Sezatoarea canadiana (110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pitilache,nu-i da absolul nimic cateva ore.doar apa in cantitati mici daca nu vomita.nemancand nimic sistemul digestiv se reface.Foarte important sa nu-i dai alimente solide cateva ore,macar pana pe seara.
Apoi poti sa-i dai linistita banana,orez,compot de mere(piure),paine prajita.
Dureaza cateva zile pana se va reface complet daca este sigur gastro.
uite daca ai timp poti citi aici : http://www.petitmonde.com/iDoc/Article.asp?id=31760

sanatate

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Denisam si Ange , merci mult de sfaturi. Sun acum acasa sa le transmit mai departe.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

si eu am semineu ( la ce-o trebui la o casa asa mica ?) e pe lemne,nu are ventilator, dar are clapeta din aia de se inchide si deschide spre horn...am facut o singura data focul si nu mi-a placut ca mi se pare ca se simte fumul la etaj ca naiba...culmea, jos nu se simtea...
la aceeasi casa, acelasi semineu, vecinii mei afganistanezi fac focul toata iarna...io ii banui ca frig si o carne la protzap ..si cica nu au pic de fum in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

mamaana, la alea cu lemne zici? Cumperi ventilator separat, sau cum? Ce faci cu cosul care ramane deschis dupa ce se stinge focul, nu baga frig? Sau tii focul alive continuu?

Ori facem noi ceva gresit ori aveti voi fireplace de un anumit model, care incalziti cu el, ale mele toate care le-am avut in subordine vreodata au fost la fel (pt lemne). Cat e foc e bine (chiar foarte cald in imediata apropiere), dupa ce se stinge focul vine un frig si-un crivatz pe huda aia de cos, de nu se poate. Si huda nu se poate inchide ca-i prea fierbinte acolo. Mai stii, poate aflu si eu solutia pana la urma, ca de-asta mi-e mie groaza sa aruncam lemne in ele, de frigul de dupa.

khristin, sper sa get back to business cu bebe la tzitzi cat de curand, uof...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

nu, nu eu am cu gaz: are ventilator built in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am si eu un pitic pe creier de vreo 2 sapt si ceva- ainceput seria noua din desperate housewifes-serialul cu nevestele-si dc da,cand ruleaza, ca eu am cautat pe net si nu am gasit si l-am urmarit seara mai ales duminica, pe abc si ctv unde rula inainte si nu il gasescasa ca HELP!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

ktrinel, pe gaz majoritatea, putini pe "oil" cu tank in curte. Nu stiam de curent. O fi mai ieftin? Mai scump?
Pai curata hornul si ai grija ce bagi in el. Noi am patit, cu o chestie de-aia de imita lemnul, pana ne-am prins ca mirosea a fum doar cand foloseam ala. Noi le folosim cam in fiecare weekend, asa cand se face seara, terapeutic doar. Neshte slana, prajita, yummm, da' cred ca miroase totusi, ramanem la marshmellows.

Dincolo noi aveam un brad si adunam toate conurile, foarte fain miroseau. Mai sunt si tot felul de cumparat sa miroasa bine. Acu' ma duc la CataD sa-mi dea ea conuri !

Denisam, clapetele alea nu merg pe butoane. Adica trebe sa-ti bagi mana acolo sa inchizi/deschizi capacul. De fapt hai ca ma duc acuma sa ma uit mai bine, mai stii? Nici la casa cealalta nu am vazut niciun buton...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ptitilache, merci Sanatate Isei; si eu tot asa stiu cu cat mananca mai putin si doar cu guri mici mici de apasau pedialyte, se reface mai repede

Andy, da ne-am mutat la data fixata si renov erau terminate

Ktrinel, pai poate ptr ei fum inseamna ala de-l tai cu cutitul

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

MQQM, beeeyy...sa stii ca aia era...apoi daca e p-asa...trec la cioplit bradu' din curte, naturel-naturel ...hai ca mai incerc odata anu'asta...poate de Craciun ca vine tata si sa ii arat ce semineu am..

electricitatea cea mai ieftina din Ca e in Qc.totul e electric: periutzele de dinti,buda, cutia postala, tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Katrinelu-pai vin si eu nu numai la ski dar la niste miros de brad naturel si foc, cum nu-mai ai loc?
Laura-atentie ca vine,e esti pregatita:
"Dupa opt ani de pauza, Tina Turner - alias "Regina Rock" - a cantat in cadrul unui show de doua ore gazduit, lunea trecuta, de arena Staples Center din Los Angeles. Cu un amestec eclectic de soul si cabaret stil Vegas, Tina a trecut prin hit-uri nemuritoare ca "Proud Mary", "Nutbush City Limits" sau "We Don't Need Another Hero". Tina va implini in curand 69 de ani, dar, potrivit Reuters, vocea si spiritul ei nu au fost niciodata mai tinere."

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Khristin, uita-te pe siteul asta: http://alaptare.home.ro/ .. sper sa nu fie considerata reclama, dar are ff frumos explicate (si cu poze) pozitiile de alaptare, latch-ul corect, etc.

Pitilache, multa sanatate Isabellei! .

Mergi la inceput