Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
CADIA spune:
Carmen, totul o sa fie bine.Tinem pumnii si asteptam vesti.
Fetelor, voi folositi perna de gravide, si daca da, cum este??25+cu
CLARA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jasmi/jasmi.jpg)
jasmi spune:
acuma ma gasesc si eu cu intrebarea tampita: care e perineul?
aveam eu o idee cam ce ar putea fi ... dar ala nu cred ca se poate masa
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Voi va simtiti obosite? Eu am o stare din asta de parca muncesc in ocna.....cand de fapt nu fac nimic. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eu zici ca trag la jug, asa de obosita ma simt. Parca sunt la inceputul sarcinii cand imi picau ochii in gura de somn. Abia astept sa intru in prenatal!
Justme
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
edinutza spune:
Iris_welcome!
Jasmi_nici eu habar nu am!dar nici cum trebuie sa ii fac masaj!am citit si eu ca ajuta mult si ca este indicat sa il fac inainte cu vreo o luna doua inainte de nastere!
Carmen_mie nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa am probleme cu gura sau gingia,nu am nici o carie,chiar am o dantura de invidiat,dar vezi la ce nu te astepti apare!
edi `de 23+
edinutza spune:
Fetele care va pricepeti,nu uitati sa ii puneti caruciorul roz la Vikky!sa vedem scorul!
Multumim,
ah si da parca Claudi@ zicea ca pare sa aibe baiat si nici ea nu e trecuta!sper sa nu ma fii inselat memoria!
edi `de 23+
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi acuma ma gasesc si eu cu intrebarea tampita: care e perineul? ![]() aveam eu o idee cam ce ar putea fi ... dar ala nu cred ca se poate masa ![]() ![]() Jasmi ![]() ![]() way to go, BB |
Jasmi - da cautare pe google "perineu"- imagini- si te prinzi tu
![](icon_smile_big.gif)
Veronica
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
micuta mea
![](zana.gif)
BB e pe drum
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Buna dimineata, paraca am alt ton, nu? Am reusit si eu in sfarsit sa dorm vreo sase ore, a trebuit sa imi pun niste picaturi de nas, mi-a dat voie doctorul in situatii extreme (cica sunt vasocontractoare si opresc circulatia!!!, sau ceva de genu' si sunt campericuloase pt bebe). anyway, am dormit si ma simt mult mai bine,pastilele alea pt stomac chiar functioneaza.
Cadia, eu am perna de gravida si fara ea nu mai pot dormi, este nemaipomenita, lunga cat mine si subtire la mijloc unde intra burta, o parte o pun sub cap si o parte intre picioare.
Alina imi place foarte mult numele Adina (uita ca rimeaza si cu Alina!).
Edinuta, pune-ti sotul sa-ti faca masaj, am citit ca uleiul de masline e bun la asa ceva.
Jasmi, perineul este bucata de tesut intre anus si vagin, na c-am dat-o in obscenitati acum
, acolo se face incizia pt epiziotomie, daca e cazul.
Cris, nu am luat mobila, am luat mobile - carusel pt patutul copilului, l-am instalat aseara si ne place f mult, are patru melodii, luminite si un glob care proiecteaza lumina cu forme de luna si stele.
Lisa, eu am mai spus, nu fac vaccinul antigripal, nu stiu de ce, nu pot sa-ti dau un raspuns coerent, da' nu-l fac si gata.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
edinutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronica75
Jasmi - da cautare pe google "perineu"- imagini- si te prinzi tu ![]() Veronica ![]() ![]() ![]() micuta mea ![]() BB e pe drum |
Eu nu pricep!!!!
![](alcool.gif)
edi `
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
tanima_i2002 spune:
Buna tuturor.
Vad ca tot discutati de cumparaturi ptr bebe si mi-aduc aminte cu nostalgie de sarcina trecuta cum eram disperata ca nu stiam ce imi mai trebuie, ce mai am nevoie... Acum este mult mai usor, cam le am pe toate de la baiat si le voi folosi cu mare drag si la fata. Chiar nu mai am stresul cumparaturilor.
Legat de carut, eu am experimentat mai multe carucioare, initial am avut unul mai mare, stil landou, cu maner reversibil, f comod ptr copil ca statea bine in el statea f bine pe spate, avea loc berechet, era bine ferit de vant si praf, la nevoie mutam manerul ptr a-l feri de vant/soare dupa nevoie. Dezavantaj: era f greu, f incomod de transportat, mare, se strangea anevoios si incapea greu in masina. Am luat apoi unul sport, cu maner nereversibil, dezavantajos ca nu vedeam copilul f bine prin fereastra care o avea transparenta special ptr acest scop, era destul de greut, dar nu foarte ca primul, se strangea destul de usor si de mult, avea spatar reglabil in 5 pozitii, husa de ploaie si vant (f utila dpdv al meu), centuri de prindere, dar bebe nu statea f bine pe spate, cam incomod ptr dormit, util mai degraba dupa 6 luni. Am cumparat si pe al trei-lea, unul f ieftin, doar ptr stat in fund, f util mi-a fost dupa 9-10 luni, il folosim si acum, bebe statea bine, dar n u se intinde, f usor, usor de manevrat/strans.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),