Mamici norocoase de sept-oct 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 14
sabinel spune:
buna dimineata! nikolici si a mea s-a nascut cu un hematom in cap si a disparut de la sine. ai putina rabdare, poate dispare.
pitica mea tot scoate limba, maine mergem la pediatru sa vedem ce-i de facut. deja sunt paranoica rau, o urmaresc tot timpul cat sta treaza si pana nu o vede medicul nu ma linistesc.
pupici pentru toate fetele, bebeii si burticile
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
diarux spune:
asaa.....sa vedem daca mi-am iesit din mana...
Cu intarziere pentru o mamica draga din partea mamicilor de pepenashi.
CAPRI iar ne-a anuntat
ca barza-a aterizat!
MARYB este mamica
si-are o minune mica.
Mult tare l-a asteptat
se pare c-a meritat!
Il tine in brate strans
si-a uitat cat a mai plans.
Sa fiti foarte fericiti
pe la noi sa mai veniti.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
nikolici spune:
Neatza fete si de la noi
Multzu mult pt.sfaturi si idei.
Mama lui de hematom....sa il dea lu mamica ei...sa plece de la fetitza mea din cap...preiau toate relele ei pe intreaga viatza...daca s-ar putea.
Va doresc o zi reusita si va invitam la tort party de o saptamana!!!
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
bebe Karina
babytza spune:
Neata burtici si mamici 
Mary bine ati venit acasa !!!! 

Fetelor mai avem putin si trebuie sa predam si noi stafeta mamicilor de la noiembrie-decembrie.... Cum a trecut timpul...Mai avem putin si nasc toate burticile... Peste 10 zile ne mutam la scutecele 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Lucutta , Eva sunteti bine ????
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nerantula spune:
Si Clau_geo lipseste ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
andy.p spune:
buna dimineata si de la noi.Parca ,parca ne intram in ceva program,ieri am fost la buni ,am stat in curte.
Ma cam ia si pe mine paranoia cu luimbutza ca si Alexia o scoate destul de des..da daca-i spun dr mele imi spune ca sunt exagerata si ma comport de parca n-as mai avea un copil![]()
Duminica facem si noi botezul,am emotii...sper sa fie cumintzica![]()
Cum a trecut timpul..nu-mi vine sa cred ca mai avem asa putin din odiseea noastra frumoasa
ilia,preety felicitari ptr schimbarea semnaturii,mai aveti asa putin![]()
tzitzi,nocom,sabinel,nikolici,babytza,nerantula
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
baby_boy spune:
Am aparut si noi repede sa va spunem ca azi facem 2 saptamani
, va invit la cornulete cu duceata ...
La multi ani Nikolici si pentru minunea ta
Am pus si noi pozici si schimbat semnatura in sfarsit...povestea nasterii nu stiu cand o sa am timp....nici sa nominalizez nu pot..citesc pe sarite cand pot ![]()
300 ce faceti?
iubita de Anda
Noi de la 8 tot la tzitzi stam cu mici intreruperi....suntem asa mancaciosi 

mamica fericita de
Radu Gabriel

pozici
cristineescu spune:
Dragelor, am intrebat si eu pediatrul ce e cu pielea aia uscata dintre si de pe sprancene si ne-a zis ca e o dermatita soboreica. Pentru asta ne-a recomandat o solutie din 0,5 gr de acid salicilic, 25 gr lanolina si 25 gr vaselina. Noi avem piele din asta uscata si pe obrajiori. Crema se da cu jumatate de ora inainte de baie.
TSH-ul cica ce recolteaza din spital, cand ii inteapa in calcai si ca daca ar avea o dereglare hormonala de genul hipertiroidie ar trebui sa te anunte ei.
Babytza, noi ajungem cam la 2 zile prin Parcul Ioanid/Gradina Icoanei. Trimite-mi si mie nr tau de tel sa te anunt cand ajung ca sa ne vedem prin parc.
Azi nu cred ca ajung ca ma duc sa vad ce e cu alocatia.
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
bitza2008 spune:
Neata fetili!
Andy.p asa aveam si eu emotii inaintea botezului..a plecat la biserica si nu mancase de vreo 3 ore si a fost super cuminte.. a marait putin cand a simtit gustul de vin din impartasanie in rest cuminte foc!!!
sa treaca emotiile.
Monyca mergi la alt oftalmolog. Daca era conjunctivita plangea copilul ca ii deranjeaza senzatia de "nisip in ochi". Si eu am avut pb cu secretii galbui si mai bun decat serul fiziologic e sa stergi ochisorii cu apa fiarta si racita si masaj.Mie mi-a dat sa-i pun Nettacin, dar nu reuseam sa fac cum mi-a zis dr, dar masajul a facut minuni.
Tzitziri pe noi bouncerul ne-a ajutat cu colicii.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)