Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cristi la cati mai multi ani sarbatoriti...

lavini esti o curajoasa... eu ma gandesc ca e greu gavi fiind si cu fam/sot alaturi, darmite fara si cu un pusti vioi pe langa tine

alina ce bblina maricica ai eu nu cred ca mai am rabadare pana in dec cand e progrmata morfofetala de 32 de sapt si o sa ma duc in noiembrie la o eco obisnuita sa vad ce mai face bbul

justme eu nu stiu ce-i aia hernie ombilicala

vikky felicitari pt fetita!

irina c poate ca si cadou un ipod sau o memorie externa la calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Naty, jos palaria.
Sincer te admir cum reusesti sa te ocupi si de pitica ta, si apoi alergatura la serv, alergatura inapoi.

Alina si mie imi place mult ADINA.

Irina, poate un memorystick de capacitate mare?????

25+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

vikky a mea la 21 sapt si 4 zile, varsta dupa UM avea BPD de 20 s. si la 26 s si 4 zile dupa UM, BPD 23 s si 5 zile si nici doctorita de la ecograf nici ginecologul nu mi-au zis ca ar fi vrea problema.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita
[justme eu nu stiu ce-i aia hernie ombilicala

Iti iese buricul afara sta tuguiat asa si e oarecum sensibil la atingere.

Justme 29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Carmen_Slava Domnului ca nu s-a intamplat nimic!Dumnezeu va pazit!hai tu ca poate se va inmuia soacra ta,mai stii poate Dumnezeu va folosii acest copil pt asta sa vada ca comportamentul ei nu e ok!

Miere_imi pare rau pt tine!iti trimit de aici de la mine multa multa sanatate!nici eu nu prea pot sa dorm,imi este groaza cand ma trezasc ca numai pot nici cum sa adorm!ca tare suna salata aceea!puiul cum il pregatesti?

Dalma_si tie la fel iti doresc multa sanatate si sa te faci bine!

Alina_imi place numele fetitei tale!Adina eu sunt Edina!si scuza-ma desi cu intarziere iti doresc din suflet un sincer la multi ani si Dumnezeu sa te binecuvinteze cu tot ce are El mai bun pregatit pt voi!

Lavini_inseamna ca ai avut un wk ....Acuma cred ca iti este greu ca iara pleaca dar nu avem ce face,asta e viata!

Vicki_felicitari pt fetita!mai treci mai des pe aici!eu nu ma pricep la valori sau cum trebuie sa fie,ca te-as fi ajutat eu!

edi `de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Naty, jos palaria.
Sincer te admir cum reusesti sa te ocupi si de pitica ta, si apoi alergatura la serv, alergatura inapoi.

25+cu CLARA

Greu e pana iti gasesti ritmul ... dupa aceea, merge!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dragele mele, sunt relativ noua pe acest forum....spun asta pentru ca sunt inregistrata de mult, pe vremea cand imi doream un bebe cu disperare si nu puteam sa fac...Doamne Doamne ne-a ajutat si sunt insarcinata in 24 de saptamani. Am un baietel care urmeaza sa vina pe lume in 06 februarie data mentionata la ultimul ecograf. Mi-ar placea sa fac parte din "gasca" voastra ca se pare ca sunteti foarte unite.Eu sunt din Sibiu dar o sa nasc la Clinica Eva din Brasov. Este vre-una dintre voi care va naste la Eva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Buna dimineata(la noi)
Alina,felicitari pentru grasunica...ce fain...de rev... va fi capricorn...frumos,ei lasa ca sarbatorim noi si pt tine...
vikky,feliictari pt tetita
mire,ai grija cu raceala

eee,nu va mai plangeti fetelor cu trezitul dimineata(la mine e ora 5 fara 2 min dimineata) si tocmai plec,si vin acasa la 17-18. inca un pic si gata.eu imi iau micul dejun in fata calculatorului ,ca de va las pana vin seara acasa...nu mai recuperez la cat sunteti voi de
sa aveti o dupa-masa placuta. va tuc si am taiat-o

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Buna dimineata(la noi)
Alina,felicitari pentru grasunica...ce fain...de rev... va fi capricorn...frumos,ei lasa ca sarbatorim noi si pt tine...
vikky,feliictari pt tetita
mire,ai grija cu raceala

eee,nu va mai plangeti fetelor cu trezitul dimineata(la mine e ora 5 fara 2 min dimineata) si tocmai plec,si vin acasa la 17-18. inca un pic si gata.eu imi iau micul dejun in fata calculatorului ,ca de va las pana vin seara acasa...nu mai recuperez la cat sunteti voi de
sa aveti o dupa-masa placuta. va tuc si am taiat-o

26S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Spor la treaba!!!sa treaca repede,sa faci multi dolari si sa vii sa te bagi inapoi in patut!

edi `de 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!

lisa79
, si eu vreau sa fac vaccinul antigripal. am facut programre pt toata familia pe 25 oct. medicul mi-a recomandat. ginecologul m-a asigurat ca rau nu-mi face nici mie nici lui bebe.

ieri am fost la control. am vazut fetisoara bebelinei din profil , e o scumpica. are 1086 gr, femurul lung cat pt 28de sapt, iar BPD-ul corespunde varstei, 27 de sapt.

m-am ingrasat cam mult si mi s-a atras atentia.
pe 5 noiembrie am ecografia 4D, abia astept.

mai revin, daca am timp. o zi buna! pupicei!

O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica

vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi

Mergi la inceput