Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
edinutza spune:
Oh Miere,thanks!!!acum prisep si eu ce e perineu!bun asta am aflat,dar cum sa ii fac masaj????
stii?chiar ma intereseaza ca nu prea imi doresc nici un fel de taietura!
ma bucur ca esti mai bine,vezi au ajuns urarile cu bine la tine!
imi face Radu masaj dar nu pot suporta uleiul de masline nici la gust nici la miros!asa ca ramane cel de migdale!![]()
edi `
de 23+
tanima_i2002 spune:
Dupa parerea mea nici un carucior nu este perfect ci totdeauna ar fi utile doua, unul ptr primele 6-8 luni, altul sport ptr perioada de dupa 8-10 luni cand bebe nu mai doarme afara (eu cel putin dupa 6 luni nu l-am mai lasat sa doarma afara ci i-am facut program de somn in casa mai ales ca erau probleme la capitolul somn cu care ne mai luptam inca).
Am considerat totdeauna ca nimic nu merita f multi bani, dar nici cel mai ieftin lucru nu este bun, asa ca am mers pe varianta de mijloc.
Legat de firma, nu totdeauna ce este de firma este si cel mai bun, insa chinezismele sunt chiar de doua parale.
Ce probleme am avut eu la carucioare: mi s-au tocit f repede rotile din spate, nu stiu insa care ar fi cauza.
Mamica lui Rares (15 oct 2006),

miereamara spune:
Edinuta, din cate am priceput eu scopul este sa elasticizezi tesutul,astfel incat el sa nu se rupa la nastere. Dupa ce in prealabil ti-ai taiat unghiile, masajul se face cu trei degete, doua afara si unul in interior, si incerci sa masezi zona respectiva (inspre anus). Ceva de genul acesta, nu am explicat cu prea multe "amanunte", ca ma da Roxana afara de pe forum
. Hey Roxana, ce mai faci? Nu ne mai spui nimic de tine?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
flowerbee spune:
Fetelor, ma dor ochii rau de tot. De dimineata am luat-o cu durerea de cap, acum ochii, cred ca plec acasa. Am lucrat in continuu pana acum, poate de aia. Mai trebuie omul sa mai ia si pauze.
Bee
25+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
edinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Edinuta, din cate am priceput eu scopul este sa elasticizezi tesutul,astfel incat el sa nu se rupa la nastere. Dupa ce in prealabil ti-ai taiat unghiile, masajul se face cu trei degete, doua afara si unul in interior, si incerci sa masezi zona respectiva (inspre anus). Ceva de genul acesta, nu am explicat cu prea multe "amanunte", ca ma da Roxana afara de pe forum “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
sper sa ma descurc!!!edi `
de 23+
jasmi spune:
miereamara, multumim de explicatii
si de faptul ca ti-ai riscat pielea ca sa ne explici noua una alta![]()

eu habar nu aveam, adevaru e ca nu ma pot uita pe net la imagini/filmulete din astea (nici cu nasteri, nici cu nimic) ca mi se cam intoarce stomacul pe dos![]()
tanima, multumim si tie de sfaturi.E excelent ca avem atatea mamici experimentate printe noi, care sa ne impartaseasca din experienta lor

intreba cineva de oboseala.... faptul ca trebuie sa stau nemiscata pe scaun 8-9 ore e cam obositor ce-i drept, ma mai doare una alta, ba o crampa, ba misca asta mica etc, dar cand ma ridic de aici sa plec acasa, in casa sau prin oras - sunt sprintena ca o gazela![]()
Jasmi
23+ cu 
way to go, BB
CADIA spune:
Miere, multzumim pentru explicatii.

Mi-as lua si eu o perna de gravi dar sa vad pe unde gasesc.
25+cu
CLARA
Alina1976 spune:
Billy, He-He...nu stiu care la care o sa vina la spital
. Tu esti cu cateva zile inaintea mea....asa ca...s-ar putea sa fim ambele in spital de Revelion :-)
Veronica, Iris, Carmen, ma bucur ca va place noul nume ales.
Vero si mie mi-a placut mult Isabela si norocul meu ca si lui tatii...o fi avut vreo iubita...![]()
Mire, da, rimeaza:-) Sunt destul de apropiate...sper sa nu se creeze confuzii...
Carmen, TINEM PUMNII!!!! Sa fie ce vrei tu!!! Si sa fie totul OK! Asteptam vesti!
Alina
29+ cu
ADINA-IOANA
de ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
micola spune:
CADIA, eu am o perna de la mamaie de la tara, din aia luunga, cat capul patului, am luat-o special, dupa ce am ramas. si noaptea, pur si simplu o pun intre picioare
si imi ajunge sa stau si cu capul pe ea. Adica dorm pe o parte, cu un picior pe ea si unul peste ea. E f confortabila. am vazut si din alea de gravi speciale, dar...mie mi se par scumpe,sincer, plus ca, din moment ce m-am simtit bine cu asta nu mai are rost sa cumpar alta.
Pe mine nu ma baga nimeni in seama cu modificare DNP-ului de la 02.02.2009 la 20.01.2009??? ![]()
have a nice day! 
26 + cu
!
AMR 13-14 saptamani...
!
justme25 spune:
Mah fetelor..voi ce intelegeti din exprimarea "col scurtat, permite patrunderea indexului,amenintare nastere prematura"...s-a deschis colul sau care e faza? Ca ma tot gandesc la asta! Asa mi-a zis ultima data la medic. 
Justme
29+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1