Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
Alina1976 spune:
Fetelor, am tras putin cu ochiul la Mamici de mai-iunie 2009 si am vazut ca prietena noastra draga "Iubita_Tiana" este din nou insarcinata! Ma bucur pt ea
Alina29+ cuADINA-IOANAde ianuarie
AMR 11 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
IRA_LIZA spune:
La Antena 3 - Sinteza Zilei: imagini shocante cu copii de 4-5 ani FUMAND! SHI FILMAT DE PARINTI! alte imagini: intr-un bar, un barbat smulge un bebe de 11 luni din bratzele mamei si il tranteste la pamant (cica faza a fost sambata la stiri)!
cine nu suporta sa nu se uite, noi ne uitam shocati.
Ira 27+ mami de Lizuca
ariya spune:
alina,spune-mi si mie,te rog,cum il cheama pe medicamentul ala homeopat pt arsuri?ca eu ma indop cu dicarbocalm si m-am saturat de el
miere,sanatate multa de tot si menajeaza-te...crede-ma ca ,dupa ce nasti,o sa-ti dai cu pumnii in cap ca nu te-ai odihnit acum...parol!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 23+Mihai Christian
miereamara spune:
M-a trimis profu' acasa, cica arat ca o stafie.
Mai, pe mine arsurile astea ma termina, am luat o pastiluta si vad ca s-au mai ameliorat, dar faza este ca nu am voie decat o astfel de pastila pe zi, medicamentul se numeste Pepcid AC, poate se gaseste si in Romania, cica sunt bune si safe in sarcina.
Multumesc fetelor pt sustinere!
Eu vreau sa fac o salata din piept de pui cu castraveti murati si maioneza.
IrinaC, normal ca pot merge cu el inapoi. cum adica sa nu ti-l schimbe, nus tiu care e termenul in Ro, dar aici ai 90 de zile sa schimbi produsul. Si nu sta la discutii cu ei, pur si simplu spune-le ca nu esti satisfacuta cu produsul respectiv si dc fac galagie, suna la protectia consumatorului, este dreptul tau.
Tin sa va anunt ca a venit si aici oficial toamna, azi au fost doar vreo 26 de grade si azi noapte chiar vreo 16 grade C, era racorica dimineata si asa placut.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
crisspoliss spune:
Miere, incearca sa bei mai mult lapte si ia ceva iaurt, si mai rareste fructele macar cateva zile pentru a scapa de aciditate( adica fara portocale). Si dormi!!!!!!!! sper sa fii mai bine maine.
Crisss 26+
cris30 spune:
Salutare, eu abia am venit de la eco si cum am intrat pe usa m-am asezat direct in pat ca ma apucasera rau contractiile ,acuma stau sa ma linistesc putin.Colul inchis are 3.7 cm,bebelina creste cantareste 1100g, da Doamne sa o tinem tot asa.
Alina felicitari pentru bebelina grasuta
Criss imi pare rau ca sotul tau nu-si gaseste de lucru, ma gandesc ca e si un moment prost cu criza asta economica.Bine ca tu te simti bine si te poti duce la munca.
Iry poate ai racit de la aerul conditionat ca te prinde fara sa-ti dai seama.De ce nu faci vaccinul??/ de fapt la voi nu e asa frig ca la noi.
As mai fi vrut sa zic cate ceva, dar tare nasol este sa scrii din pat culcata.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
27+ Doamne ai grija de bebelina mea.
crisspoliss spune:
Cris, bine ca bebele e ok si colul inchis. Acuma treci tu peste contractiile astea, mai ales daca stai linistita. Uite ca nu mai e mult, imediat intri si tu in AMR
Crisss 26+
miereamara spune:
Cris, "racelile" sunt date de virusi, nu de aerul conditionat. De fapt raceala este o infectie a tractului respirator superior (adica nas si gura), de transmiterea caruia sunt responsabili mai mult de 200 de virusi, intre care cel mai comun este rhinovirus. nu are nici cea mai mica legatura cu AC sau vremea rece sau "curentul" (poate doar in conditiile in care stai intr-o camera aglomerata si atunci AC ajuta la raspandirea visusului). Poti sa cauti pe net "common cold" si ai sa vezi.
Nu vreau sa fac vaccinul pt ca nu prea cred in eficacitatea lui si nu prea sunt impacata cu vaccinarea in pregnancy. Ma rog, asta cred eu, e posibil sa ma insel, dar na....fiecare cu pasarica lui
Bine ca e bebe bine si colul e lung, tine-o tot asa! Vineri merg si eu la eco 4d sa vedem mutrita lui bebe.
Ma duc sa instalez mobile ca tocmai a venit cu UPS-ul.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
Aidan
crisspoliss spune:
Tocmai mi-am comandat o minge din aia de exercitii de la walmart ca ma doare spatele de numa. Am o prietena care e instructor de pilates si mi-a recomandat sa stau mai mult pe asa ceva, sa ma balansez pe ea ca ajuta nu numa la spate, ci si la durerile din zona pelvica. si daca mi-e frica sa nu cad de pe ea, sa ma tin de vreo mobila( dar in mod normal sunt safe, ca au marimi diferite in functie de inaltimea ta). La target pretul era dublu la acceasi minge.
http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=2283564
Crisss 26+
miereamara spune:
Mingie din asta mi-au spus si mie sa aduc la cursurile de childbirth. Dar la fel ca si tine, m-am gandit ca o sa-mi fie greu sa imi tin echilibrul. Sa imi spui cum este.
Tu cand incepi cursurile?
Martin Luther King Jr.
Aidan