Gravidute & Mamici de IASI (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Deci...sampania promisa, o felie de tort..si vizionare placuta

LA MULTI ANI fericiti impreuna!
Faina nunta,cu traditii si tot tacamul. Ai si cantat la nunta ta...super......Feras a dansat Brasoveanca...
Bravo!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Eu am auzit de sampanie si am venit intr-un suflet sa nu o terminati...

Offfff...macar asa mai scoti si tu capul...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

furaciosii m-au dus la karaoke pentru ca noi acolo ne-am cunoscut. Iar Feras danseaza populara f bine bre! (ca dans popular nu au )

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onoffalina
Sunt si eu noua in bransa. Sunt insarcinata in 9 saptamani si vad ca sunteti toate din Iasi. Nu am citit postarile din urma, dar am vazut prima pagina si arata bestial.

Bine ai venit Alina!
Din pacate nici eu nu stiu nimic de dna dr.
Ce de-a Alinute s-au adunat...

Mergi la inceput

Citat:

furaciosii m-au dus la karaoke pentru ca noi acolo ne-am cunoscut.

A foat atras de vocea ta de privighetoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Cre`ca...ca de altceva nu vad ce

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:

Cre`ca...ca de altceva nu vad ce

Offf...femeile astea...un compliment niciodata nu e de ajuns...vor cat mai multe.Si toate o data.
Pai frumusetea...pai inteligenta...astea nu se pun draga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onoffalina spune:

Buna seara fetele,

Am revenit cu o alta intrebare/rugaminte. Spuneti-mi va rog un doctor bun si disponibil care se poate ocupa de mine cum ar trebui. Nu conteaza cat costa, ca pana la urma urmelor, pentru asta muncesc, nu?

Multumesc frumos,

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alina bine ai venit la noi. Nici eu nu stiu nimic de dr. Sarcina usoara si te asteptam sa ne povestesti despre tine.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Simo, La multi ani ,fericiti , plini de impliniri si tot ce va doriti!
Multumim de tratatie...ce tort... .
Ce amintiri frumoase ...multumim ca le-ai impartasit cu noi.

Totodata vazand locatia petrecerii mi-ai starnit amintirile....am avut aceeasi locatie dar cu ceva vreme in urma...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput