Puiutzi de Randunici 2008!! (117)
Raspunsuri - Pagina 4

pucca spune:
pucca spune:
 Clau ma bucur ca ai reusit s-o impartasesti pe Rebecca. Cum a dormit azi noapte?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

clauclau spune:
clauclau spune:
 Bubu, super pozicile din weekend. Si tare-as manca si eu o felie din tortul ala, dar cred ca nu mai e , nu?  

Pucca, imi pare rau ca a racit si Biencutza! Multa sanatate va doresc, sa se faca repede, repede bine ca e neplacut cu mucozaurii astia.
Cami, am vazut pozicile, sunt vesele si frumoase. Cea cu Luca botos mi se pare super, e asa de expresiv baiatul!
Simo, am vazut ca ai scris intre timp de analize, imi pare rau ca nu sti ceva sigur.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si  de Rebecca ( 25.02.2008 )!

clauclau spune:
clauclau spune:
 Pucca, a dormit la fel din pacate! Dar sunt foarte incantata ca am impartasit-o oricum! O sa o fac cat pot de des...
 Dar sunt foarte incantata ca am impartasit-o oricum! O sa o fac cat pot de des...
POZE
POVESTEA NASTERII

pucca spune:
pucca spune:
 Clau Bravo! Din cand in cand e bine s-o ungi si cu mir pe frunte. De fapt randunoiul, ca de barbatii sunt mai curati ca noi femeile, potrivit bisericii. 
Aseara dupa n treziri repetate in urlete, pe la 3 noaptea dupa ce randunoiul a dat-o cu mir pe frunte, a dormit fata mea pana la 8 dimineatza neintoarsa.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

clauclau spune:
clauclau spune:
 Am uitat sa va spun...M-AM VOPSIT!!!! ( am schimbat culoarea !)
POZE
POVESTEA NASTERII

nicol_conte spune:
nicol_conte spune:
 Neata si de la mine!
Eu sunt bucuroasa azi ca dupa o luna si ceva de gradinita, astazi Alexia a mers de bunavoie si nesilita de nimeni la gradi cu conditia sa nu faca nani acolo. Ajungeam cu ea umflata de plans mereu.
Pucca felicitari pt una bucata sot care te-a ajutat noaptea,te invidiea. Al meu , cand se foieste fata, pleaca in alta camera sa doarma linistit..offf..
Mami de  Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
 Antonia

nicol_conte spune:
nicol_conte spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui clauclau Am uitat sa va spun...M-AM VOPSIT!!!! ( am schimbat culoarea !) | 
VREEEEEM POOOOOZE!

Mami de
 Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)Antonia

cami33 spune:
cami33 spune:
 clau, sa vedeeeeem!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

CristinaGoji spune:
CristinaGoji spune:
 Neatza! Clau si eu vreau sa te vad vopsita!
Bubule esti tare draguta ca ai mai intrebat de mine, intr-adevar nu am citit tot, stau foarte prost cu timpul, si nu doar cu timpul. Am fost destul de suparata ultima vreme, in primul rand ca mi-am scos din cutii hainele de iarna si am constatat ca voi mai purta inca o iarna, a treia deja, hainele alea XXXXXXXXL, de aia Mimo nu mi-am aratat taliuta, din lipsa acesteia.
 si am constatat ca voi mai purta inca o iarna, a treia deja, hainele alea XXXXXXXXL, de aia Mimo nu mi-am aratat taliuta, din lipsa acesteia. , si m-am saturat sa tot fiu grasa si nu am timp sa fac ceva sa schimb situatia, plus ca si randunoiul a cam inebunit in ultima perioada si ma tot
, si m-am saturat sa tot fiu grasa si nu am timp sa fac ceva sa schimb situatia, plus ca si randunoiul a cam inebunit in ultima perioada si ma tot  ...la melodie zilnic aproape cu tot felul de chestii, gen ca el s-a saturat ca la noi in casa niciodata nu-i ordine, de parca nu mi-ar ajunge mie frustrarea mea, facand zilnic curatenie, si nu doar o data pe zi si vazand ca degeaba fac ca in cel mult  o ora e iarasi dezordine
...la melodie zilnic aproape cu tot felul de chestii, gen ca el s-a saturat ca la noi in casa niciodata nu-i ordine, de parca nu mi-ar ajunge mie frustrarea mea, facand zilnic curatenie, si nu doar o data pe zi si vazand ca degeaba fac ca in cel mult  o ora e iarasi dezordine , plus alte suparari ca sunt atat de blocata la domiciliu de mai bine de 2 ani, plus niste nopti nedormite, asa ca sunt cam deprimata. Ce sa zic, o sa fie fain si de mine poate, dar cred ca nu mai degraba decat peste vreun an, poate 2.
, plus alte suparari ca sunt atat de blocata la domiciliu de mai bine de 2 ani, plus niste nopti nedormite, asa ca sunt cam deprimata. Ce sa zic, o sa fie fain si de mine poate, dar cred ca nu mai degraba decat peste vreun an, poate 2.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) 
Vladic
Daria