Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Puteti sa imi ziceti ce ati luat pentru lipsa de fier?Pentru ca mie nu mi se pare ca as avea lipsa de fier si nici ginecologului meu, dar medicul de familie s-a panicat si mi-a dat Ferrogradumet. Eu am luat doar Elevit pana acum. Sincera sa fiu nu prea am incredere in medicul de familie....asa ca nu stiu daca sa le iau sau nu. Bebe are 24 de saptamani |
TARDYFERON FOLIC e f bun. Nu face nici un rau, in schimb face foarte bine
Justme 29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
Iris2002 spune:
Jasmi, acum te-am vazut si eu, what a beauty!!!!!
Ttentzika, esti o draguta si ce burtica frumoasa ai!
Iris2002 spune:
Cu intarziere dar din suflet, la multi ani, Alina! Sa ai parte de sanatate, noroc si multa dragoste de la prunci si sot!
Ileana Cosanzeana, si tie toate cele bune si multa fericire si bebel grasun!
Iris2002 spune:
Fetele, vorbeati la un moment dat despre epiziotomie. Important e, mi s-a spus aici, si sa faceti masaje la perineu, de pe acum e ok, daca nu ma insel. Daca va intereseaza o sa caut acasa cum se numeste uleiul. Unele au intr-adevar o elasticitate mare si nu e nevoie de taietura, eu am avut epiziotomie insa s-a vindecat frumos si usor(nu stiu daca masajul a avut vre-un rol, dar nu a stricat).
mvb spune:
Voi va simtiti obosite? Eu am o stare din asta de parca muncesc in ocna.....cand de fapt nu fac nimic.
28+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 10 saptamani
jasmi spune:
Eli & Iris, felicitari pt vestile bune de la eco!
Bebelusi, bine ai venit printre noi!
Iris, ms
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
BillyBilly spune:
Fetelor, va pup in viteza mare!!
Alina felicitari pt bebeluca grasunica!! venim si noi de revelion sa ne facem pulbere!!!
Naty saru-mana pt raspuns!! gata, m-am linistit!
miere sanatate multa! fa-te bine!
bebelusi bine ai venit si sarcina usoara iti doresc! si eu iau Fe - Tardyferon - 1 cps pe zi
roxana, iris spor la treburi! facem gasca sa ajutam?
Carmen bine ca n-ati patit nimic!!!
si buricul meu este pe dinafara si este sensibil, dar nu doare sau s-a inflamat....credeam ca-i normal. Oricum dr a vazut si n-a comentat nimik!
Pupici la toate fetele!!
Catalina
30+ Ana-Maria ingeras de
AMR 10 saptamani
Bebelusa
Iris2002 spune:
Daiopri, ce figura esti cu determinarea sexului copilului...eu nu am tinut cont de dinastea, nici macar nu tineam cont de ziua cand sunt fertila sau nu. S-a intimplat, spre norocul nostru, foarte repede la amindoua sarcinile, nu am avut timp sa stam la socoteli. Asa ca ce a iesit e pur si simplu intamplator, nu am tinut cont de nimic! Dar e perfect, of course.
Porumbita, sper sa fie totul in regula cu bebe prematur, de la 28 saptamini au sanse mari de a fi ok, bebelusii, daca se nasc. (desi desigur e bine sa mai ramana, sa se matureze plaminii, etc).
Carmen_Marieta spune:
Edinutzabine ca a trecut abcesul. Ai grija cu gingiile ca in perioada sarcinii poate aparea gingivita gravidica-gingiile sunt mai sensibile.
Alina frumos nume pt bb2, asteptam totusi finalul.
Catalina si tu mai ai putin, 10 sapt trec repede.
Roxana spor la treaba, sa termini cat mai repede, nu te stresa, aveti grija de voi.
Bebelusi bine ai venit si sarcina usoara iti doresc! Eu iau Fe - Tardyferon -1cps/zi.
Fetele mai am 2h 30min pana la marea intalnire cu bb. Am niste emotii, sa-mi tineti pumnii va rog. Dau de la intoarcere, promit!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
22+ cu o
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
bebelusi spune:
MVB, eu mor de somn si obosesc din orice, , credeam ca numai eu sunt in stadiul asta.....