fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Eu sunt ocupata zilele astea cu mutatul, in sfarsit e gata casuta noastra , mai trebuie doar sa vina mobila si sa ne mutam lucrurile din apartament. Dar tot imi fac timp sa intru si pe aici sa vad ce mai faceti. tuturor

maddutz de-acum ai peste 10 mesaje, deci ai scapat de moderare si iti apar mesajele imediat dupa ce le scrii. Si eu am citit pe undeva ca daca nu reuseste primul fiv, la al doilea sansele sunt mult mai mari.

Eni 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

oau! super ennni! felicitari pentru noua casuta. si eu visez la o casuta cu o gradinuta frumoasa in care sa gangureasca vreo 2 ingerasi! ....dar las' ca ma voi face eu mare! :) ...in burtica sper :) ....si nu din cauza aportului alimentar in exces
in concluzie....spor la mutat si....ai grija de tine si de cei doi . se pare ca ai fost tare cumintica anul asta, caci mosh' Craciun ti-a adus, mai devreme, tot felul de daruri: si casuta si doi ingerasi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

enni sa ai spor la mutat da sa ai grija sa nu ii soliciti pe mititei . Oricum, presupun ca doar supraveghezi toata operatiunea.
maddutule cred ca ai scapat de moderare .Eu mi-s bine: nu balonari, nu dureri de nici un fel. Ca si cind n-as fi facut niciodata fiv. Sper sa fie de bine, oricum nu caut simptome ca v-am zis, la primul fiv aveam si greturi de la parfum .Da cred ca mi se tragea de la progesteron desi acum nu am nimic. Ca tot ziceai de conserva de ton... ma duc sa infulec una.Am facut o adevarata pasiune .
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor ca tot ziceti de conserva de ton, sa nu faceti exces. Uite ce am gasit eu pe net, legat de alimentatia in timpul sarcinii.

http://www.apropo.ro/cotidian/util/dieta-pe-timpul-sarcinii-2102570

Eu dupa ET am avut foarte mare grija ce mananc, orice doream sa mananc, mai intai cautam si verificam pe net daca e voie sau nu in timpul sarcinii. Poate veti spune ca prea am exagerat, dar nu am vrut sa periclitez cu nimic dezvoltarea embrionasilor.

Eni 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna Feelor maine la ora 18 pe PRo Tv la emisunea ROmania te Iubesc este roprtaji cu porblema niostra FIV puteti intra pe acesta lik si lasati comentari. Va pup si sa va ajute DD pe toate sa reusiti.http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bonsoir fetelor,
pe mine ma enerveaza netul asta mi se tot blocheaza imaginea pe ecran,
enni sa te bucuri de casa noua alaruri de puiutii tai si sotul tau . ce repede trece timpul imediat iti ti bebicii in brate. te ai gandit la nume.?
mara , madutz pe cand testul?
jovana al tau bebe?te lasa sa dormi noaptea?
uratica tu urmezi sigur inaintea mea, la mine s au complicat lucrurile. azi m a sunat sotul meu si mi a zis ca am primit o scrisoare in care scrie ca mai am nevoie de justificative pt a beneficia gratuit in franta, dar le am , ideea e ca eu sunt aici in romania si daca nu le duc in 30 de zile se anuleaza dosarul .
sper sa reuseasca al meu sa le rezolve daca nu trebuie sa merg personal, asa ca deocamdata nu mai stiu nimic pana luni stau ca pe spini, in cel mai rau caz raman la varianta cluj ,deoarece vroiam sa incep in franta. oricum sunt un pic suparata dar sper sa se rezolve pana la urma intr un fel sau altul.
eu va mai tin la curent, astept testele voastre pozitive mara si madutz.
va pup si o seara frumoasa ..

Mergi la inceput

brunadria, si eu astept testele noastre pozitive
...numai ca la mine sunt tot felul de simptome, cum ca ar navali rushii! tot incerc eu sa le explic ca ar trebui sa fie timp de pace vreo 2 ani de amu incolo....dar se pare ca stau cam prost la capitolul diplomatie (eu, ei, oricum nu mai conteaza care)
testul in mod normal ar trebui sa-l facem tocmai duminica cealalta. dar cred ca as luao din loc daca as astepta pana atunci. in ciuda solilor rushi, maine cred ca incerc un test. asa....just in case

Mergi la inceput

maddutz,din cate stiu eu nu este grav ca ai simtome cum ca ar trebui sa ti vina rusii, am mai auzit fete care aveau aceleasi simtome si au reusit, si in cazul meu la primul fiv a fost la fel ma durea burta de la punctie si nu m a lastat pana la operatie , dar eu am facut extrauterina asa ca stai linistita si nu ti face tot felu de ganduri , mie in ziua a 10 a mi a iestit pozitiv testul dar din pacate nu s a prins unde trebuia , gandeste pozitiv si vei vedea ca esti gravi. doamne da ma rog si pt tine si pt mara.
duminica placuta. va pup..

Mergi la inceput

brunadria, multumesc pentru incurajari, incerc sa fiu optimista. mi-au mai trecut simptomele de ieri seara, in schimb azi dimineata cand mi-am luat temperatura bazala era de 37 grade. ceea ce m-a dezamagit. pana acum era peste 37, si vad ca tot descreste in fiecare zi, ceea ce nu e deloc un semn pozitiv. acum, chiar ca numai optimismul ma face sa mai sper
cu testul voi sta totusi cumintica pana pe marti. e totusi cam devreme sa mi-l fac, chiar si atunci
mara tu cum esti? sper ca mai optimista decat mine!

Mergi la inceput

off, maddutz nu ai rabdare de loc, nu mai gandi negativ,eu nu mi am luat nici o temperatura ,am asteptat 10 zile pana la test. fii optimista , trebuie sa reusesti, odihneste te si sa nu depui nici un fel de efort..eu dormeam f mult , eram prin oras si trebuia sa merg repede la somn ca mi picau ochii n gura de somn si aveam dureri usoare la sani. dar vezi tu ca simtomele difera de la o persoana la alta. asa ca nu te mai gandi , stai cuminte... o sa vezi ca e bine si esti graviduta..

Mergi la inceput