Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
CADIA spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Naty
Greu e pana iti gasesti ritmul ... dupa aceea, merge! Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
Sa dea Dzeu sa vad si eu cum e cand voi avea bb2.
25+cu CLARA
veronica75 spune:
Buna fetelor,
Just- si eu am hernie ombilicara si stiu de ea demulttt...e un defect din nastere sau mai bine zis "buricutul nu e sigilat" da nu iti fa probleme ca trece dupa nastere si totusi daca te doare si se inflameaza trebuie sa suni dr. sa ii spui. Nu e de neglijat...si probabil va trebui pansat.
Alina - frumos numele, mie imi place fff mult Ioana si l-as fi ales si eu dar nu ii place lui tati si de asemenea imi place mult Isabela.
Vikky - felicitari pt. bebe si nu te mai stresa degeaba, e mult prea devreme pt. probleme de genul asta, bb e in crestere deci se pot schimba lucrurile si in 1,2 saptamani
Va doresc in continuare o zi frumoasa
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Dragele mele, sunt relativ noua pe acest forum....spun asta pentru ca sunt inregistrata de mult, pe vremea cand imi doream un bebe cu disperare si nu puteam sa fac...Doamne Doamne ne-a ajutat si sunt insarcinata in 24 de saptamani. Am un baietel care urmeaza sa vina pe lume in 06 februarie data mentionata la ultimul ecograf. Mi-ar placea sa fac parte din "gasca" voastra ca se pare ca sunteti foarte unite.Eu sunt din Sibiu dar o sa nasc la Clinica Eva din Brasov. Este vre-una dintre voi care va naste la Eva? |
bebelusi - bine ai revenit si sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la final sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos si iti doresc o sarcina usoara in continuare
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum
Naty spune:
Fetele, eu vreau sa iau un marsupiu. Astept recomandari ...
De fapt, ma gandeam nu la un marsupiu clasic ci la ala gen esarfa mai mare, care tine copilul ca si cum l-ai tine in brate ... nu stiu cum naiba sa explic si am gasit unul la Mothercare dar nu pot sa pun linkul ca sa vedeti ce zic
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
bebelusi spune:
Puteti sa imi ziceti ce ati luat pentru lipsa de fier?Pentru ca mie nu mi se pare ca as avea lipsa de fier si nici ginecologului meu, dar medicul de familie s-a panicat si mi-a dat Ferrogradumet. Eu am luat doar Elevit pana acum. Sincera sa fiu nu prea am incredere in medicul de familie....asa ca nu stiu daca sa le iau sau nu. Bebe are 24 de saptamani
Naty spune:
Revin la problema mea ... se numesc "baby sling"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lavini spune:
Naty, io stiam de wrap...si dc te pricepi la croitorie am inteles ca il poti face si singura, iesi de n-spe ori mai ieftin decat cumparat, de ex, de la mothercare.
Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Nu v-am uitat dar sunt suprasupraaglomerata... cum sunteti voi cu impartitul de sarcini pt perioada cand sunteti plecate? Pentru mine e multa munca in plus, explicat de dosare, etc... si lucrez pina pe 12 decembrie, dar e mult si trebuie sa fac din timp anumite lucruri.
O sa trag cu ochiul la ce ati scris, cit pot.
Noi am fost duminica la echo 3D-4D si am fost 1,5 ore in extaz! Am vazut strumfi mic cit se juca, bea lichid, cu degetelul in gurita... a fost nemaipomenit! Avem o talpa de 5,38 cm...
va pup si sper ca aveti doar vesti bune
Alina1976 spune:
Edinutza, ce nasola faza cu gingia...:-( sorry,sper ca ti-e mai bine acum. Sa stii ca si eu la prima sarcina ma rotunjisem la fatza destul de bine insa dupa nastere iti revii, stai linistita. Acum organismul femeii gravide retine lichide si de aia ne cam umflam, nu neaparat ne ingrasam cat avem retentie de apa si de aia se intampla asa. Merci pt urari
Naty, CADIA, Jasmi, Roxana, Edinutza... ma bucur ca va place numele nou alesn pentru Bebelina 2! Acum nu va pot spune cu certitudine ca o sa fie finalul ...pana una alta asta e...
Lisa, merci de urari !
Cris, incetul cu incetul ajungeti voi la 40 de sapt. Stai linistita si fa ce-ti spun Dr. E mai anevoios un pic drumul tau decat al nostru insa o sa fie bine.
Naty, si eu vreau un wrap (baby Sling). Daca gasesti ceva misto sa-mi spui si mine PLEASE!!!
Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica