Gravidute & Mamici de IASI (68)
Raspunsuri - Pagina 15
danyelle005 spune:
Alynta ma bucur ca esti bine si ca ne mai dai vesti despre voi. Speram sa ajungeti la intalnire.
Lacramioaracum mai esti, ti-a trecut piciorul si laringita? Stefy e bine? Voi nu veniti la intalnire?
Irina cum sa nu ne placa tortuletul? Noua ROR-ul ni l-a facut in manuta si Pentaximul in piciorut. Cica cei de la Sanepid au recomandat sa se faca odata, si eu am zis initial sa le fac pe rand, dar...Si cica urmatorul vaccin se face la 4 ani, asa e ordin de la Minister, cica.
Si ca date tehnice avem 9,800kg si 73 cm.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Nu stiu ce fac toata ziua, de exemplu azi am lenevit , nimic nu am facut ...dar ce repede trece timpul... ![]() |
Idem si in cazul meu. Barbata-miu ajunge numai pe la 10 seara acasa, deci nici mancare nu mai fac, decat pt Amalia. Am si eu o leneeee
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
PozePoze 1 anisor
danyelle005 spune:
Noi am iesit azi putin la plimbare, dar fara carut si m-a alergat fica-mea dupa catei, pisici si...baietei
. Sa o fi vazut ce se amuza; cum sa nu ma mentin eu in forma
dupa atata miscare?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
iulia-stefy spune:
Alina, sigur ca ne-a fost dor de voi. Ma bucur ca esti mai bine. Multa sanatate lui David.
Irina, frumos tortuletul Iustinei.Si multi ani domnisoarei, cu scuzele de rigoare.
Daniela, eu as vrea sa venim, dar sa vad cum va fi Stefy saptamana viitoare. Cu laringita .... am scapat, dar piciorul vad ca "danseaza dupa cum ii canta vremea".... Sunt zile cand merg mai bine si zile cand merg mai prost, dar.... sa fie Stefy bine, ca restul ... vor trece.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mihamora spune:
Irina - mie mi-a placut tortuletul si chiar te-am intrebat cine l-a facut.
Aha ,Daniela, deci am companie la leneveala
bine ca nu sunt singura
Noi nu am iesit azi din casa.
Alynta - bine ca ai revenit cu vesti bune despre "micul bob" si despre voi, sper sa ne vedem joi.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Va fost dor?!![]() |
Pai se poate sa nu?
Sanatate lui David si bobitei din burtica!
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Am cumparat zilele trecute o crema de branza La Dorna. Tartina,parca ii zice. O porcarie.
Dar nu mi-a dat mana sa o arunc
asa ca am facut crema de la prajitura Brownie.In mod normal,daca e facuta cu o crema de branza buna,gen Almette sau Philadelphia,e o crema dementiala.Asa...a fost...bunicica.
Am facut si un blat de pandispan cu cacao si gata prajitura 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Wow, Miha , ce super e! Hai ca mi-ai facut
Copilul doarme, pot sa vin pana la tine?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ella10 spune:
neata!
si o
la toata lumea!
O zi frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
danyelle005 spune:
Ella multumim de cafea.
Ma gandeam zilele trecute cum sa fac sa mai pun cateva kile pe mine, nu mult 2-3 acolo, si am gasit solutia: ma mut la Mihavreo 2 saptamani si am rezolvat problema![]()
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Va fost dor?!