Gravidute & Mamici de IASI (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mai Kriss doamne fere de alta nunta!

felicitari alessiei pt mers.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna, darius a adormit dupa o repriza buna de gangureala... si dupa o masa complecta- tot 150ml,dimineata la 5 mi-a mincat 180 ml.deci am revenit la calculator.
mariussimiuc, mersi pt informatie speram sa ajungem si noi dar nu promitem nimic.
mamici la cate luni incep sa ii sparga gingiile ca Darius isi baga miine pina la coapte in gura si se mozoleste

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10
daniela noi nu putem veni caci pe 30 implinim 4 ani de casnicie si ...poate-mi face sotul vreo surpriza,eu stiu....

Eu zic sa-i faci tu o surpriza si sa pleci de acasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

pe vremea asta nasoala, a mea e groaznic de agitata..nu are stare in casa..a iesit acum juma de ora putin la aer.nu mai ploua, dar e cam rece si bate un pic vantul..am imbracat-o bine! maine vrem sa ajungem si noi pe la un loc de joaca de copii de la iulius sau altul..asta daca e urat afara si nu e vreme de stat in parc.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ella10
daniela noi nu putem veni caci pe 30 implinim 4 ani de casnicie si ...poate-mi face sotul vreo surpriza,eu stiu....

Eu zic sa-i faci tu o surpriza si sa pleci de acasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut!Si eu tot din Iasi sunt,din pacate nu sunt in tara.
Am si eu un baietel de numai 5 luni si 2 saptamani,Fabian.
Spuneti si mie cum pot sa pun si eu poze pe forum(sunt noua pe aici si nu ma prea pricep),va rog.

Irina,mamy de Fabian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irina20

Salut!Si eu tot din Iasi sunt,din pacate nu sunt in tara.
Am si eu un baietel de numai 5 luni si 2 saptamani,Fabian.
Spuneti si mie cum pot sa pun si eu poze pe forum(sunt noua pe aici si nu ma prea pricep),va rog.

Irina,mamy de Fabian

bine ai venit Irina! intai treb. sa iti faci cont pe un site specializat pe asa ceva..cum ar fi flickr.com, sau webshots.com..
Dupa aceea, uploadezi acolo pozele dorite. Linkul respectiv il copii aici in cadrul unui mesaj sau daca vrei sa iti apara la semnatura, treb. sa intri la profil personal, editare informatii despre tine si copii acolo linkul respectiv. daca mai ai nelamuriri scrie-ne!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Acum serios, poate ai vrut sa scrii la mirese 2005 si ai pus mesajul la 2006..

Simona,eu zic sa bei mai putin fato...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Si noi am reusit sa adormim in sfarsit, dupa multe mofturi. Offf m-am saturat sa dau vina pe dintisorii astia care nu mai apar odata

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onoffalina spune:

Buna fetele,

Simo, multumesc pentru raspuns, iar voua fetelor de primire.

Eu nu astept foarte multe de la un medic. Astept sa fie un bun profesionist (asta ar trebui sa nu fie o problema, ca doar de aia studiaza atat), dar sa fie si umani, pentru ca intr-o asemenea problema am nevoie si de putina intelegere. Nu vreau sa fie un medic si cu atat mai putin o , cum am mai citit pe ici pe colo.

Eu locuiesc in Iasi de ceva vreme, insa nu sunt de aici de loc si nu prea cunosc. Iar in momentul de fata am mers si eu unde am gasit loc liber la programari. Am vrut sa merg la doamna Mihalceanu Elena, insa este in concediu. Intre timp am dat Google dupa numele ei si am gasit si de bine si de rau. Iar ce era de rau, era de rau.

De aceea am si decis sa intru pe un Forum. Iti dai seama ca este foarte important atat pentru mine cat si pentru sotul meu acest bb si ca ni-l dorim foarte mult. De aia si pun foarte mare pret pe medic.

Multumesc inca o data si astept sfaturi. Stiu ca poate este un subiect deja dicutat de voi, dar mi-ar place foarte tare sa citesc niste pareri de la persoane trecute deja prin asa ceva.

Alina

Mergi la inceput