fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica -mihaela la multi ani pentru miine, beau si eu un pahar de vin pentru tine sa ti se implineasca cit de repede visul !!!Si eu ma chefuiesc miine, e ziua sotului meu, i-am promis ca e ultima aniversare linistita ca de la anul umplem casa , daca tot s-au lasat asteptati atit dam lovitura si facem mai multi.Ce-mi aud urechile, intrebari de mecanica la examen???? pai nu-l luam nici in sfinta zi de azi ca eu nu stiu nici de unde se deschide capota. Las ca a treia oara va fi cu noroc, ca fiv-ul meu, cel de-al treilea va fi cel norocos. Nu te mai gindi la pirdalnica de operatie, nu e grea, te anesteziaza astia de nu mai sti nimic si refacerea e usoara. Eu m-am externat a doua zi pe la 8 dimineata, a venit dr. micu sa ma vada pe la 7,30 si m-a trimis acasa. Am stat cuminte in ziua respectiva dar a doua zi, profitind de faptul ca eram singura acasa, am luat masina si fuga la cumparaturi.Sa-mi cumpar ceva frumos ca sa-mi revin dupa operatie!!!
brunadria, noi suntem cuminti aici, facem planuri de viitor dupa cum se vede . Ce mai e prin maramures, a fost festivalul castanelor?
maddutz poate ar trebui sa vorbesti cu micu despre laparoscopia exploratorie, vezi ce zice el. Ca daca nu e cazul n-are rost sa te tai . Iar pe de alta parte, eu ca beneficiara a 2 astfel de interventii iti spun ca nu e mare lucru. Dupa ce ai trecut prin 2 fiv-uri o laparoscopie e floare la ureche, refacerea e usoara. Atit doar ca ar mai intirzia probabil fiv-ul urmator, probabil ar trebui sa faci o pauza de 2-3 luni.
enni hai ca te asteptam, bine ca s-a rezolvat cu netul. dupa cum vezi, mi-am revenit din suparare, n-am reusit asta e merg mai departe, voi reusi data viitoare .I-am spus si dr. micu, eu sunt convinsa ca voi reusi in cele din urma, nu stiu cind dar sansa mea e aici la cluj, si nu in alta parte. Asa simt eu si voi merge mai departe. Prin februarie o iau de la capat iar prin martie, pe cind nasti tu sper sa ma gravidesc si eu. Cu fetele- maddutz si uratica- bineinteles.
jovana pupa micul maramuresan !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

uratica,mihaela, la multi ani pentru maine. voi maine in cinstea ta
mara, ai ajuns la micu? eu inca nu. trebuie sa ma duc, dar nu stiu cand. sa astept pana in decembrie, sa ma duc in luna asta...habar nu am. tu cum faci? oricum, si eu m-am gandit ca tot in februarie se va intampla urmatorul FIV. data trecuta, dupa nereusita FIV-ului ai luat ceva tratament?
hmmmm....ar fi fain ca in februarie sa ne nimerim tot impreuna la FIV . si sa intre si uratica in hora, tot cu noi odata.
brundaria tu ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz eu nu m-am mai dus la micu, am vorbit doar la telefon, l-am intrebat daca ar fi cazul sa imi fac si alte analize. A zis sa imi refac doar hormonalele. Eu ma gindesc sa ma duc totusi ca o fata cuminte si sa imi fac si un test de secretie, eventual un Pap colo prin ianuarie dar nu o sa merg la micu ci probabil la interservisan sau la radusan.Poate nu mi-ar strica nici un consult la sini, n-am nimic da ma gindesc eu ca dupa doua stimulari poate ar fi bine sa ma consulte cineva. Si n-am facut niciodata un astfel de consult, spre rusinea mea. Mai vreau sa merg si la stomatolog... doamne ce ocupata voi fi Asa ca pe micu nu-l caut decit atunci cind am gata toate analizele hormonale si sunt in ziua 17-18 a CM, asta inseamna undeva intre 15-20 februarie daca cm nu o ia razna pina atunci. Da sa speram ca nu ca pina acum venea cu o precizie de ceas elvetian .Si mie mi-ar place sa facem fiv din nou impreuna, bagam si o petrecere de burlacie inainte .Eu am luat dupa primul fiv omega 3 si vitex fruit, da asta asa dupa ce am citit si eu pe forum ca ajuta. Nu stiu daca au ajutat sau nu, oricum analizele au fost ok, o sa incerc si acum sa maninc sanatos, sa fac putina miscare si sa iau eventual omega 3 .Tu iei ceva? Dau o raita pe la naturiste sa ma documentez, poate niste ceai de cretisoara da stai ca inca nu m-am dumirit la ce foloseste. Aaa, omega 3 i-am dat si sotului, asa din spirit de solidaritate pai ce, el sa nu ia nimic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

mara, eu am luat Extract din muguri de Coacaz Negru si Extract din mladite de Zmeur, ambele recomandate in chisturile ovariene si fibromul uterin. le-am luat preventiv. nu sunt fun al terapiei naturiste, dar nici nu o resping. si cum alta terapie nu am la indemana pentru ovarele micropolichistice....am recurs la asta. macar un efect placebo, ceva...
hmmmm....si eu ar trebui sa dau o raita la stomatolog. mi-am tot propus inaintea fiecarui FIV, dar tot nu am reusit sa ajung. acum...sper sa ajung pana in februarie. cred ca am o mica cariuta, pe care ar fi bine, totusi, sa o rezolv pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

la multi ani, maddutz. sa ti dea d zeu sanatate si tot ce ti doresti sa ti se implineasca.bineinteles si bebele mult dorit.
fetelor va scriu mai tarziu , merg la cursuri , dar voiam sa i zic de dimineata lui maddutz la multi ani..
si mara la multi ani si sotului tau.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare,
mara la sarbatoarea castanelor nu am mai fost de cativa ani e la inceputul lui octombrie, anul asta eram in vacanta in perioada aceea, in rest orasul evolueaza frumos de fiecare data cand ma intorc in romania il vad schimbat , e frumos..
astapt sa mi vina iubitul in romania cat de repede , nu stiu exact cand , cred ca peste o sapt, ca ma plicti singura desi am prieteni multi dar nu e acelasi lucru, iar pe 9 dec plec in franta.
aici e o vreme super frumoasa dar cred ca si la voi la cj e la fel.
in rest sant in asteptare ca voi,
cred ca fac o siesta ca azi noapte nu am prea dormit, am jucat carti (poker)
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!!ce mai faceti? multumesc mult pentru urari!!!
hmm..nu v-ati trezit!se pare ca ati chefuit bine de tot!!!bravo voua!!
asadar.. a venit si saptamana mult asteptata!!!am emotii si furnici in stomac..insa..ce-o fi o fi!!
madutz..azi sun din nou la clinica si il sun si pe dr micu..ptr ca vreau sa stiu mai multe, avand in vedere ca toate fetele ce au facut laparoscopie au stat pe putin 3 zile internate!!!vreau sa intreb din nou sa stiu exact! ma gandesc ca dr micu era prea ocupat cand a vb cu mine, de mi-a zis ca ma opereaza si imi da drumul in aceeasi zi!!
ref la cand vin..o sa ajung miercuri..insa vreau sa imi schimb un pic ora de internare-ptr ca e 11.30..si ar trebui sa plec la ora 4 dimineata cu trenul..si e cam golaneala pe tren-si ajung la ora 9.30!! asa ca o sa incerc sa schimb ora 11.30 cu ora 12.30..ca sa plec la ora 6 dimineata cu un autocar si ajung la 12.. sper ca nu e ff departe clinica si ca ajung in jumatate de ora de la gara sau autogara - la clinica..
deci.. dupa ce vb azi cu dr si cu cei de la clinica o sa te rog sa-mi dai nr de tel,poate ne intalnim dupa operatie,ca sa bem un pahar de apa plata!!sau o cafea chioara daca am voie- doar daca accepta dr-ii sa-mi schimbe ora de programare.. daca nu imi schimba ora de programare..o sa ajung pe la 9.30 in cluj si o sa trebuiasca sa bantui prin cluj!
deci fetele...va pup si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

urtaica succes la cluj!!!!!!!!
am vazut ca nu ai mai intrat pe mes...........
ma bag si eu ca musca in lapte,mi-se pare cam aiurea sa-ti dea drumul asa repede pt ca dupa operatie esti ametita,vomiti dupa anestezie...eu cel putin asa am patit,nu stiu ce sa zic.stiu ca in ziua aia nu mi-a fost prea bine,e totusi o operatie!eu cred ca te tine totusi macar 2 zile sa vada cum te simti!nu vreau sa te sperii dar nu e chiar asa simplu si apoi pleci singura acasa??????
te pup si iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lara,multumesc!!nu am mai intrat pe mes ptr ca nu mai are cine sa imi scrie..daca stiam ca mai inri,intram si eu sa mai aflu vesti de la tine! dar, tu ce mai faci draguta?cum esti?ce ti-au zis la sibiu?
si..desi mi se pare si mie ciudat.. am intrebat azi la clinica daca imi da drumul in aceeasi zi si daca ma opereaza cand ajung.. si au zis DA!!! ajung la 11-neaparat!!si ma opereaza la ora 13!! daca nu intrebam eu de treb sau nu sa mananc sau daca nu le auzeam pe fete de asta, ma alegeam si cu o clisma fff frumoasa!!asa de bun venit!!!
insa nu mi-e frica ci de-abia astept!!! si..nu pot merge cu nimeni,au si specificat lucrul asta!sunt foarte aglomerati!!
asta e! ce-o fi o fi!sper sa fie bine totul si sa decurga bine "tatuajul" facut de dr micu!!
voi fetele ce mai faceti? poate ne intalnim in cluj la o barfa.. eu ajung miercuri la 9.30..pana la 11 treb sa bantui prin cluj.. daca sunteti disponibile fac cinste cu o cafea!!eu..cu aer!!ca nu am voie altceva.. asa ca.. toate cele bune!!!
v-am pupacit!o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

sunt pe mes daca vrei vorbim

Mergi la inceput