Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 16
cristi_2003 spune:
IRINA - eu am cumparat din auchan scaun de masina cu 140 de lei de la primii pasi, albastru cu gri, foarte fumos
tot la primii pasi am vazut carucioare dragute, practice si ieftine si cu maner reversibil - si se fac si landou
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Alina1976 spune:
Vikky, FELICITARI!! Sa-ti traiasca bebelina!!
Carmen, OK, atunci sa te pregatesti sa cumperi de copii si sa faci cozonac bun de Craciun :-) ca pe mine stii unde ma gasesti in perioada aia.
Naty, merci . Sa-ti traiasca si tie bebelinele si sa se faca mari! Ai dreptate, si Anei ii place mult sa se joace cu copii de varsta ei, chiar mai mari (3-4ani). Si eu am cateva prietene cu copii dar toti numai baietei si toti mai mici Cica las ca fac eu fetele ca ele vin cu baietii...auzi tupeu
Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
JASMI, esti MORTALA!!! Te asteptam sa stii.....
Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
roxanaz spune:
Irina, pai daca iti place si e usor... uita de manerul reversibil, ce mai conteaza. mai ales la super reduceri. crede-ma ca nu e nici un bai sa tii copilul cu fata la sensul de mers. cat e mic doarme.... non stop afara deci nu il intereseaza viziunea . relax. succes la control maine. despre cumnatul student... orice componenta IT cred ca i-ar placea. sau un voucher ptr emag sau alt magazin de electronice sa isi ia ce vrea.
Carmen, Lavinia, multumesc de intrebare, sunt extrem de prinsa la job saptamanile astea. am extrem de multe lucruri de rezolvat inainte de a pleca.... si nu se fac deloc singure
Vikky felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa. daca doctorul a zis ca sunt ok masuratorile eu as zice sa nu te mai stresezi.
edit: Alina am vazut ca ati decis trecerea la Adina Ioana... imi place, mai ales Adina!
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alina1976 JASMI, esti MORTALA!!! Te asteptam sa stii..... Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie AMR 11 saptamani! Mami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
din prima mi-a sarit in ochi
Jasmi 23+ cu
way to go, BB
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Naty Chiar ca avem multe in comun ... Si eu ma intorc la serviciu cat de repede pot si ... numele nostru de familie tot un "escu" e. Mie imi place Constantin si nu mie se pare prea lung. Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI |
cristi_2003 spune:
mai fetelor, eu ce sa vreau cadou de craciun?
28+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
edinutza spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris pt ca nu prea m-am simntit bine si nici in apele mele nu am fost!am avut un wk nasol!samabata am fost la urgenta cu gingia si am facut un minunat abces!am nimerit o doctorita f scumpa si mi-a prescris niste antibiotice care intradevar mi-a facut o minune ca vizibil cu ochi a trecut!(oricum au fost f scumpe dar ce sa faci,bb sa nu pateasca nimic)Acum ma simt mai bine,Slava Domnului!
sa aveti mare grija la gingii,eu am facut din cauza ca m-am impuns si fiind mai sensibila acuma in sarcina s-a infectat!
Micuta mea este o dulceata!O iubesc!!!!asa de miscareata e ca l-a trezit si pe tati intr-o dimineata!
eu incep sa ma ingras rau de tot!am o fata cat alti 2!am facut poze in wk si cand ma uit la mine imi vine sa plnag!asa umflata ma vad!voi v-ati ingrasat la fata????
va pup pe toate!!!
edi `de 22+
Naty spune:
alina Adina Ioana zici? FOARTE FRUMOS! Si mie imi place mult Adina, dar nu-i place lui tati cat despre Ioana ... subscriu evident .
Eu din fericire am in jur multi copii de varsta Ioanei - doua dintre prietenele mele cele mai bune au copii de varste foarte apropiate (2 fetite si un baietel), mai am o prietena buna cu un baietel mai mic cu un an si in plus, doua prietene de pe DC (ne-am imprietenit cand eram la odiseea de sept-oct 2004) cu fetite chair de-o seama cu Ioana (deh, fetite din aceeasi odisee).
miere multa sanatate!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 27+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI