fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz hai fii cuminte si pastreaza-ti optimismul.Chiar acum dupa masa am citit pe forum ca temperatura poate fi influentata de utrogestan asa ca nu stiu cit este de relevanta. oricum eu m-am abtinut sa mi-o iau de data asta (ca prima data si eu mi-am luat-o in fiecare dimineata).Eu ma simt foarte bine in continuare, nu ma doare nimic, nici sinii nici ovarele, v-am zis ca e ca si cind nu as fi facut fiv niciodata. nu stiu daca e de bine sau nu, am citit ca multe fete au avut diverse simptome, multe nu au simtit nimic asa ca stau cuminte si astept sa teaca timpul. Sunt tare linistita, ma gindesc asa in sinea mea ca fie ce-o fi si stiu ca va fi bine. Nu ma intrebati de unde atita optimism ca nu stiu. Sper sa ma mai tina macar pina fac testul si dupa aia sa am motive de veselie. Asa ca Madutz fii vesela ca va fi bine, la finele sapt trebuie sa avem confirmarea ca suntem . Eu m-am gindit sa ma abtin sa imi fac testul mai devreme de ziua 10 si ma tenteaza sa fac direct un BHGC.
brunadria tu ai facut test de sarcina in ziua 10? Sau BHGC? Am citit ca ai probleme cu actele in franta, ce inseamma justificative, adica toate analizele pe care le ai ? Oricum ai varianta Cluj daca te amina prea mult acolo, aici fiind contra cost merge mult mai repede
Enni, jovana pup baieteii si pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

mara asa te vreau optimista, eu am facut test de sarcina in ziua a 9 a negativ si ziua 10 pozitiv,
justificative in sensul contractului de casa din fr. facturi pe numele meu, le am pe toate dar eu sunt in romania, sa vad maine o sa mearga al meu sa stea de vb cu asist. social sa vad daca poate el rezolva in lipsa mea. o sa sun si eu maine, sper sa se rezolve si sa fie bine.
ati vazut emisiunea pe pro tv , s a pierdut dosarul prin sertare , cata indiferenta.din pacate asa i in romania.
va pup fete dragi si fiti cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

hihihi....multumesc de incurajari! :) asta e fain pe forum, cand simti ca te prabusesti, apare o mana care sa te ajute sa te ridici!
brunadria, iti doresc sa poti rezolva chestiile birocratice de la distanta, ca banuiesc ca aici esti in concediu si nu-ti trebuie un factor de stres in plus!
mara, pe cand testul? miercuri? joi? ziua ET am vazut ca se considera Z 0, nu? vai, ca nu mai am rabdare :) abilitatea asta imi cam lipseste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor
eu va tot citesc din umbra si m-am gandit sa va scriu si eu cate ceva despre mine!!!
tot in cluj sant si merg la gine 1 ,am facut 3 inseminari cu dr cruciat si acum urmeaza a 4 a cu dr surcel mihai.sper sa reusesc de data asta,fac stimulare cu menopur,pana acum am facut cu clomifen.ce stiti de dr surcel?pe mine ma bate gandul la anul daca nu voi reusi sa raman gravi,as vrea sa incerc un fiv cu el.
pup fetele si succes celor care asteapta sa se testeze si celor care urmeaza sa fac fiv.

Mergi la inceput

buna anamy!
dr surcel, in ciuda faptului ca este foarte tanar, comparativ cu ceilalti, este un dr. foarte serios si foarte profesionist. iti explica pe intelesul tau si este foarte disponibil pentru paciente. comunicarea, disponobilitatea si, poate in primul rand pentru tine, profesionalismul il recomanda. binenteles este parerea mea si, in consecinta, poate fi subiectiva. cred ca merita, totusi, toata increderea ta.

Mergi la inceput

mara, cum te simti? eu toata dimineata am avut ameteli. in rest....temperatura bazala stagneaza la 37 de grade.....ceea ce nu e imbucurator deloc. utrogestanul, intradevar, influenteaza temperatura bazala, dar prin faptul ca o creste. deci nu-mi ramane sa cred, decat ca, temperatura mea bazala e undeva sub 37 si se mentine la aceasta valoare datorita utrogestanului. oricum, minuni se mai pot intampla. sper ca si mie! ...deci nu ma puteti acuza ca nu sunt optimista!
brunadria sper ca ti-ai rezolvat in mod fericit chestiile birocratice :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

anamy, eu am facut FIv cu surcel si e de nota 20. Super OM.

Mergi la inceput

monilandchiar asta faceam acum,citeam postarile tale din 2006 si am vazut ca ai facut fiv cu el,chiar vroiam sa-ti scriu .si eu am vazut ca isi da f f mult silinta si are o mana f usoara la eco,prima oara cand fac eco fara sa ma doara a fost la el.
dar sa cred ca nu ai reusit cu fiv atunci?
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

anamy, la noi problema e de cauza masculina. Eu raspund f. bine la stimulare. Prima incercare in 2005 nu am facut punctia ca am fost suspecta de hiperstimulare. Am stat un we internata in spital pt supraveghere si venea S. zilnic la mine. S-a oferit sa-mi aduca de acasa carti sa nu ma plictisesc. Am hotarat cu el ca mai bine nu fac punctia ca sunt riscuri mult prea mari si nu merita. Apoi in 2006 mi s-a adaptat schema de stimulare si am avut ~ 5 ovocite bune, dar nu au fost ok gigeii sotului. Nu am reusi. In 2007 am avut un FIV reusit dar sarcina s-a oprit din evolutie la 5 saptamani. La sf lui 2007 am mai facu un FIV si am obinut 10 ovocite, dar nu s-au gasit gigei. Cam asta a fost in mare istoria mea. Anul acesta am fost la S. sa-mi iau dosarul si mi-a zis sa insist la noul dr. ca raspund bine la stimulari ca nu cumva sa ma duca la hiperstimulare. Si mi-a zis sa-l tin la curent cu evolutia chiar daca nu mai este el dr. meu. Am avut feeling-ul medic-pacient.
Sa ai mult noroc ca ai un dr. bun, chiar daca e mai tinerel.

Mergi la inceput

monilandde unde atata curaj?sincer te admir pt ceea ce ai facut,stau si ma gandesc ca daca va trebui sa fac fiv tot cu el vreau sa fac si eu.nu stiu dar imi da acel sentiment de incredere si cred ca asta conteaza f mult,chiar daca e tanar si simpatic,din contra eu ma bucur pt ca stiu ca isi da mai mult silinta si comunica mult cu pacientele.
spune-mi te rog,de ce nu ai incercat sa faci fiv cu donator?cand ai pierdut sarcina tot el te-a supravegheat?ti-a dat tratament de sustinere in afara de utrogestan?
de care dr nou spui?de dr micu?daca spui de el o prietena de-a mea(iaura21) a facut 4 inseminari cu el fara rezultat,iar acum face la sibiu,dar am auzit ca e bun pe fiv!!!
mult succes ,ma gandesc ca nu te opresti aici si vei lupta in continuare ca sa iti indeplinesti visul
apropo ce varsta ai?eu 29 curand 30.

Mergi la inceput