fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Criadema, am ramas fara cuvinte citind povestea ta, intr-adevar ai dat dovada de o superluptatoare. Prin povestea pe care ai postat-o aici cred ca ai dat curaj multor fete care se lupta cu aceasta problema, care poate cateodata nu are dezlegare, dar tu esti un exemplu cum nu se mai poate mai bun. Sa-ti traiasca gemenii, si voi sanatosi alaturi de ei, apropo ce sunt fetita si biat, cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

lilicica
maddutz hai cu vestile, e rezolvata uratica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
azi dimineata am preluat "pachetul" de la gara! adica pe uratica (care apropos, sa stiti ca lucreaza sub acoperire, caci nu e uratica de loc. din contra, e superba!). buuuun. plimbat cu masina "pachetul" prin oras si aratat frumusetile arhitectonice, intre doua semafoare si povesti din belsug. deci...nu cred ca o vazut mai nimic. am convenit ca nu mergem in nici un bar caci se va uita cu jind la mine in timp ce m-as desfata cu o cafeluta. fiind frig afara si neavand alte idei, am plimbat-o o ora jumate cu masina prin cluj! la ora 11, plasat "pachetul" in fata clinicii si urat succes!
no si....o ramas ca ma suna cand se dezmeticeste si sa o duc la gara. numai ca...nu a mai sunat. nu indraznesc sa o sun, ca poate doarme. poate o externeaza maine. nu stiu ce sa zic!

Mergi la inceput

Criadema, povestea ta m-a revigorat. mi-a amintit un vecchi concept: "daca vrei, poti" in urma nereusitei fiv-urilor am inceput sa ma gandesc daca nu cumva ma sabotez singura. daca, nu cumva, teama de responsabilitate si frica de ceea ce presupune maternitatea (sentimente normale, intr-o oarecare masura), undeva la nivel inconstient, sunt mult mai puternice decat la nivel constient, iar corpul meu reactioneaza in consecinta. trebuie sa mai meditez la aceasta idee si sa lucrez in sensul asta

Mergi la inceput

iaura21, tu cum mai stai cu inseminarile? nu ai mai dat nici un semn de viata!
borziche nici tu nu ai mai dat nici un semn de viata! cum stai cu laparoscopia? te-ai hotarat? ai povestit cu dr. micu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

nu am vrut sa impresionez cu povestea mea ci pur si simplu sa va dau putere de a merge intotdeauna mai departe. Lucrul cel ma important intr-o reusita este sa crezi in finalitatea ei, cea pe care tu ti-o doresti, sa nu credeti ca n-am avut momente in care imi doream sa mor, dar spre norocul meu ie#351;eam repede din asta si-mi spuneam mereu "trebuie sa reusesc", nici macar o clip#259; nu m-am gandit ca nu voi reusi. De asemenea cand incepi un tratament de genul fiv trebuie sa te deconectezi de tot ce iti poate furniza energie negativa, ma refer la stress, la agitatie, la emotii etc. La mine nici timpul nu mai imi permitea sa ma joc de-a conceptia, ultima data cand am facut fiv i-am zis medicului: grabiti-va ca s-ar putea sa intru in menopauza mai repede decat imi doresc.
Enni: ma bucur ca esti insarcinata cu gemeni, e minunat mai ales ca in ultima perioada cand o sa aiba din ce in ce mai putin loc in burtica o sa te nenoroceasca cu loviturile. Cred ca ai citit in carti ca gemenii nu misca niciodata amandoi in acelasi timp. Daca medicul iti sugereaza sa faci unele analize sa nu eziti niciodata, eu am facut toate analizele posibile, mi-era frica de malformatii, mai ales ca aveam si ghinionul analizelor genetice... dar n-a fost nimic, si imi permit sa mai iti dau un sfat, in ultima perioada de sarcina protejeaza-te de eforturi pentru ca este foarte important sa duci sarcina cāt mai aproape de termen. Si eu am nascut la 35 de saptamani, pentru ca am abuzat de starea de bine in care ma simteam. Oricum mai tinem legatura, pentru ca stiu ce te asteapta dupa ce nasti, nu vreau sa te sperii, asa ca ma abtin sa-ti spun acum.
mara: daca spui ca a doua oara tratamentul ti-a mers mai prost decat la primul, ma gandesc ca ai lasat prea putin timp īntre fiv-uri, oricum organismul are nevoie de timp pentru refacere, si apoi gandeste-te ca probabil aveai nevoie de timp si pentru vindecarea psihicului. Deji medicii spun ca dup#259; 2-3 cicluri normale dup#259; fiv se poate incepe o noua procedura eu am preferat sa las intervale de un an intre fiv-uri timp in care incercam sa-mi pansez si ranile sufletului.
brunadria: imi cer mii de scuze, fiind mai noua nu va cunosc inca suficient de bine, in ce priveste ingrasarea iti spun ca dupa tratamente hormonale in general te ingrasi si de cele mai multe ori nu mai reusesti sa dai jos. Nici nu vreau sa-mi amintesc cat m-am chinuit si nu am reusit nimic in privinta slabitului.
lilicica: ai nevoie de curaj #351;i ambitie, si rabdare si o sa reusesti, da pot sa-ti spun ca am fetita si baiat care in 21 octombrie au facut 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema , sa-ti traiasca copilasii si creasca mari si sa va aduca numai bucurii. Spune-mi cum sunt, sunt nastrusnici, fac nazbitii si prostioare sau sunt cuminti? Nu cred ca e usor sa fii mamica de gemeni dar cred eu ca e tare frumos . Te ajuta cineva, mama, soacra sau te descurci singura cu ei ? Intr-adevar povestea ta iti da un imbold sa mergi mai departe, pe mine ma mobilizeaza fiecare reusita si, de multe ori cind am crezut ca nu am puterea sa merg mai departe aici, pe forum am gasit intotdeauna o mina intinsa si o poveste de succes ca a ta care m-a umplut de speranta. Eu ma facut prima stimulare in martie iar a doua in octombrie si acum ma gindesc ca in februarie o sa o iau de la capat. Din pacate nu imi permit sa astept prea mult, nu mai sunt chiar tinerica desi eu ma simt in continuare asa am 36 de ani, la anul pe cind ma voi apuca de fiv 3 voi avea 37 . Asa ca mizez pe faptul ca am un organism rezistent, un psihic bun si evident, mizez pe sprijinul vostru, al fetelor de pe forum
maddutz crede-ma ca esti pregatita sa devi mamica, nu iti mai face probleme.Cred ca toate mamicile in devenire isi pun problema asta, daca vor face fata responsabilitatilor, daca vor fi niste mamici bune, cred ca fetele care sunt mamici deja si cele in devenire ne pot spune mai multe despre asta.Dar in conditiile in care noi facem atitea eforturi ca sa devenim mamici nu avem cum sa nu fim niste mame desavirsite Ai mai vorbit cu uratica, te-a sunat ?
brunadria din pacate eu vin destul de rar prin baia mare, merg la maica-mea pe partea cealalta, prin beclean ca mi-e mai aproape si intotdeauna sunt pe fuga. Asa ca mai bine ne intilnim la cluj
lili, enni, jovana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

maddutz nu mai stii nimic de uratica?
ma gandeam si eu la gemenii criademei, cred ca e foarte greu, imi si imaginam cum as fi cu 2, mai ales ca nu as avea cine sa ma ajute dincolo cu ei , ramanea varianta cu bona.. dar cred ca mi ar place sa am 2... ce departe visez, nu am reusit sa fac unul , dar cine stie...
jovana pe unde esti?
pup toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

criadema, mai am o intrebare ce varsta aveai cand ai reusit sa ramai insarcinata? Multe salutari si sa-ti creasca sanatosi si frumosi.
Pup fetele mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

maddutz , fetelor nu are nimeni vesti despre uratica???
sper ca totul e in regula.

tuturor
Eni 23+

Mergi la inceput