Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

kllemi nu trezi puiul, cand i se face foame va cere ea. nu-i musai sa respecti orarul. eu alaptez la cerere uneori si din ora-n ora.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

multumesc mult chiar imi faceam griji, vreau sa spun ca si la mine se intampla din ora in ora, am crezut ca sunt un pic dusa, ca stau si ma gandesc ca in felul acesta nu pot sa ii fac nici un program....offfffff

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Multumesc frumos fetelor petru toate sfaturile voastre !! sunteti niste scumpe !!Corina, Simodina,Nocom, Evavazut pozici..ce scumpic este !!! nu te doare spatele cand il porti in marsupiu ? pe mine ma rupe deja si nu are decat 4.5 kg...la 6-7kg cred ca ma terminana !!!ma intreb dc nu am eu probleme cu spatele..

Sabinele dulcica fooc !! astazi ptr prima data am prins-o si eu pe fie-mea zambind are o gropita de toata frumusetea !! ma topit..abia astept sa-mi zambeasca MIE !!si nu la pereti cum a facut azi.. e bine si asa, pana acum radea doar in somn sau cand papa...

Am bagat la cap toate sfaturile voastre..deja am facut usor masaj la ochisor (parca e mai bine), paturica pusa pe ea plus ca am pus in patut o bluzita a mea..acum doarme langa mine in pat..dar tot e ceva..a adormit fara s-o tin eu in brate si s-o legan..a adormit singurica !!!
Am incercat sa profit si sa ma odihnesc putin...wooow mai rau imi este..zici ca ma lovit un tanc in cap !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Kllemi lasa copilul sa doarma, da-i sa pape numai la cerere. Pana acum cred ca asta e formula castigatoare pe care o aplicam cu totii. A mea e acum intr-o faza haotica, papa si din ora in ora, noaptea ma lasa in pace si papa mai rar... Eu ii dau numai cand cere.

300 te inteleg perfect cu opiniile parintilor (bunicilor) referitor la imbracatul copiilor. Nu are rost sa te enervezi ca nu ii scoti din a lor. Acum ce sa zic, ei ne-au crescut pe noi asa cum zic si nu am murit.

Eu numai ce am vorbit cu maica'mea la telefon si zicea ca am atatea haine in dulap si imbrac copilul ca o sarantoaca. Si cum tin copilul (in casa la 23 de grade ca avem centrala) numai cu o caciulita, sa ii mai pun una ca am destule.
Cica a gasit poze cu mine cand aveam si 3 caciulite

Ca sa nu mai zic ca la fiecare baitza facea ture pe langa mine sa o las sa scoata copilul din baie si eu nu o lasam ca stiam ca vrea sa o scoata de cap.

Sabinelu frumoasa foc zambareata mea. Eu stau non stop cu aparatul foto de gat ca sa prind asa un zambet frumos.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

kllemi eu ii dau sa pape la cerere, asta mi s-a spus si la spital si ca atare asa si procedez..stie ea mai bine cand ii este fomica, de multe ori cred ca vrea pur si simplu s-o tin in brate si s-o mangaii..are momente cand vrea din ora in ora si momente cand papa la 3-4 ore (noaptea). In nici un caz nu o trezesc ca sa-i dau sa pape, mai ales noaptea !!!sunt o mama denaturata ??? cand doarme nu stiu ce sa fac mai intai

pupici !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

MaryB Sab Simplex se poate da si direct in gurita, nu e nevoie sa il pui in lapte. Pui pe o lingurita sterila (sau spalata f bine, daca vrei sa sterilizezi lingurita, iei una din aceea de plastic, pentru bb si o sterilizezi in sterilizatori sau o oparesti un pic). Se dau 15-20 de picaturi pe lingurita inainte de masa. Bebe le ia cu placere, Maria suge lingurita pana nu mai e nimic, e dulce si are aroma de capsuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

_Irina socheaz-o pe mamica ta definitiv si da-i caciulita jos...la 23 de grade chiar nu are nevoie de caciulita in casa Nu mai zic de 2-3...ce sa-i faci, asa erau vremurile atunci si nu poti sa ii condamni f tare, daca ai fost un bebe de iarna cum am fost eu si era pe la inceputul anilor 80 cand deja nu mai dadeau caldura...pot sa ii inteleg si pe ei. Multumeste-i de sfat si vezi-ti de ale tale

Alaptat la cerere, clar...azi Maria a facut 6 ore pauza intre doua supturi ( a mancat la 9 dimineata si pe la 3.30 dupa amiaza). In rest nu a vrut, era treaza pe la 12 dar nu a vrut sa suga, apoi a adormit si s-a trezit cu foamea-n gat la 3.30 cand a si primit o portie buna de laptic. Daca scoli copilul din somn sa suga, mai mult il bulversezi si nici nu suge ca lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

mai fetelor mai lasati copiii sa doarma ca mai incolo nu veti sti cum sa-i faceti sa mai doarma putin a mea se trezeste la 5 dupa-amiaza si nu mai doarme pana la 12 noapteasi cand o alaptez e mult prea obosita, dupa baie plus masaj, face scandal, intr-un final se resemneaza, mananca si adoarme. si doarme dusa pana la 4 jumate dimineata. da sa ma trezesc pace. la inceput eram paranoia, ma trezeam sa ascult daca respira. acum si-a luat planton singuras-a agitat cat s-a agitat si-a mutit dintr-o data. muaca doarme dusa
multumim din suflet pentru aprecieri, eu tind sa cred ca zambeste cand vorbesc cu ea si nu doar la pereti cum facea pana acum. va pup!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor, la cate zile incepe sa ma vada bine??????

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Cu ocazia primei noatre lunite implintie maine , mami a postat noi poze cu mine pe contul comun..speram sa va placa

pupam toate mamicile,

Eva si mami

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

mesaj Iepurila :

Detalii despre printesa: ora 13:10, 3700gr, apgar 9, 39s+3zile.Nu am vazut-o.Reguli stricte dar prea dure.Pup

Fetita lu Iepurile se va numi Elena

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput