Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo78 spune:
Deci...sampania promisa, o felie de tort..si vizionare placuta
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

ralnied1 spune:
Eu am auzit de sampanie si am venit intr-un suflet sa nu o terminati...
La cat mai multi ani fericiti impreuna, Simo! 
Simo78 spune:
ms mult Ralu...imi doresc sa fie viata macar la feld e frumoasa cum au fost acesti 3 ani.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

onoffalina spune:
Buna fetele,
Sunt si eu noua in bransa.
Sunt insarcinata in 9 saptamani si vad ca sunteti toate din Iasi. Nu am citit postarile din urma, dar am vazut prima pagina si arata bestial.![]()
As vrea sa va intreb un lucru, daca ma puteti ajuta. O stie cineva pe doamna doctor Vasilache Cristina?
Va multumesc,
Alina
danyelle005 spune:
La cat mai multi ani fericiti impreuna, Simo!
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Simo78 spune:
daniela 
Alina bun venit si sarcina usoara..primele 10 mesaje iti sunt moderate si apar cu intarziere. De domna dr nu stiu nimic.
Simo
mami de Matei
Poze noi
Multumesc

onoffalina spune:
Multumesc Simo.
ma gandeam eu ca nu stie nimeni de ea.
Parca ar fi o fantoma femeia asta.
multumesc inca o data si pentru primire si pentru raspuns.
Alina
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onoffalina Buna fetele, Sunt si eu noua in bransa. As vrea sa va intreb un lucru, daca ma puteti ajuta. O stie cineva pe doamna doctor Vasilache Cristina? Va multumesc, Alina |
bine ai venit!!!!Sarcina usoara si multa sanatate
pe doctorita nu o cunosc, imi pare rau
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Miha, cum miercuri e ziua Amirei?pai se vb de luna oct, Amira e in nov ![]() |
Pana in noiembrie implinim si 11 luni mey...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Atunci eu propun ca data de intalnire joi 30 oct ora18, ca sa se trezeasca toti copiii si sa fim cat de cat punctuale ca sa ne intalnim toate odata nu pe rand |
Eu sunt de acord.
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...