Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Celia spune:
Alina, bine ai venit la noi.
Sarcina usoara si bebe sanatos.
Daniela, si eu sunt de acord cu data de pre-mos. Multumim. 
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Ralu, te asteptam mai des pe aici chiar si-n zile fara sampanie...![]()
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
danyelle005 spune:
Noi am fost azi la vaccinul de 1 an, am facut si ROR-ul tot acum. Mititica a fost f, curajoasa, nu a plans decat cand a intepat-o si atunci mai mult s-a speriat. Mai mult mi-a fost mie friva decat ei![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Miha si Celia abia astept sa ne vedem la intalnire.
Cine se mai inscrie pt intalnire?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Celia spune:
Daniela, sa treaca Amalia fara reactii peste vaccin.Pupam dulceata sa-i treaca sperietura.
Si noi urmeaza sa facem vaccinul ca ne-a facut dna dr comanda .Acum sper sa fie Andreea sanatoasa caci astazi a fost o mica maimutica si o simt calduta.
Si noi asteptam sa ne vedem.
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Miha si Celia abia astept sa ne vedem la intalnire. Cine se mai inscrie pt intalnire? Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 PozePoze 1 anisor |
eu
revin
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
danyelle005 spune:
Celia multumim. Amalia e bine, chiar a fost destul de linistita azi, in afara de faptul ca toata ziua vrea la tzatza. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea
Dr. a zis ca de la ROR pot aparea reactii dupa 10 zile de la data vaccinarii. Dar sper sa nu fie nici o problema la noi.
I-ai luat temperatura? are febra? Sper sa nu fie nimic cu frumoasa carliontata.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Miha si Celia abia astept sa ne vedem la intalnire. Cine se mai inscrie pt intalnire? |
Pana la intalnire noi poate ne mai vedem,nu?
Nu se mai inscrie nimeni?
Mamicile cu 2 copilasi au reducere.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kriss79 spune:
seara buna
Simo, La Multi Ani fericiti impreuna si multi copii frumosi si destepti! f frumoase pozele!deci si tu esti miresica de 2005..eu vazusem undeva ca esti de 2006..
Eu pot veni joi, 30 oct.cred ca e Halloween-ul atunci..
Inca nu am facut vaccinul, cred ca sapt urmat.e cu nasu infundat, si acum parca eram calduta..dar nu sta deloc sa ii pun term, abia am reusit sa ii pun in nas..i-am dat niste panadol..
si maine seara avem o petrecere, e ziua cumatrei si mergem cu fata..
Alina bun venit! sarcina usoara!nici eu nu am auzit de dna dr.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Eu pot veni joi, 30 oct.cred ca e Halloween-ul atunci.. |
Hallowen-ul e pe 31. Asa ca de fantome am scapat.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...