SUPER dezvoltata.Mi-a zis Iosup ca este durdulie pt varsta ei. Are deja 1500g!!!
Mi s-a decalat DPN-ul in sensul ca este mai devreme :-)
Cica MAXIM pe 1 ianuarie!
FETELOR,eu nasc in decembrie!!! Sunt din ce in ce mai convinsa!
In rest, totul OK, inima OK, col lung si inchis la ambele capete.

Va pup,intru mai tarziu si vorbim.

Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput