Puiutzi de Randunici 2008!! (117)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

E interesant daca va intereseaza

http://www.damaideparte.ro/?p=589

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cristina si eu ma bucur ca ai revenit aici la noi! chiar ce schimbata e Daria si Vladic e haios rau de tot!
Tuchi mortali puiutzii tai!
Blankar ma bucur sa aud vesti de Eric!
Clau super poz(n)a cu Rebe in mobila.. imi aduce aminte de nepotelul meu care tot asa facea se baga el singur si isi lua patura cu el, ca el doarme acolo ..
Nicoleta super toamna la Brasov! iar Stefan mi se pare finut ca o domnisoara, in sensul bun!
Stela si mie mi-a placut "bau-bau"!
Simo sper sa fie bune analizele! va tin pumnii!si drum bun in Germanika!
Luny bv asa imi place cu romantisme din astea!
Mimo multam' de dedicatie!
Nicol cu preotii si bisericile ce sa iti spun.. cat timp am stat in Craiova/Buc eu nu mi-am gasit un preot care sa imi placa, care sa simt ca e aproape de sufletul meu, cum e preotul meu duhovnic de acasa de la mine.. nu stiu poate gresesc dar mi s-au parut mai reci, mai avari putin.. dar vb lui Mimo credinta e in sulfet, ca la urma urmei si preotii sunt oameni si sunt supusi greselilor..

fug ca am o foameeee si de acum se trezeste gangania!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

E interesant daca va intereseaza

http://www.damaideparte.ro/?p=589

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simo, drum bun in Germanica! Dar de ce va duceti? In concediu??

Cristina, tu n-ai mai citit din urma, eu mereu am intrebat de tine si ma gandesc la voi! De fapt ma gandesc ca tare ti-e greu cu copiii mici amandoi…si amandoi cu pampersi, cu biberoane, cu suzete…foarte frumoase pozele!

Blankar, ma bucur tare ca vii cu vesti bune si ca Eric e bine! Doamne Ajuta!

Clau, ce scumpi sunteti si voi si ce mami eleganta am vazut!!

Stela, v-am admirat si pe voi in parc, niste frumosi! Ce ranjita cu dintisori am vazut!

Gata, am citit ce-ati ciripit!

Noi am fost dimineata in Tineretului si a fost tareee frumos si cald si toamna . Am parcat in fata la Polivalenta si cand sa plecam ne-am dus putin sa vedem ce-i acolo si era un concurs de gimnastica ritmica cu fetite de 13-15 ani. Intrarea era libera, am stat vreo juma de ora, Vlad a fost foarte impresionat, i-a placut mult. Acasa dansa si el ca fetele, cu o minge in mana
Apoi am dormit la amiaza, toti patru, si am dormit ca valizele de la 3 jumate la 7
M-am trezit fresh si cu chef si am calcat tot, dar tot, ai auzit Liana??

Si la final, poze de ieri si de azi, enjoy!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

in primul rand:
cuscraaaa ...zau daca am stiut de ce dai de baut ....de ametita ce am fost nu am verificat, dar acum stiu : LA MULTI ANI pentru onomastica ginerelui meu cel frumusel ...sa fie sanatos si sa-l ocroteasca sfantul al carui nume il poarta

asa ...acum toate randunicile si multumim de aprecieri ....nu scriu mult, ca sunt ffff obosita, asa ca inchei activitatea pe ziua de azi; maine dimineata (adica azi deja) avem programare la clinica pentru control, sa vedem cum stam cu bronsiolita...i-a aparut iar un corn mare si frumos in acelasi loc ca si data trecuta si chiar nu inteleg de la ce, ca mi se pare destul de mare coincidenta sa se loveasca in acelasi loc sau sa o ciupeasca vreo insecta tot acolo.
inainte sa trec la ...mimo, sa stii ca am fost azi special in selgros (doar in berceni) sa caut hipp, ca sa ma ierti ... da tot nu primesc iertarea se pare, ca nu aveau decat borcanele de fructe de la hipp, legume nici urma
olgutzika am pus aici poze cu caciulitele - cea cu manusi si cea cu fular
sunt restanta, am de vazut o gamada de poze si filmulete si de zis una alta, dar nu ma mai tine neuronu' acum...recuperez eu maine, sper

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Liana, f. frumoase caciulitele si manusile si fularul! si vad ca-i place maimutei la plimbar eprin casa! vezi ca trebuie sa ascunzi alea de pe masa si orice obiect la care ajunge

Vad ca ati plecat toate la culcarica..........

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Ce frumos Bubulina Acum ma oftic ca noi n-am facut azi decat vreo doua poze si alea cu telefonul Cum se pupa ei doi , mai mai Si iar tort

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ei acum ca am vazut ca Liana traieste (esti iertata , macar ai incercat) pot sa ma retrag la nani Noapte buna !

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubulina gospodina nota 10 pentru calcat "tot, da' tot" ....si daca tu la nota 4 mi-ai zis sa stau jos, eu la 10 ce tre' sa zic : stai in picioare?
ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti ; eu sunt obosita (am terminat o particica din curatenie - si am reorientat in sufragerie totul ca sa ii intind "tiganeala" la duracell sa se catere, taraie...si sa aiba si loc sa mearga cu automobilu' , fara sa poata prinde, trage, sparge, baga in gura....ma rog cat am reusit sa strangem mai ajustez pe parcurs ).....plange foarte rau de cateva zile de mise rupe sufletul ca vad ca are ceva, nu e numai de plictiseala sau rasfat (presupun ca alti dinti, ca asa am patit la primii )...am capul maaaaaaaare (macar acum se "asorteaza" cu fundul )....si copilu' meu nu doarme ziua ferita sfantu' ....maaaaxim juma de ora - o ora adunat pe toata ziua....
dar bubu, stai pe-aproape ca am ganduri mari zilele astea

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Liana, stau, stau! pai atunci ai si tu un 10 ca esti tare harnicuta si cu casa boboc...la mine iar e balamuceala
Nasol ca nu doarme Teo ziua...eu nu stiu, ce noroc am eu, de dorm astia mici si in acelasi timp, cate 3 ore . Stefanoi mai atipeste pe-afara, dimineata, cate 20 de minute si apoi la pranz baga mare!

Mimo, ziceai ca ai gasit pe un site pampersi cu elastic?? sa pui linkul sa ma uit si eu maine.

Ma bucur ca v-au placut pozele

Va pupic si eu, ca vrea randunoiu' la calcularet

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput