Sezatoarea canadiana (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Oana, merci scriu azi sau maine, ieri mi-am facut niste nervi de-mi venea sa escaladez toti peretii nu descriu angajatii de la Bell ca iar m'apuca

Este cineva cu Videotron? Cat dureaza de cand suni si pana vin sa instalze? Aveti plangeri la adresa lor? Calitatea? Nu de alta dar n-as vrea sa sar din lac'n put

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miki,acum de cand te-am auzit pe tine de ganglioni sunt stresata tare.Am sunat la pediatra sa mergem din nou sa vedem daca si-a schimbat parerea despre ei.Noua asa ne-a spus;daca se misca nu sunt periculosi.Eu am avut unul capatat in copilarie dar mi-a disparut cu timpul.Fimiu il are in acelasi loc,culmea! s-or mostenii?!

podeanu,hai ca mi-ai redeschis "apetitul" cu semineele vand casa ,gata.Dela pe lemne nu mi-as pune decat in subsol.Sa vad eu carand leme prin salon ,pe parchetul meu gen patinuar?
cu gaz are o amica si jur de miroase a gaz.Acum sunt super performante si plus de asta daca ramai fara electricitate se aprind oricum.Super!

dimineata am fost la Consulatul Romaniei pt o imputernicire.Are rost sa va spun cati draci mi-am facut si cat m-au jetmanit de bani pt un kk de hartie?nu.lasa...

un weekend fain.se pare ca va ploua

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mamaana, la alea cu lemne zici? Cumperi ventilator separat, sau cum? Ce faci cu cosul care ramane deschis dupa ce se stinge focul, nu baga frig? Sau tii focul alive continuu?

Ori facem noi ceva gresit ori aveti voi fireplace de un anumit model, care incalziti cu el, ale mele toate care le-am avut in subordine vreodata au fost la fel (pt lemne). Cat e foc e bine (chiar foarte cald in imediata apropiere), dupa ce se stinge focul vine un frig si-un crivatz pe huda aia de cos, de nu se poate. Si huda nu se poate inchide ca-i prea fierbinte acolo. Mai stii, poate aflu si eu solutia pana la urma, ca de-asta mi-e mie groaza sa aruncam lemne in ele, de frigul de dupa.

khristin, sper sa get back to business cu bebe la tzitzi cat de curand, uof...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ica noi avem la Videotron si suntem multumiti. Pana acum nu am avut probleme cu ei, noi avem tot pachetul, tv, internet si tel si au fost ok.

Referitor la seminee, noi nu am avut si ne-am pus asta primavara unul pe gaze, exact cum spune si Ange, special pentru cand se ia curentul iarna... ne-a costat in jur de $5000 afacerea si nu a fost chiar asa de dificil de montat.

Acuma sa-mi spun si eu of-ul ca tocmai m-au sunat de la gradinita Isei sa ne ducem s-o luam ca are diaree si cred ca au gastro in gradinita... S-a dus mama s-o ia si acum doarme. Cele care ati avut la copii gastro, cum a fost, ce le-ati dat, in afara de solutie pentru hidratare?

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

In Qc e incalzirea pe curent??

pitilache, sanatate fetitei!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

da, dar la voi pe ce e?
Edit: adica in mare parte, unii mai noi au pe gaz, iar casele mai vechi pe ceva ulei, petrol..neste chestii d-astea de ai rezevor de umplut...te-am lamurit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pitilache, sanatate Isei! poate nu se agraveaza...Julia a facut o singura data la 4 luni...si nici nu mai imi amintesc cum era, ca atunci era numai pe lapte..si i-am dat lapte fara lactoza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm-legat de semineu si horn-al nostru are un buton(casa are 22ani)care il tragi si impingi in fctie de foc-adica dc arde, se deschide hornul, siinvers-de fapt e un maner mic, impropriu buton-nu le am cu tehnica deloc-e incorporat in frame-nici nu prea se observa, eu nu il vedeam dc nu imi spunea sosul intr-o zi cand ii ziceam ca bate crivvatzul si zice, cred ca am uitat aseara sa il inchid, ia vezi si eu ma uitam ca mitza in..-dc are si optiunea asta si cea de ventilator atunci e super semineul, al nostru nu are ventilator,dar nu pot sa nu zic ca nu face caldura,e ok-doar ca noi avem termostatul la un singur nivel, cel de caldura, la etaj avem doar termometre si oricum de obicei, upstairs e mereu cu 2 grade mai putin ca la main level-off, de ce nu fac astia decat tot mai putine bungalow-uri si alea din burlinton incolo

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mqqm si Ktrinel merci mult . Sa vedem cum este cand se trezeste, sa speram ca nu-i prea grav.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana-regim cat cuprinde-saruri de hidratare de la farmacie, banana, orez cu morcov, uscaturi si ceai-ala de menta a mers super la noi-lapte deloc si dureaza de obicei 4-5 zile, poate e norocoasa si scapa mai repede-sanatate!
Si noi avem aragazul pe gaz:) dar atat

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput