fiv la cluj 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mara..multam ptr informatii!
deci totusi, cand mi-au facut HSG-ul trebuiau sa vada daca am si hidrosalpinx..desi nu prea am eu incredere in dr-ii din bv... insa pe filmuletul tau se vedea ceva? substanta de contrast sau ceva?? daca ai hidrosalpinx pe trompite, se mai vede substanta de contrast?
off..scuze ca te stresez..dar sunt tare nedumerita!!!greu cu stiinta asta in domeniul ginecologiei!!
sper sa mai aflu cate ceva pana miercuri ca sa ma mai linistesc un pic..altfel devin agitata!!si asa cum imi zic dr-ii mereu-cum sa ramai insarcinata daca tu nici nu te sui bine pe masa de control si deja te misti continuu si vrei sa te dai jos sa zburzi??
ce sa-i faci.. alta mama nu mai face!!!
ptr toate fetele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica, esti mortala . De fapt, eu asa mi te imaginez, in continua miscare si agitatie, fara astimpar. Deci, la mine pe primul film al trompelor ele erau ingrosate tare in partea dinspre ovar, una mai tare decit cealalta. La al doilea filmulet ele se dublasera in dimensiune, aratau ca un cirnat ceea ce nu era normal.Normal era ca ele sa arate ca un firicel de ata deci nu sa fie ff groase cum erau la mine. Asa am inteles eu. Oricum, laparoscopia e cea relevanta, dr. o sa vada atunci despre ce e vorba, dar daca nu scrie ca ai hidrosalpinx eu zic ca e de bine.

Mergi la inceput

mara..esti o dragutica!!!multumesc ca ma suporti!
ti-am zis..nu ma las pana nu aflu tot!!!sa vezi ce o sa-l inebunesc pe dr micu cu intrebari-supozitii-ipoteze!!!sper insa sa ma adoarma bine sa nu ma batai pe masa de operatie!!!ca ma stiu!!si dupa operatie ma si vad alergand pe coridoare!!!nu am stare deloc! pana nu fac toate lucrurile de-odata nu ma simt bine!! nu stiu cum de am rezistat pana acum sa stau acasa-sa nu ma duc la munca,la facultate..etc..cam greu!!
fetele voi ce mai faceti? mai dati si voi un semn de viata ptr ca am nimicit-o pe mara cu atatea intrebari!!!saraca,trebuie sa suporte o nebuna de una singura!!parca nu are altele pe cap!!mara..promit ca ma revansez!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

Mi-a fost tare dor de voi. In sfarsit am si eu net, dar problema nu e rezolvata in totalitate inca, merge doar la demisol . Ne mai trebuie ceva accesorii sa mearga in toata casa. Asta e , bine ca am si asa deocamdata.

mara72, maddutz imi pare foarte rau, am citit din urma si am vazut ca testul a fost negativ. Nu-mi vine sa cred, am fost ferm convinsa ca reusiti de aceasta data. Acum tot e bine ca nu v-ati lasat doborate si mergeti mai departe pline de optimism. Asa si trebuie, oricum veti reusi si voi pana la urma. Nu se poate altfel.

uratica succes miercuri la operatie sigur va fi bine si pt tine pana la urma.

jovana cum a fost la eco? ce mai face bebe ?

brunadria ma bucur ca ai rezolvat cu actele, acum trebuie doar sa mai treaca timpul sa poti incepe.

Noi am fost luni la dr. si totul este in regula. vioi in continuare, in fiecare dimineata pe la 6 - 7 imi dau desteptarea si o tin intr-o veselie toata ziua. Dr. zice ca e bine daca misca asa mult. Mi-am facut si anaizele din nou, sunt ok in afara de tgo si tgp (transaminaze - ceva legat de ficat) la care valorile au iesit peste limita maxima, insa dr. a spus ca deocamdata nu e nici o problema sa stau linistita.

tuturor

Eni 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
uratica, in privinta examenului la scoala de soferi.....stai linistita. eu l-am dat de 3 ori odata am picat sala (am citit prea superficial) o data m-a picat politistul (m-a pus sa dau cu spatele si am mers cam cas si.. m-a picat! numai pt atat, ca altceva nu m-a mai pus sa fac) si ultima data l-am luat, dar am avut noroc cu un politist foarte relaxat si ok (spre deosebire de anteriorul). in concluzie: perseverenta e cheia succesului oricum poti sta linistita, miercuri vei ajunge intreaga si nevatamata la clinica, daca ma mai accepti pe post de sofer oricum, ma consider un sofer bun, chiar daca relativ incepator, fara foarte multa experienta (conduc de aproape 2 ani, doar). in concluzie, examenele sunt, in general, doar pentru a le promova. pe urma....practica te va invata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

eni, pupici pentru bebici!
nu am retinut, acum la ce medic iti urmaresti sarcina? te-ai hotarat Cum vrei sa nasti? natural sau cezariana? banuiesc ca la gemeni prin cezariana....
Eu deja imi fac planuri pentru nastere. chiar daca nu stiu cand va fi sa fie. M-am tot gandit si voi opta pentru cezariana. oricate exercitii de imaginatie am facut, tot nu ma vad stand pe masa ginecologica si urland pe acolo in durerile "facerii" nu suport durerea. Asa ca....cezariana. si, asta in conditiile in care, am refuzat sa fac laparoscopia. Dupa 2 FIV-uri nereusite, poate ca ar trebui sa reconsider aceasta hotarare. Ma tot gandesc ca, in decembrie, ar fi bine sa fac si eu o laparoscopie exploratorie. Mai groaza imi este ca o fac, si pe urma sa-mi spuna ca totul e ok si ca am facut-o....degeaba. Eu am ovare micropolichistice, si practic asta este marea problema. De fapt, sper ca numai asta! trebuie sa mai cuget

Mergi la inceput

enni,imi place la nebunie cand vb de bebicii tai!!ma bucur ca ai rezolvat cu net-ul!asa ne mai aduci si noua speranta si bucurie in suflet!
madutz...multam ptr incurajari!stiu ca o sa iau carnetul..insa m-au disperat intreb de mecanica!!!sunt paralela la cap asta!
insa madutz..revenind la probl noastra..vreau sa te intreb..cum de ai reusit sa-i convingi sa iti faca fiv fara laparoscopie?ptr ca si eu am vrut initial acelasi lucru,insa nu am reusit sa-i conving pe dr..in giulesti,nici nu discuta cu tine daca nu ai facuta laparoscopie!!!dar vreau sa zic ca acum gandesc cu totul altfel..de-abia astept sa imi faca laparoscopia!ptr ca daca sunt norocoasa si nu gaseste prea multe pe acolo,poate sa anihileze,sa indeparteze cauza ptr care nu raman insarcinata!!eu una zic ca e ff benefica si ca trebuie facuta!!dar..o sa-ti povestesc cum a fost la mine!!si poate reusesc sa te convingsa o faci! mie toti dr-ii mi-au recomandat asta..plus instilatii,inainte de fiv!
referitor la soferit..nu mi-e frica sa merg cu masina,insa singurii soferi de care ma feresc si cu care prefer sa nu merg,sunt cei care au condus in bucuresti!!!inebunesc cand vad ce depasiri fac si cat tupeu au in trafic!!ii inteleg ca pe acolo doar asa se poate conduce,,insa..iti sta inima in loc uneori!!
celelalte fete.cum sunteti?ce faceti?la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce liniste pe aici...
ce faceti fetelor? sper ca toata lumea e bine.
sa aveti un weekend placut.. va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce liniste pe aici...
ce faceti fetelor? sper ca toata lumea e bine.
sa aveti un weekend placut.. va pup..

Mergi la inceput

suntem toate in focuri!!!nu e liniste!!e perioada dinaintea marilor realizari!!
tu draguta, ce mai faci? mai zine ceva despre tine! ai inceput sesiunea?
azi fac cinste cu un pahar virtual de vin ptr maine-mihaela...deci ma chefuiesc-poate mai uit de beleaua aia de operatie! fetele sa fiti iubite si sa se implineasca dorinta noastra comuna!
weekend placut!

Mergi la inceput