Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irina20 Salut!Si eu tot din Iasi sunt,din pacate nu sunt in tara. Am si eu un baietel de numai 5 luni si 2 saptamani,Fabian. Spuneti si mie cum pot sa pun si eu poze pe forum(sunt noua pe aici si nu ma prea pricep),va rog. Irina,mamy de Fabian |
buna,bine ai venit printre noi
sa iti traiasca strunful si sa fie sanatos
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
deci ramane valabil pt. joi la Stanley, ora 18?
ca sa stiu cum ne mai facem programul si noi..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
iulia-stefy spune:
Salut!
La cat mai multi ani fericiti impreuna, Simo!
onoffalina, bun venit si sarcina usoara. De domna dr nu stiu nimic. Eu iti pot recomanda medicul cu care am nascut eu.... dl. Galearschi, pe care il gasesti in Policlinica industriala, dar zic eu e destul de aglomerat. Poti sa incerci. Daca vrei mai multe detalii scrie pe PM
Kriss, felicitari Alessiei pentru mers.
Daniela, un
pentru Amalia cea curajoasa. La noi nu au fost efecte dupa ROR. NOi pe vremea asta ne dam in leagan, ca i-am luat leagan si l-am montat in casa, ne jucam cu creioane colorate, cu plastilina, dar Stefy e putin mai mare....
Celia, Kriss, multa sanatate la domnisoare.
Ralu, ma bucur sa te mai citesc.
Alina, multa sanatate lui Darius. Stefy a inceput cu "rosul" mainilor de la 2 luni si primul dinte i-a iesit la 8 luni si jumatate. Depinde de copil. La fina mea, primul dinte a iesit la 4 luni si jumatate iar cand am nascut eu, s-a nascut un baietel care deja avea un dintisor la nastere....
Ella, ce dulce e Bia...
Irina, bine ai venit! Sa-ti traiasca cavalerul si sa fie sanatos. Asteptam sa ne povestesti despre el.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
Va fost dor?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Va fost dor?!![]() Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si 8+Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
daaa! sunteti bine?gata greturile?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
alynta27 spune:
Dragelor nu v-am vazut demult! Nu ca nu m-am gandit la voi, dar sa ma credeti ca am fot ocupata! Imi pare rau ca am pierdut aniversarile, mersul Alessiei si mai vad eu din urma ce am pierdut!
Am reusit sa merg la control! Bebe mic e bine! Cronologic avea 9 saptamani, dar el arata de 7 saptamani! Nu-mi fac probleme, pentru ca eu am menstruatii neregulate si probabil am avut ovulatia mai tarziu! L-am vazut- e cat un bob!
AM mai fost ocupata cu analizele, luatul in evidenta la medicul de familie! David e putin racit, are multa energie si il vad schimbandu-se de la o zi la alta!
Am aflat si eu de intalnire si sper ca de data asta sa nu mai ratez!
la toate! Si mai ales la copii minunati!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
M-au mai lasat greturile sio ametelile! Se mai intampla uneori sa-mi fie rau, dar e mult mai bine! M-am dat pe suc de rosii (de casa) si compot! David imi tine companie!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
M-am tot chinuit sa ma uit la poze, dar nu am reusit! AM sa mai ncerc mai tarziu!
La multi ani fericiti impreuna Simo!
La multi anisori Allesia! Sa va bucurati de ea! SI sa faca in viata ceia ce-i va place, ma refer la meserie! Dragute cadourile de mot!
Ramane sa venim si noi joi! Dar pana atunci, sper, sa mai vorbim!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
8+
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Da Kriss , ramane stabilit joi
Felicitari Alessiei pentru mers !
Felicitari si Amaliei! 
Simo - la multi ani fericiti impreuna! 
Onoffalina - bine ai venit!
Irina - bine ai venit!
Ella - ce fetita mare ai , sta si pe olita![]()
Miha - suntem pe aici...
Nu stiu ce fac toata ziua, de exemplu azi am lenevit , nimic nu am facut ...dar ce repede trece timpul... 
Multa sanatate celor bolnaviori!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
tuscut spune:
Salutareeeeeeeeee!
Asa-i ca v-a fost dor de noi? Si noua de voi 
Nu v-a placut tortul Iustinei de 1 an? Ca vi l-a dat din toata inimioara ei ![]()
Uram si noi bun venit fetelor noi 
Simo, cu intarziere, La Multi Ani fericiti impreuna!
Kriss, felicitari Alessiei 
Alina, bine ai revenit si bine ca ai scapat de greturi si ameteli. De-acum cu toate fortele inainte, nu? 
Pupam piticii bolnaviori, sa se faca bine repejor.
Daniela, si noi am facut vaccinul insa numai cel la manutaca dr. ne-a zis ca a dat ministerul nus ce ordine si ca cel la piciorus il vom face dupa 1 dec. Asa o fi? ROR e obligatoriu sa fie facut acum?
Revin...
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007

Fabian