Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspoliss spune:
Irina, ce carut ai? ce model? de obicei poti sa-l duci inapoi la magazin si sa-l schimbi( daca mai ai chitanta).Eu nu am prea vazut aici cu maner reversibil.
Crisss 26+
IRINA.C spune:
E de la primii pasi si l-am luat din Cora...deci nu e magazin de specialitate , cum naiba sa-l schimb???
bb mic
POZE
26+
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspoliss Eu am facut ardei umpluti aseara, si mai am o gramada pe azi. Dar vreau sa fac salam de biscuiti deseara, am tot visat la asa ceva azi noapte. Ira, tu ai facut budinca ta ca si un sufleu? Crisss 26+ |
Yeap! scurt si fara complicatzii! biz-biz in mixer toate cele, pe urma o oala tapetata cu hartie de copt, fleosk cu compozitzia in oala si la cuptor. Ta-daaam!
Numai k nu am fost atenta si am greshit cu smantana, a lasat mult prea mult zer. Finalmente, am scos-o pe o sita, a lasat-o puztin la scurs pe urma am intors-o cu fatza-n sus pe un platou si gata.
fatza de ce spuneam acum o ora am mai upgradat retzeta cu felii de cabanos. Abia astept sa intre pe usha cel mai iubit! si vine si cu foame, o sa zambeasca toata seara k un motan mare si alintat (ceea ce si este)
Ira 27+ mami de Lizuca
crisspoliss spune:
Irina, ori ti-l schimba, ori iti da banii inapoi si iei altul din alta parte daca vrei...sper.
Ira, si eu am devenit tare gospodina de cand cu bebele( eram si inainte, dar mai mare era lenea). Acum de-abia astept sa fac ceva bun de mancare, sa fac curat si sa am grija de puiul meu cel mare. Saptamana viitoare e ziua lui, inca nu stiu ce cadou sa-i iau( dar deja stiu ca-i fac crema de zahar ars)- am vazut un website cu bluze pe care poti sa pui ce imagini sau logo-uri vrei, poate ii fac cadou una cu "daddy cool" scrisa pe ea. Anul trecut i-am facut niste gift certificates de mana, pe care am scris tot felul: o iesire la film- alegerea lui, pe alta era la o cearta sa cedez eu, alta cu gatitul unei mancari preferate de-a lui...si tot asa. Le-a folosit deja pe toate.
Crisss 26+
IRINA.C spune:
sa poti plimba copilul si cu fata la tine si invers, cosuletul ramane practic fix, muti manerul
bb mic
POZE
26+
crisspoliss spune:
Inseamna ca poti sta si impinge ori la capul carutului, ori la picioare( ca se misca manerul ala cum vrei tu).
Crisss 26+
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IRINA.C sa poti plimba copilul si cu fata la tine si invers, cosuletul ramane practic fix, muti manerul bb mic POZE 26+ |
complicat; aveti o poza sa imi dau si seama?
sarumana...
IRINA.C spune:
Porumbita m-ai facut sa zambesc putin...deci asa este un model si dc ai manerul in dreptul copertinei este celalalt model.Al meu are doar modelul in dreptul copertinei, deci imping copilul cu fata la ceilaltisi nu si la mine
bb mic
POZE
26+
Alina1976 spune:
Seara buna la burtici,
Vad ca iar v-ati dat la taclale despre mancare...Yam-Yam IRA, budinca zici....suna bine.
Eu tocmai am ras 3 sarmale, vreo 4 covrigi, un pumn de nuci si cateva linguri de inghetata ALOMA de ciocolata! va dati seama ce e in burta mea...parca vad ca nici un seara asta nu o sa pot dormi de arsuri si suc gastric pe gat...UF
Mire, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara...iar la faza cu arsurile te inteleg. Si mie imi mai vine suc gastric pe gat insa am descoperit un medicament homeopat bun care te ajuta in acest sens si iti ia senzatia de regurcitare a sucului gastric. Ai grija de tine si de bebik, las-o mai moale si odihneste-te...o sa vezi ca dupa ce nasti o sa regreti ca nu te-ai odihnit mai mult acum.
Carmen, super tare! Deci suntem doua sociabile! Auzi, pe unde ziceai ca stai? Pe Stefan cel Mare, Floreasca, Beller, Dorobanti....ca zici ca esti aproape de EC.
Bee, am uitat sa-ti zic! Am fost la FAIR DODO si mi-am luat niste pantaloni negri mai eleganti (business) si o bluzica neagra cu guler si mansete albe. Sunt SUPER, GIGA frumoase dar scumpe frateeeee....ca m-a durut mana cand am dat banii. Si am mai pus ochii pe o fusta si o pereche de pantaloni gri tot business. Multam de pont
IRINA C. chiar asa, conform legii ai voie sa returnezi produsul in termen de 10 zile (parca) daca nu iti mai place. Eu zic sa te duci la CORA sa-l dai inapoi. Macar incearca! E pacat sa nu fie asa cum vrei tu.
Alina29+ cude ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica