fiv la cluj 2
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
uratica, nu ti fie frica nu e nimic grav .. la o laparoscopie simpla te lasa acasa in aceeasi zi, numai daca e mai complicat trebuie sa stai un pic in spital , eu am stat o sapt dupa operatie laparoscopica, dar la mine a fost altceva, asa ca nu ti face griji..
ar fi fost bine sa vina totusi cineva cu tine chiar daca sta prin oras pana termini sa nu fi singura pe drum la intoarcere spre casa, oricum clar ca n o sa fi foarte freche dupa operatie.
iti doresc mult succes, te pup.
pup toate fetele.
maddutz spune:
salutare la toata lumea!
uratica, ti-am trimis pe PM...un mesaj. ne vedem miercuri dimineata. eventual, o sa te rog sa-mi dai un telefon miercuri dimineata pe la 9 fara ceva, sa nu uit!...sunt imprastiata si au inceput sa-mi cedeze si neuronii, unul cate unul. asa ca...paza buna...
brunadria, merci frumos de urari, dar banuiesc ca erau pentru uratica!
oricum, au fost binevenite si le intorc si eu fiecareia dintre voi. nu de alta, dar intotdeauna am suferit ca numele meu nu corespunde nici unui sfant! mi-ar fi placut sa fiu sarbatorita de 2 ori in an si sa primesc si cadouri pe deaspura!
dar....nu mi s-a aratat pana...sambata
m-ai facut fericita si am stat tare tantosa cateva ore! 
(uite ce usor poate fi facut fericit un om) hihihihi!
brunadria spune:
hihi,am scris maddutz cu gandul la uratica,dar nu i nimic si tie iti doresc aceleasi urari.
acuma ma bate gandul sa trag si eu o fuga pana la cluj mai ales ca vine si uratica... numai ca eu mai am o problema pe langa controlul la spital si o intrebare pt tine.nu stii daca este reprezentanta land rover in cluj?as avea de facut ceva la masina si aici nu este reprezentanta si nimeni nu se baga.oare cum as putea face rost de un nr de tel daca este sau de o programare.
mara,, enni jovana pupici.
maddutz spune:
brunadria, da cautare pe google :"land rover cluj" si vei gasi un articol din cotidianul. au un sediu nou pe calea turzii. cred ca daca vei cauta in pagini aurii vei gasi si un numar de telefon.
hai ca mai caut, poate gasesc si ceva nr de tel.
da-mi de stire daca gasesti inaintea mea!
maddutz spune:
brunadria, ti-am gasit si nr de tel. iti trimit PM, caci nu stiu daca e ok sa-l postez aici.
uratica spune:

multam fetele de incurajari!
sper sa fie bine!
madutz.. sper sincer sa ne vedem.. mi-ar face mare placere!!!
brunadria.. daca nu e reprezentanta, facem noi una!!!
numai sa ne intalnim la o sueta! vad ca mara ne-a parasit!!! cred ca munceste de zor la cei 3 bebei!!asta dupa ziua sotului!!!!!
.. va dati seama!!dragoste cu nabadai!!!
jovanna, enni..pupam bebicii!!
brunadria spune:
cred ca am iar probleme cu netul,
multumesc mult maddutz, o sa sun maine dimineata..
pupici...
mara72 spune:
Am scris un mesaj luuuung si cind sa il trimit s-a luat curentul. Asa ca o luam de la capat.
Va pup pe toate, n-am fugit in lume ca va anuntam si pe voi
doar am fost putintel ocupata dar acum mi-am revenit.
uratica deci miine e ziua cea mare, hai lasa emotiile ca trece, nu o sa fie greu, dr. micu are mina buna. Sa ai grija sa nu bei nimic miine dimineata, nici macar apa, sa nu mesteci guma, e important sa nu ai nimic in stomac ca sa eviti sa ti se faca rau dupa anestezie. Azi incearca sa bagi mai mult lichide, eventual iaurturi. Eu nu am avut nimic la nici una din interventii, la a doua am avut o usoara stare de greata dar le-am zis si mi-au administrat ceva medicament dupa care mi-a trecut imediat.Asa ca daca te doare ceva dupa sau simti o usoara stare de greata sa le spui, iti dau medicamente, nu trebuie sa rabzi.Nu stiu dac ajung la intilneala cu tine, am numarul lui maddutz si eventual o sun pe ea sa vad pe unde sunteti.
va pup pe toate, nu mai scriu mult sa nu se ia iarasi curentul ![]()
Ennni spune:

offf fetelor, ce multa treaba la casa noua. Inca nu am reusit sa-mi aranjez toate lucrurile 

, deoarece nu vreau sa ma obosesc deloc si ce faceam alta data in 3 - 4 ore acum imi ia cam 2 zile ![]()
![]()
. Acum asta e, nimic nu e mai important decat puiutii mei 
, sper sa fiu gata totusi pana nasc.
maddutz cred ca tu ai intrebat la ce dr. merg. Eu in continuare merg la dr. Micu, el imi urmareste sarcina si cu el voi si naste. Mi-a spus deja ca va fi cezariana.
uratica tin pumnii pentru maine, stiu ca va fi bine ca doar esti pe maini bune. Si parca vad ca nu trec 2 luni si ne dai vestea cea mare ca vine bebe
. Doamne ajuta
.
jovana flacaul tau ce mai face?
brunadria, mara72 
Eni
23+ 

uratica spune:
buna fetele!!! deja ma simt fff bine!!!in centrul atentiei!! vorba lui madutz-sunt tare tantosa!!!toata lumea are grija de mine!!incepe sa-mi placa!!!
oricum nu mi-e frica de operatie!!de-abia astept!!!sper sa fie totul ok pe-acolo! cat despre dr micu-am incredere in el si ptr mine asta e ff important!!
insa iti multumesc ptr sfaturi mara!!mai ales ca dupa o sa plec la drum-in 5-6 ore ajung acasa...e bine de stiut ca au medicamente pentru greata sau durerile de dupa! oricum eu nu imi fac griji ca ma va durea, ci imi fac griji ptr ce o sa gaseasca pe-acolo!! dar asta e.. o-m vedea maine!!si nu vreau sa mananc nimic azi...ptr ca nu vreau clisma!!! sa mi-o puna dr pe la spate!!!![]()
![]()
ce nesimtita sunt-hihihi..scuze..dar cred ca nu as suporta asa ceva!!nu am trecut niciodata prin asta, dar am auzit de la multa lume cum e!!si nu vreau!!!
deci..o sa fiu fresh..cred ca nu o sa pot dormi deloc!!!la ora 2.30 ma trezesc, la ora 3.30 plec.. iar la ora 4 sunt in tren..ajung pe la 9.30.. beau o cafea cu madutz... dupa care..la 11 o sa fiu in focuri la clinica!!! o sa ii zic la anestezist sa-mi faca doza dubla ca la elefanti, ca eu sunt in stare sa ma trezesc ca sa vad c
imi face si ce am pe-acolo![]()
![]()
!!!iar pe dr micu de o sa-mi dea o veste buna!!o sa-l tuc tare de tot!!si o sa-l iau la mine acasa!!!hihi!-poate ii plac brunetele cu ochii verzi..daca nu..ma vopsesc si blonda,roscata..cum vrea el!dar sa-mi dea o veste buna dupa!!!
mara..deci, mi-am facut bagajul de sapt trecuta-nu aveam stare!am pus asa-pijamalute,papucei,prosop,sampon,gel de dus,pasta si periuta de dinti, hartie igienica.. acum nu stiu.. trebuie tamponase ceva..si capotel? eu urasc halatele, capoatele si alte cele!! si mi-am mai luat un trening..ptr ca o sa vin in blugi si o sa plec in trening-e mai comod...cred!
deci.. sfaturi, ceva?nu mai aveti???in afara ca trebuie sa iau o piatra in gura-ptr ca niciodata nu am fost internata in spital!!!si niciodata nu am fost taiata-operata!!!
madutz!!ne vedem maine! sper sa poti!!
brunadria..hai la cluj!! eu m-am pregatit temeinic..mi-am facut manichiura..mi-am pus strasuri..deja stiu si ce o sa fac pe viitor!!stau cu bebicii acasa,dar o sa-mi deschid un salon de infrumusetare!!ptr ca deja am cliente-toata lumea vine la mine sa le pictez unghiutele-cu floricele, modele..imi voi deschide "salon uratica!!!"-va invit si pe voi!!
enni, jovana-
bebicii!
v-am pupacit si sa auzim numai de bine!!!