Sezatoarea canadiana (110)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi aaaani, Magdone!!!! Sa traiesti fericita pana la foarte adanci batraneti inconjurata de cei dragi!
trimit si mie, pleeease?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Almo-da un google dupa cluburi gen "funzone" sau "ballsoffun.ca/com"-vezi dc au locatzii in zona ta- din pacate eu am linkurile acasa si acum tocmai ce mi-a dat sefu ceva de facut..bafta si dc ai nevoie, mai sap si spun. Mie astea mi se par mai faine si cu mai multe optiuni pt copii de 2 ani, la chucky mi s-a parut ca e pt 4+ mai mult.

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu ma inscriu ,deja, pe lista pentru urmatoarea intalnire, numai sa stiu din timp sa-mi iau liber de la munca
Depozitul "La vie en rose" are reduceri de 70%...am fost astazi, mi-am cumparat muuuuulte, spre disperarea sotului. Peste toate reducerile de la raft se mai adauga inca 15% la casa
Valen Cat costa un bilet la concertul Madonnei?
Nelia paturile de la Ikea nu sunt foarte rezistente, spun asta din experienta proprie

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Hello,
Am vazut poze de la intalnirea mtl-zelor-f. faine si copiii f. frumosi.Fetele din ontario, ce e nou, TRY-esti bine?
EU fost aseara la concert cu Madonna, sunt inca sub efectul ei..EXCEPTIONAL-cine a mai vazut-o?

Deci am bifat si MADONNA!!! OVERALL-cum spuneam, cel mai bun SHOW vazut si cred ca nu exista artist cu o COREGRAFIE SI ECHIPA DE 12dansatori +plus un « TARAF”-asa de EXCEPTIONAL !! Totul a fost SUPER_scena,ecrane,LUMINI de nu imi ieseau pozele cum trebuie(unele,am destul bune zic eu si promit diseara sa le dascarc si paote maine sa trimit cateva)-tzinute OK, nu a schimbat decat vreo 5-A PREDOMINAT Negru-in combinatzie cu SIlver si Porto-Rosu(astea au fost si culorile scenei si a jocului de lumini), 2H-straight, no break, no Bis, o femeie la 50 de ani care se mentine super bine(mai putin mainile care sunt f. musculoase-deci isi pierde din feminitate-in opinia mea),cu Joc de SCENA IMPECABIL(a sarit coarda la greu) si care in afara de vreo 5-6 melodii super cunoscute, restul a prestat din ultimul album(spre rusinea mea vreo 2-3 melodii nu le auzisem) si care a reusit sa ma faca sa pling aproape cand si-a adus « taraful de lautari »(vreo 5 erau-chiar cred ca au cantat tiganeste- ca imi aducea aminte de Loredana si era un film pe protv Inima de tiganca) si pe linga dansqtori, era otipa, care avea cred vreo 7 fuste-super a dansat, ca Madonna statea linga ea si admira..- e greu de descris in cuvinte, sala a fost in delir ca si la GM-dpdv al vocii , mi s-au parut egali(eu am oricum o slabiciune pt Georgica)-dar ca show recunosc ca Madonna a fost deasupra lui( :: Iar acum citeam ca « husbandu’ care numai avere nu are in comparatie cu sutele ei de milioane,divorteaza, ca nu conteaza ca trecusera de cei 7 ani..de baraj..

Tina Turner sigur nu va avea show ca ea, dar pt vocea ei,sper eu f. conservata si piciaore,merita:))Abia astept decembrie..

Zambeste, si maine e o zi!

Denisa, norocoaso! eu am ratat-o pe Madonna de data asta, data viitoare nu se va mai intampla. La varsta ei arata excellent intr-adevar si danseaza senzational, dar nu e de mirare avand in vedere disciplina ei stricta de viata, yoga, alergat 10 km pe zi, weight lifting si zero junk food. Chiar declara odata ca prefera sa stea departe de restaurante, intrucat nu stii niciodata ce ti se pune in farfurie.
M-a amuzat un comentariu din presa pe marginea divortului ei iminent de Ritchie, cum ca..." shows death a finger at every turn" aluzie la forma fizica incredibila pe masura ce trece timpul.
O alta speculatie din media britanica e ca Madonna ar fi initiat divortul pe motiv ca Ritchie ar fi comentat pe seama ei cum ca arata ca o granny pe scena in comparatie cu dansatoarele mai tinere, media trash as usually.
Oricum e vedeta pop feminina cu cel mai mare succes din toate timpurile

Mergi la inceput

Magdone-LA MULTZI ANI cu sanatate,noroc si numai bine! SA ai parte de bucurii si tot ce iti doresti-pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

la multi ani Magdone

fetele Toronteze, azi am facut imprudenta sa intru in Eaton Mall de una singura

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

La multi ani fericiti, Magdone!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Mai dar voi ce faceti pe paturile alea de la Ikea de le rupeti?
Dar cu detalii va rog sa inteleaga si aia mai batrini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

la multi ani Magdone

fetele Toronteze, azi am facut imprudenta sa intru in Eaton Mall de una singura

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Si ce-ai patit acolo, marule? Ca ne-ai lasat la jumate in aer...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Maru-si cat ai lasat acolo, ca stiu ca is scumpe rau:)
De 2 ori am fost si am zis ca doar dc castig la LOTO mai merg:)

Mergi la inceput