Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

300 insanatosire grabnica! sper sa treaca raceala repede
alinutzo daca si tu ma parasesti saptamana viitoare...chiar ca raman ultima, asta in conditiile in care eu nu am niciun semn de nascare...poate or aparea si la mine...
sabinelu ce scumpa e Amalia, cum zambeste ea...de grasunica si falcoasa nu mai zic

39+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Boo aveti niste poze mortale...
Spune-mi si mie de unde ai luat pantaloni atat de mici ? Eu caut de 2 sapt si nu gasesc nicaieri decat de la 3 luni in sus....

Si eu pana i-am gasit nu-ti spun cat am cautat !! Au in Carrefour Orhideea la Okaidi, e un magazin foarte dragut de copii. Cei mai mici pantaloni sunt de 1 luna, pentru 53 cm. I-au venit perfect, mai ales ca sunt cu elastic in talie. Acum am trecut la unii mai mari, la 60 cm, ca am senzatia ca ceilalti il strang peste burta deja.

Azi am vazut ca scriai ca mergi in Ioanid si in Icoanei. Mergi in fiecare zi ? Si pe la ce ora ? Ca si eu mai merg dar mai pe seara (4-5 pana pe la 6-7) ca ma intalnesc acolo cu mai multe prietene.

Am mai intrebat si eu cum e cu limba si hipotiroidismul. Cica nu neaparat daca tine limba pe afara e semn de ceva. Ca multi o tin asa aiurea. Bebeii care chiar au ceva o tin afara ca e prea mare si nu le intra in gura din cauza bolii. Si sunt mai apatici, dorm mai mult.. Si chestii d'astea. Sincer nu cred ca ne incadram, ca numai apatic nu e Alex. Oricum mai intreb maine cand vine pediatra.
Dar totusi pe limba cred ca are ceva. Ca e foarte alb in mijlocul limbii si nu se duce nici la o ora dupa masa. Am inceput sa-l dau cu glicerina boraxata, dar nu pot chiar mereu ca daca adoarme nu ii mai bag degetele in gura. Doar cand e treaz dupa masa.

Noi facem maine Infarix-ul Hexa si Prevenarul. Cred ca la Rotarix o sa zicem pas, dupa parerile pe care le-am auzit.

Iepurila felicitari !!!!!!! Sa-ti traiasca ingerasul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

kid, merci pentru informatie. o sa incerc cu sab simplex intrucat vad ca bonnisanul nu da roade. dupa o ora tot il doare burtica...poate am mai mult noroc cu sab simplex.

la noi a fost preotul in seara asta si ne-a citit. acum ma duc sa dorm ca sunt rupta...acu se trezeste piticutu ca-l doare burtica. ooofffff....ce mila imi este de el, speram sa ne ocoleasca. am uitat sa va spun ca eu folosesc mameloane de silicon intrucat nu am sfarcuri tocmai bune pentru alaptat...asta este...si probabil este la fel ca la biberon, adica inghite mult aer pe care nu-l scoate afara. apropos, bebelusii vostri de cate ori ragaie dupa ce papa ? al meu ragaie o data si tare si mai rar mai da cate una mica in plus.

va doresc o noapte cat mai linistita tuturor.

maryb 37+ cu Mario Gabriel

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 19 zile

Mergi la inceput