Sezatoarea canadiana (110)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

MQQM, beeeyy...sa stii ca aia era...apoi daca e p-asa...trec la cioplit bradu' din curte, naturel-naturel ...hai ca mai incerc odata anu'asta...poate de Craciun ca vine tata si sa ii arat ce semineu am..

Pai tu-ti razi de exprimarea mea, bey? Nu numai naturel, organic trebe sa-i pui!
Hai sa ma clarific... folosesc imitatoare de lemn tot timpul in fireplace. Un anumit sortiment de imitatie de buturuga facea fum ca naiba, sper ca-i mai clar acu'.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dar lemnu' organic ce are meyy,noi din ala folosim si nu e fum-decat dc aduce sosu' de pe undeva si a picat ceva pe el sau uumbla fii-meu in semineu-cum ii place mai nou..

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

am priceput, mqqm, gata de acum iti zic Doamna-cu-butucul, o mai stii, din Twin Peaks ??

denisa, ne inghesuim cu drag..dar chiar, schiem si noi anu asta? sau bag schiurile pe foc?

oanagabriela,Julia e bine, sanatoasa , a venit super obosita dupa excursia la mere, dar cu trofee : un dovleac si 6 mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti cu semineele si butucii naturel la capitolul nou 111!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput