Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 15
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Dragelor, am intrebat si eu pediatrul ce e cu pielea aia uscata dintre si de pe sprancene si ne-a zis ca e o dermatita soboreica. Pentru asta ne-a recomandat o solutie din 0,5 gr de acid salicilic, 25 gr lanolina si 25 gr vaselina. Noi avem piele din asta uscata si pe obrajiori. Crema se da cu jumatate de ora inainte de baie. TSH-ul cica ce recolteaza din spital, cand ii inteapa in calcai si ca daca ar avea o dereglare hormonala de genul hipertiroidie ar trebui sa te anunte ei. Babytza, noi ajungem cam la 2 zile prin Parcul Ioanid/Gradina Icoanei. Trimite-mi si mie nr tau de tel sa te anunt cand ajung ca sa ne vedem prin parc. Azi nu cred ca ajung ca ma duc sa vad ce e cu alocatia. Poze Harri Alexandru http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
a mea nu are nici macar piele exfoliata. doar scoate limba si devine enervant. rade si scoate limba. cred ca se joaca cu nervii mei. in fine...oi vedea maine.

andy.p

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
diarux spune:
| citat din mesajul lui cristineescu Dragelor, am intrebat si eu pediatrul ce e cu pielea aia uscata dintre si de pe sprancene si ne-a zis ca e o dermatita soboreica. |
scuze ca ma bag..da daca am citit...ce sa fac...
am avut si noi de asta. habar nu am avut ce e dermatita seboreica. am spalat toata fatza cu ser fiziologic prin tamponare cu fasa sterila, asa ca o toaleta zilnica...si nu mai avem acum. avem in schimb alti pitici. Cu miile!!!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Nocom spune:
monyca_C si Daria necheaza asa ca un calut!!!! Dar numai in perioadele de veghe cand sta in patut, nu se joaca dar e aproape adormita sau abia s-a trezit. Si mai are program de nechezat in fiecare dimineata intre 5 si 8!!! # ore face asa, de nu putem dormii nici unul..... Imi aduc aminte ca si Matei la fel facea, dar nu mai stiu la ce varsta, cat a durta si cand a trecut.... . Cred ca se intind si ii dor oasele si muschii. Poate ajuta un masaj, o sa incep sa-i fac si eu micutei mele.
Pe mine ma uimiti fetelor cat manaca puii vostrii!!!!!! Daria suge 10, max 15 si manaca din 3 in 3 ore si noapte prima repriza e la 4-5 ore. Maine face o luna si a luat deja 1 kg, deci e hranita bine!!!! Dar nici vorba sa stea mai mult de 15 la san?!?!?!? HMMMM. E adevarat ca am lapte si imi curge foarte usor pe toate canalele, chiar se ineaca de multe ori, dar diferenta de timp petrecuta la san este foarte mare... Io zic mersi ca sta putin, scap mai repede si mai usor...... Poate nu aveti canalele desfundate!!!!
Zic si eu........
mami de
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
andreutac spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Andreutac, vazut poze.E o frumoasa!Mai ales ca are ochii asa maaari Voi sunteti cumintei la baie....noi nu....nu am reusit sa il fac sa ii placa.Azi ma duc sa iau salteluta cu polistiren, poate il conving... Preety, noi stam in dna Ghica si nu depasim 500 m in jurul blocului la plimbare.Ca avem parc in spatele blocului.Asa ca vezi cu cine intri in vorba daca ti se pare cunoscut ![]() Felicitari pentru saptamana 40 Mamica implinita de David (17.09.2008) Daviduta |
De unde iei salteluta de baie? Mie mi-a indicat EvaF un site, insa nu e disponibila de vreo 2 sapt. As vrea si eu una pt. broscuta mea, careia ii place balaceala.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
sabinel spune:
nocom si a mea petrece seara cate o ora la san si am canalele desfundate, uneori tasneste laptele in jet de se-neaca. le-o place sa se alinte si sa se simta dragaliti. nu se pune problema ca nu mananca bine pentru ca la 5 saptamani, 5 kile nu-s de ici de colo. or fi mai mofturosi ai nostri, cine stie?

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
Si Gruia mananca foarte repede, 10-15 min, max 20, noaptea cam la 3-4 ore, ziua mai des. Cred ca fiecare bebe e cu ritmul lui, la varsta asta e greu sa definesti ceva care tine de programul lui ca 'normal'.
Am pus sa fac snitele si bebe inca nu s-a trezit ... daca reusesc in premiez cu juma de ora de dans, chit ca ma rupe de spate! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
tzitziri spune:
Andreutac, ma duc la Miniblu.Am sunat ieri la unul mai aproape de mine si mi-au zis ca au.Azi ma duc sa cumpar.Au zis chiar ca au doua variante.
Nocom, nu cred ca e vorba de canale infundate....ca noaptea se satura in juma de ora si doarme dupa si 4-5 ore.Cred ca e vb de cantitatea de laptic, diferita pe momentele zilei.Cand simt sanul plin (noaptea si dimineata) papa repede.Cand e mai moale deci mai gol, dureaza....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
gargaritza85 spune:
burtici, mamici si pitici
ceva vesti de la iepurila?
preety
ce faci?te pregatesti pt maine ?![]()
ilia eu sunt foarte bine...sper ca si tu la fel.ramanem ultimile pe aici...noi si cu alinutza

pt baietelul tau, sa creasca mare si voinic, la cat mai multi anisori!
mary bine ai venit acasa, astept pozici cu Mario![]()
39+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
300 spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Echinacea e permisa in alaptare? |
Eu am citit ca da. E un articol pe m a m i . R o , "sunt racita,alaptez?" care vorbeste depre asta.
LE: of reclamele lor...
de Anda Teodorapuiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
EvaF spune:
Buna, buna fetelor!!!
Felicit si eu proaspetele mamici:
FELICITARI PIERSICUTZA SI FELICIC, REFACERE RAPIDA, LAPTIC MUUUULT SI BEBICI SANATOSI!!!!!!! VA ASTEPTAM PRINTRE NOI CU POZEEEEEEEEE!!!!!!!!
Babytza, Corrina,
A mai intrebat cineva de mine dar chiar nu retin...
Aly_c, tin pumnii sa fie bine cu analizele!!!
Andreutac, iti zisesem si eu sa mergi in Carrefour Feeria, la Miniblu, ca de acolo a luat Kid, dar daca au si in alta parte salteluta, mai bine mergi mai aproape de tine!
MonycaC,
, sanatate printzesei tale!
Cuscra, ce faci? Ce face nora-mea?

Noi suntem bine, sanatosi, voiosi, avem 4900 grame si ieri am implinit 6 saptamani! Iata si cateva poze haioase:
GATA DE BAIE
TATI, MA ARUNCI IN APA?
DANSEZ CU TATI
foameeeeeeee mareeeeeeeeeee!!!
mami e cangur
MAMI SI EU, PUIUL DE CANGUR
Alte noutati nu avem,(decat ca am avut un weekend suuuuper, cu foie gras, vin frantuzesc si
)
. In rest, papam, dormim, asteptam si vizita pediatrului sa ne spuna cate ceva ce ar trebui sa stim si cam atat.
Pup fetele si pruncii pe obrajori! 

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)