Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Deci...sampania promisa, o felie de tort..si vizionare placuta |
LA MULTI ANI fericiti impreuna!

Faina nunta,cu traditii si tot tacamul.
...Feras a dansat Brasoveanca...
Bravo!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 Eu am auzit de sampanie si am venit intr-un suflet sa nu o terminati... |
Offfff...macar asa mai scoti si tu capul...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
furaciosii m-au dus la karaoke
pentru ca noi acolo ne-am cunoscut. Iar Feras danseaza populara f bine bre!
(ca dans popular nu au
)
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui onoffalina Sunt si eu noua in bransa. |
Bine ai venit Alina!

Din pacate nici eu nu stiu nimic de dna dr.
Ce de-a Alinute s-au adunat...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 furaciosii m-au dus la karaoke pentru ca noi acolo ne-am cunoscut. |
A foat atras de vocea ta de privighetoare?
Simo78 spune:
Cre`ca...ca de altceva nu vad ce ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Cre`ca...ca de altceva nu vad ce |
Offf...femeile astea...un compliment niciodata nu e de ajuns...vor cat mai multe.Si toate o data.
Pai frumusetea...pai inteligenta...astea nu se pun draga?
onoffalina spune:
Buna seara fetele,
Am revenit cu o alta intrebare/rugaminte. Spuneti-mi va rog un doctor bun si disponibil care se poate ocupa de mine cum ar trebui. Nu conteaza cat costa, ca pana la urma urmelor, pentru asta muncesc, nu?
Multumesc frumos,
Alina
danyelle005 spune:
Alina bine ai venit la noi. Nici eu nu stiu nimic de dr. Sarcina usoara si te asteptam sa ne povestesti despre tine.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Celia spune:
Simo, La multi ani ,fericiti , plini de impliniri si tot ce va doriti!
Multumim de tratatie...ce tort...
.
Ce amintiri frumoase ...multumim ca le-ai impartasit cu noi. 
Totodata vazand locatia petrecerii mi-ai starnit amintirile....am avut aceeasi locatie dar cu ceva vreme in urma...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni