fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara.. am uitat sa te intreb.. pe langa tariful normal, 1200-1500 eur, se mai da ceva la dr, anestezist, asistente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

nu uratica, asta e si ideea pentru care te duci intr-o clinica privata, sa scapi de stresul de a da bani la dr, anestezist, asistente.Nu trebuie sa dai nimic, nu trebuie sa te simti obligata pentru ca oricum doctorul si anestezistul beneficiaza probabil de o suma destul de consistenta din cei 1000/1500 euro. Eu nu am dat nimic la nimeni, am platit la casierie, iti da chitanta, totul se desfasoara in conditii decente, nu mai ai stres ca tre sa dai bani la unul si la altul.AAA si sa nu uit, sa nu bei cafea dimineata cu maddutz, sa nu uiti, nu ai voie sa bei nimic. Si stai linistita, nu iti fac clisma. Asa ca, stai linistita, esti pe miini bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

uratica daca ti-ai facut manichiura si te-ai vopsit pe unghii sa stii ca trebuie sa-l dai jos. Eu am trecut prin 2 operatii si stiu. In timpul anesteziei sau dupa anestezie daca doamne fereste ceva e in neregula, primele semne apar la unghii, si daca sunt vopsite, nu se vede. Aceasta informatie m-a ajutat foarte mult cu cativa ani in urma, cand sotul meu a fost operat la picior. Dupa anestezie l-am vazut ca nu se simte prea bine, mai mult, au inceput sa i se invineteasca unghiile. Am chemat de urgenta o asistenta care la randul ei a chemat dr-ul pt ca cica situatia era destul de grava. Si toata lumea m-a felicitat ca am observat din timp ca se intampla ceva, altfel putea iesi destul de urat. Acum nu vreau sa te speriu, ideea e sa dai vopseaua jos daca cumva ai pus pe unghii.

Eni 23+

Mergi la inceput

mara.. multam! stiu ca nu treb sa beau cafea!!
enni, multam de sfat.. insa mi-am dat unghiutele cu lac transparent si cu mici floricele pictate..daca e ceva se vede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

scuzati-ma! datorita profesiei sunt obisnuita sa scriu cu caractere romanesti si asa am scos un text indescifrabil, incerc sa fiu mai clara. Ma bucur sa vad ca sunteti optimiste si pline de incredere, ceeea ce contribuie in mod pozitiv la realizarea visului vostru. Nu de mult si eu eram printre voi. Dupa 20 de ani de tratamente si 3 fertiliyari in vitro realizate la Cluj cu profesorul Stamatian am reusit sa nasc gemeni, fetita si baiat care de curand au implinit 2 ani. Intr-adevar la Cluj la "facut copii" lucreaza o echipa minunata de oameni si-mi face placere sa cred ca si altii sunt de aceiasi parere. Daca considerati ca va pot fi de folos cu ceva in acest domeniu contacta-ti-ma, daca nu MULT SUCCES!

Mergi la inceput

criadema bine ai venit si sa-ti traiasca copilasii, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei. Ma bucur sa cunosc cit mai multe reusite la cluj, desi auzisem tot timpul ca echipa de aici are rezultate bune e altceva cind cunosti pe cineva care chiar a trecut pe la cluj si a si reusit. Si imi place sa cred ca, intr-o buna zi si eu voi reusi cu echipa de aici de la cluj. Eu am doar vreo 8 ani de investigatii si tratamente si 2 fiv-uri asa ca, hotarit lucru tu, dupa atitia ani de tratamente esti o luptatoare si imi face placere sa cunosc astfel de oameni. Evident ca, desi am si eu la activ 2 fiv-uri am o sumedenie de intrebari dar o sa incerc sa ti le pun pe parcurs. Tu de de ai ajuns la fiv?
Mesajele tale o sa apara cu intirziere datorita monitorizarii, scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de monitorizare si sa apara in timp real,
uratica, eu am platit in lei la clinica (dar echivalentul sumemi in valuta ) tu cum platesti ?
enni

Mergi la inceput

buna fetele!!!
criadema!felicitari!!!stiam eu ca clujul are lipici la bebei!!! as vrea sa iti pun si eu o multime de intrebari, dar in momentul asta sunt prea stresata ptr ziua de maine..si nu imi vine nimic in minte!
am uitat pana sa si mananc!dar nu-i bai..
mara.. si eu platesc la fel-echivalentul in lei-doar nu o sa stau sa schimb acum din lei in eur sau invers...
deci.. deja mi-am luat bilet..sunt ffffffffff stresata...am stomacul in pioneze...nu ma asteptam sa fiu asa! incerc sa vorbesc mult ca sa scap de emotii...ptr ca asa sunt eu!!ii inebunesc pe toti cu vorbaria atunci cand sunt stresata!!vreau sa zic ca nu mai stiam peroanele garii pe unde sunt...imi mut hainutele dintr-o geanta in alta..nu ma pot hotari pe care sa o iau...
offf Doamne! parca as avea 18 ani si as iesi ptr prima data in lume! sunt cu capul, ce sa mai....
hai ca va las!cred ca v-am inebunit deja!!
multi multi multi ptr fete!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica ce ma bine dispui cand iti citesc mesajele, vreau sa ti urez mult noroc pt maine, din pacate nu vin maine desi mi ar fi placut sa ne intalnim , mi am gasit aici un mecanic care sa se ocupe de masina mea..dar la cluj oricum o sa ajung zilele urmatoare...
enni lasa ca termini si cu casa incet incet , nu te obosi prea tare, ti a mai crescut burtica? cate kg ai pus pana acuma?
mara, maddutz, jovana
criadema felicitari pt copilasii.. frumoasa realizare..

Mergi la inceput

mara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!help!!!!!!! imi trebuie halat sau nu???
o sa ajung la nebuni!!!sper sa fiu gata pana la 4 dimineata!!!!!!gata..am hotarat ce geanta iau..
off..sper sa urc odata in trenul ala si sa ajung la cluj! asta e!daca uit ceva o s-o bruiez pe madutz!!poate vine si cu pijamalele ei de acasa, sa mi le imprumute!!hihihi
sper ca nu am uitat nimic si le-am pus pe toate intr-o singura geanta!..daca imi lipseste ceva..gasesc eu un infirmier, asistent pe-acolo ca sa il dezbrac!!!!ca la dr micu nu am sanse!!sunt furnica pe langa el!!
sper sa nu uit sa fac baie, sa ma epilez!!ca altfel o sa ma bage in carantina cei de-acolo!!!!!!! Doamne..am luat-o razna!!!
fetele dati-mi doua palme zdravene sa ma trezesc!!!
ma bucur insa ca va distrati pe seama mea..si eu am o dispozitie fff buna!!!sunt cu capul in nori!!sper sa-mi revin!!imi inchipui ce o sa rad si eu de mine dupa operatie, cand o sa citesc ce am scris!

Mergi la inceput

uratica, nu ai nevoie de halat . M-am prapadit de ris, trebuie sa te linistesti ca deja incep si eu sa fiu agitata. Se transmite Deci, dupa ce te interneaza te duce intr-un salon. Acolo nu apuci sa te imbraci in pijamalele tale ca vin infiermierele( la mine a fost un baiat )si asistentele, iti dau un halat din ala steril cu care vei intra in sala de operatie, iti pun branula in mina pt. perfuzie. Apoi te duc la sala de operatie, te duce cu caruciorul, asa intr-o plimbare. In sala de operatie te dezbraca si de halat si te pune frumusel pe masa de operatie apoi vine nenea anestezistul si gata, nu mai tii minte nimic. Sa nu iti fie teama, o sa fie bine. Dupa interventie in primele ore oricum n-o sa ai nevoie nici de pijamale, stai acoperita cu cearceafuri ca esti plina de perfuzii si alte chestii care iti monitorizeaza tensiunea, pulsul, etc. Asa ca lasa halatul acasa, daca nu te tine internata mai multe zile nu ai nevoie de el. Te pup, daca mai ai intrebari mai sunt pe aici,

Mergi la inceput