Sezatoarea canadiana (110)
Raspunsuri - Pagina 4
CriPOD spune:
La multi aaaani, Magdone!!!! Sa traiesti fericita pana la foarte adanci batraneti inconjurata de cei dragi!
trimit si mie, pleeease?
Denisam spune:
Almo-da un google dupa cluburi gen "funzone" sau "ballsoffun.ca/com"-vezi dc au locatzii in zona ta- din pacate eu am linkurile acasa si acum tocmai ce mi-a dat sefu ceva de facut..bafta si dc ai nevoie, mai sap si spun. Mie astea mi se par mai faine si cu mai multe optiuni pt copii de 2 ani, la chucky mi s-a parut ca e pt 4+ mai mult.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Dragaica spune:
Eu ma inscriu ,deja, pe lista pentru urmatoarea intalnire, numai sa stiu din timp sa-mi iau liber de la munca
Depozitul "La vie en rose" are reduceri de 70%...am fost astazi, mi-am cumparat muuuuulte, spre disperarea sotului. Peste toate reducerile de la raft se mai adauga inca 15% la casa
Valen Cat costa un bilet la concertul Madonnei?
Nelia paturile de la Ikea nu sunt foarte rezistente, spun asta din experienta proprie
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Mona_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Hello, Am vazut poze de la intalnirea mtl-zelor-f. faine si copiii f. frumosi.Fetele din ontario, ce e nou, TRY-esti bine? EU fost aseara la concert cu Madonna, sunt inca sub efectul ei..EXCEPTIONAL-cine a mai vazut-o? Deci am bifat si MADONNA!!! OVERALL-cum spuneam, cel mai bun SHOW vazut si cred ca nu exista artist cu o COREGRAFIE SI ECHIPA DE 12dansatori +plus un « TARAF”-asa de EXCEPTIONAL !! Totul a fost SUPER_scena,ecrane,LUMINI de nu imi ieseau pozele cum trebuie(unele,am destul bune zic eu si promit diseara sa le dascarc si paote maine sa trimit cateva)-tzinute OK, nu a schimbat decat vreo 5-A PREDOMINAT Negru-in combinatzie cu SIlver si Porto-Rosu(astea au fost si culorile scenei si a jocului de lumini), 2H-straight, no break, no Bis, o femeie la 50 de ani care se mentine super bine(mai putin mainile care sunt f. musculoase-deci isi pierde din feminitate-in opinia mea),cu Joc de SCENA IMPECABIL(a sarit coarda la greu) si care in afara de vreo 5-6 melodii super cunoscute, restul a prestat din ultimul album(spre rusinea mea vreo 2-3 melodii nu le auzisem) si care a reusit sa ma faca sa pling aproape cand si-a adus « taraful de lautari »(vreo 5 erau-chiar cred ca au cantat tiganeste- ca imi aducea aminte de Loredana si era un film pe protv Inima de tiganca) si pe linga dansqtori, era otipa, care avea cred vreo 7 fuste-super a dansat, ca Madonna statea linga ea si admira..- e greu de descris in cuvinte, sala a fost in delir ca si la GM-dpdv al vocii , mi s-au parut egali(eu am oricum o slabiciune pt Georgica)-dar ca show recunosc ca Madonna a fost deasupra lui( :: Iar acum citeam ca « husbandu’ care numai avere nu are in comparatie cu sutele ei de milioane,divorteaza, ca nu conteaza ca trecusera de cei 7 ani..de baraj.. Tina Turner sigur nu va avea show ca ea, dar pt vocea ei,sper eu f. conservata si piciaore,merita:))Abia astept decembrie.. Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani Zambeste, si maine e o zi! |
M-a amuzat un comentariu din presa pe marginea divortului ei iminent de Ritchie, cum ca..." shows death a finger at every turn" aluzie la forma fizica incredibila pe masura ce trece timpul.
O alta speculatie din media britanica e ca Madonna ar fi initiat divortul pe motiv ca Ritchie ar fi comentat pe seama ei cum ca arata ca o granny pe scena in comparatie cu dansatoarele mai tinere, media trash as usually.
Oricum e vedeta pop feminina cu cel mai mare succes din toate timpurile
Denisam spune:
Magdone-LA MULTZI ANI cu sanatate,noroc si numai bine! SA ai parte de bucurii si tot ce iti doresti-pupici!
maru spune:
la multi ani Magdone
fetele Toronteze, azi am facut imprudenta sa intru in Eaton Mall de una singura
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
mimitete spune:
Mai dar voi ce faceti pe paturile alea de la Ikea de le rupeti?
Dar cu detalii va rog sa inteleaga si aia mai batrini.
CriPOD spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maru la multi ani Magdone fetele Toronteze, azi am facut imprudenta sa intru in Eaton Mall de una singura Doamne'ajuta! POZE POZE2 http://maru-incotro.blogspot.com/ |
Si ce-ai patit acolo, marule? Ca ne-ai lasat la jumate in aer...
Denisam spune:
Maru-si cat ai lasat acolo, ca stiu ca is scumpe rau:)
De 2 ori am fost si am zis ca doar dc castig la LOTO mai merg:)