Puiutzi de Randunici 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buhuhu!

M-a pus necuratul sa ma uit la un film pe tvr si mi-a sarit tot somnul! am mai citit ceva, am vazut poze delicioase de Bubu si ma duc la nani!

Mimo, crede-ma ca pana la Seb si eu eram mai stricta cu Ilinca...acuma chiar nu mai poci! oricum, la baie se joaca mult si bine si singura de cele mai multe ori, ca mai apuc sa strang si eu prin casa!

Ariel, sarbatoresti la greu, ai?

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si mai buhuhu
Eu ma uitai la un hororrr pe hbo...hrr...brrr...cine mai doarme acum??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!, ceai, nurofen si ....Prospan!

Bubule, m-ai luat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bubule iar vii cu torturi pe aici? v-am vazut ce frumosi sunteti in parc!

Liana si Cami, ia sa va trec in listuta la cupluri.. bine?

Tuchi, vad ca in fiecare dimineata mai adaugi ceva in meniu

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata si mersic de cafea, Tuchi!
Mihutza

Bubu meu a avut program artistic azi-noapte si a stat treaz de la 3 la 4.30...iar acum bineinteles ca doarme de rupe si eu sunt chiauna
O zi frumoasa va doresc!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Pozici noi

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Offff am avut o noapte de cosmar! Bianca a racit de sambata noapte, iar azi noapte s-a trezit din jumatate in jumatate de ora urland. O auzeam cum se ineca cu mucisorii, care s-au dovedit a fii mucozauri in toata regula. Noroc ca febra nu mi-a facut. Pana la 3 noaptea s-a tot trezit, i-am aspirat nasul cu BB, i-am pus Karvol pe o batista pe marginea patutului. Si dupa ce a dat-o ta-su cu mir pe frunte a adormit bustean pana dimineatza la 8. Acum am lasat-o cu bunicii, sper sa fie mai bine. Fetelor ajutati-ma, si spuneti-mi ce sa-i mai dau. Dimineatza era foarte bine, fonfanita, dar radea si avea o energie. Eu i-am dat doar picaturi Pivalone. Altceva nu stiu ce sa-i mai dau. O sa incerc sa dau azi de pediatra ei, care trebuie sa nasca luna viitoare. Nu stiu daca o mai fii la spital. De mancat a mancat ieri, mai putin, dar a mancat. De dimineatza a papat 130ml laptic cu cereale. Aaaaaa si trebuie sa-l laud pe randunoi....care m-a ajutat foarte mult azi noapte....a fost model. M-a ajutat sa linistesc fata.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

A fost sotu sa ia analizele si ale lui David sunt curate,iar ale lui Sam nu sunt gata..dr de acolo zicea ca sigur are infectie devreme ce nu au iesit !eram sigura ..pica vizita la dr ca nu am ce sa -i arat..maine se duce mama sa le ia si apoi cu copilu la dr,sa vedem ce tratament ne da!sunt suparata,dar ma asteptam la asa ceva!as fi plecat mai linistita daca stiam ca deja am si rezultatul..dar asta e !
Oana,mergem in concediu...am vazut pozele:scumpi fratiorii
Cami si Luca e un scump de baietel
Pucca,multa sanatate Biancai

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

simo, imi pare tare rau ca pleci cu inima stransa, dar poate nu e ceva grav si trece cu un antibiotic. mamica ingrijorata, drum bun si relaxare maxima
pucca, sanatate multa Biancai. din pacate nu prea stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa-i pui des ser fiziologic in nasuc si sa-l aspiri si sa-i pui picaturi vibrocil

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata,

Stela, frumoase poze am vazut la voi, iar micuta Tea pare un ingeras de fetita!

Nicoleta, frumoasa priveliste am vazut la tine, dar baietii sunt si mai si!

Luny, bravo pentru planurile cu weekend-ul romantic, cred ca o sa fie super sa fiti putin singurei.

Simo, sa iasa super bune analizele azi si sa ai o vacanta minunata si relaxanta in special.

Stela, mmmmmmm, baie in cada!!!!! Ce fain ! Cand m-am bagat si eu in cada data trecuta, am stat ce-am stat si am cerut-o pe Rebecca la mine!

Mimo, da mai, noi am plecat si voi ati venit probabil. Oricum mi-a placut mult parculetul si o sa mai venim acolo. Si la plecare am impartasit-o pe Rebe la biserica de acolo. Era tare aglomerat si m-am dus direct la un preot sa-l intreb cum pot impartasi un bebelus si mi-a zis sa-l aduc imediat la el. Totul ne-a luat doar 5 minute si dupa lingurita de vin s-a culcat fata o ora si jumatate.

Send si revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput