fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz incearca un ceai cu miere seara poate tine figura si dormi mai bine. Si nu-ti mai face tot felul de ginduri ca o sa fie bine . Ca de aia n-ai dormit, din pricina gindurilor asa-i ?
Si eu m-am desteptat cunoaptea in cap, sa beau cafea. Acu am baut, m-am linistit si ma duc la loc in pat. ca e o vreme.... Nu ca aveam alt program, ca si daca era vreme buna tot aia faceam: cloceam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

naspa vreme!...de stat in casa si de facut copii!
am papat si ma duc si eu in patut imediat. cum te simti mara? eu la fel de bine ca si ieri. nici o schimbare. parca, ma simt chiar vinovata ca stau numai in pat fara sa fac nimic. noroc ca-mi trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Tare bine ma simt, nu ma mai doare nimic, sunt ca noua . ieri am trimis sotul la supermarchet dupa..salata de ton.Pofticioasa am fost eu tot timpul dar de la statul asta in casa parca mi s-au inmultit poftele. Si evident si de la starea de...gravideala . Ca eu cred cu tarie ca sunt gravida, desi sotul meu nu ma crede.El a fost tare dejamagit data trecuta.Atit de dezamagit incit nu a vrut sa mai incerca. Da l-am convins
Brunadria tu te-ai hotarit in privinta clinicii unde vei face fiv? Aici sau in franta? hai ca iti tinem pumnii, nu mai ai mult.E posibil sa incepi in decembrie sau dupa sarbatori?
uratica hai cu analizele si cu vestea interventiei ca te asteptam. Iti gaureste burticuta sapt. viitoare ori ba? Eu zic ca da, ca daca te-a vazut dr. micu asa hotarita nu cred ca a rezistat
enni jovana ce fac flacaii pe o vreme ca asta? Cind sunt mai activi, seara sau tot timpul zilei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

maddutz incearca seara inainte de culcare o cana de ceai de tei cu miere, la mine a functionat o vreme. Azi noapte iar am dormit doar pana la 4, dar nu ca as avea insomnii (mai nou chiar dorm foarte bine, vreo 6 ore pe noapte) ci se trezesc smecherasii mei si incep sa dea din piciorute si manute, nu stiu ce fac pe-acolo prin burtica, cert e ca nu ma mai lasa sa dorm.

mara72 draga mea, sotul sa faca bine sa te creada ca esti gravi . Si el trebuie sa fie la fel de optimist ca si tine. Sotul meu deja inainte sa incep tratamentul, cand facea ceva planuri de viitor zicea "pai atunci si-atunci ar trebui sa facem aia si aia, numai ca tu vei avea vreo 3 (sau 4 sau 5 ...) luni si poate mai bine stam pana dupa ce nasti...." si tot asa. In toate planurile lui eu eram gravi . (niciodata n-a spus, dar cred ca si-a dorit atat de mult bebe , incat a fost convins 100% de reusita)

uratica asteptam vesti de la tine.

mei sunt activi tot timpul, nu stau locului un pic, cred ca vor fi niste nazdravani. Am niste arsuri la stomac si pe gat in jos, de nu mai stiu ce sa fac. Mama zice ca voravea par mare de aceea am arsurile astea.

brunadria mai zi-ne si tu ceva, ce mai e nou prin Baia-Mare?

Eni 20+

Mergi la inceput

acum m-am trezit :))
mara draga, dimineata conserva din aia de ton cu iaurt am papat. yummmmmmmmy, ca tare buna o fost. l-am rugat si eu aseara pe sot sa-mi mai cumpere, si a venit acasa cu 6. doua deja le-am papat :))

Mergi la inceput

ennni draga, am incercat tot felul: si laptic cald cu miere, si ceai de tei cald cu miere, mere inainte de culcare cu vreo 2 ore....si multe alte metode. degeaba. eram foarte fresh. de dormeam 3 ore pe noapte sau chiar numai 2, dimineata dupa trezire eram un pic mai obo, dar in rest...eram foarte fresh. nu simteam deloc lipsa orelor de somn. nu aveam nimic. si cum se apropia noaptea, cum eram mai fresh. dar v-am zis, era din cauza tratamentului.
azi noapte era, cred ca, din cauza grijilor. avea maria dreptate. si eram super obosita. iar azi dimineata eram tare morocanoasa (lipsa clara de somn, caci altfel sunt mereu cu zambetul pe fata) :)

Mergi la inceput

ups....si am uitat sa va zic. avand insomnii azi noapte, am tot povestit cu puiutii. le-am zis ca-i iubesc si ca abia astept sa-i zmotocesc peste vreo 9 luni.
...sper ca nu s-au speriat si....au luat-o la sanatoasa speriati de o mamica asa...sadica

Mergi la inceput

fetelor, citeam pe forumul principal de FIV si dariaioanaxx spunea in 14/07/2008: "pe site ul clinicii de fiv din Germania, am citit ca femeile ca sansele de reusita ale unei FIV crec incepand cu al doilea FIV, ajungand ca femeile care sunt la FIv 3 sau 4 sa aiba un procent de reusita de pana la 60% "
deci.....sa fim optimiste. oricum, sper sa ma opresc la FIV 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!! eu fusei la analize... sper sa iasa ok!! dr din brasov sunt fff puturosi.. vor fi gata abia marti!!si..nu ai cu cine sa te certi ca sa fie gata mai repde!! de asta mi-a placut in cluj!!nu e atata fandoseala.. am incercat sa le dau "onorariu" la asistente..dar degeaba..nu sunt gata decat marti!! asa ca.. sper sa fie gata marti dimineata si sa iasa ok.. ca nu mai astept si il sun in aceeasi zi pe dr micu-mare!!!sper sa fie um zici tu mara!!sa am burticuta gaurita saptam viitoare!!
brunadria.. urmam noi!! nu te las mai in urma..asa ca..grabeste-te cu programarea!! de Craciun trebuie sa sarbatorim toate cu puiutii in burtici!!!
madutz.. te inteleg cum e cu insomniile.. eu nici nu am facut fiv si deja nu pot sa dorm din cauza gandurilor!!!dar.. totul o sa fie bine! vei vedea!!! trebuie toate sa urmam fetele astea 2 gravidute-enni,jovanna si doctorul cu lipici!!nu degeaba s-au intors aici la noi astea suferinde!!!s-au intors sa ne ia cu ele la odisee!!!
si in brasov e o vreme super naspa!!!ploua intr-una si e ffff frig.. asa ca in weekend tranzitez..si ma duc in moldova la neamuri..poate mai scap de ganduri..si ma relaxez un pic..
eu am noroc ca nu ma mai intreba lumea de ce stau acasa..le-am zis la toti ca muncesc acasa-ca tin conta..si cred ca asta o sa si fac!!ca inebunesc sa stau degeaba toata ziua!!la facultate mi-m inghetat anul..nici nu stiu daca ma mai duc..imi ajunge una!!!raman cu aia..
ptr ca sincer.. imi doresc sa fiu familista convinsa si mama consacrata!!!!!cred ca nu imi va mai trebui nimic altceva!!!
asa ca!!! sa-i dam bataie!!!
pupici, aveti grija de voi si puiutii vostri!!iar noi.. eu si brunadria..poate si estrelita de mai da pe aici..suntem pe urmele voastre!!!
weekend placut!!

Mergi la inceput

buna fetelor!
vad ca mai am 4 mesaje nemoderate de ieri, asa ca nu stiu cand va apare si acesta.
cum esti mara? cum te simti? pe mine iar au inceput sa ma doara sanii. nu stiu daca e semn de sarcina, sau ca vin rusii si ma simt ametita. adica am ameteli mai corect. caci ametita sunt eu, de felul meu . si in continuare sunt fooooarte balonata!
hihihihi....cred ca v-am plictisit cu starea mea...de om sanatos in mare parte :))
in rest.....vad ca pe la voi e tare liniste. cred ca aveti un weekend linistit in mijlocul familiei, ceea ce va si doresc, dealtfel :)

Mergi la inceput