Sezatoarea canadiana (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simonna, tu ce cauti , casa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc Ktrinel, mergem la Children's Place diseara.
Sper sa gasim la mag. din Carrefour Laval.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Citat:
Te revolti doar atunci cind vezi ca ei iau banii astia si nu fac nimic pentru ei, iar tu te intorci cu copilul bolnav acasa

Ei au facut ei ceva pt banii aia, toti anii aia grei de studii pt asta sunt, sa devina medici care sa ne dea noua certitudinea ca, desi plecam acasa fara tratament sau altceva, totusi copilul e ok. Normal ca nu exista certitudine 100%, dar nici nu poti testa fiecare pacient pt orice test plauzibil, si-asa sistemul face fatza greu si exista cozi de asteptare mari. E firesc sa se prioritizeze totul. Stiu ca pt noi, ca mame, nu exista nimeni prioritar in fatza copilului nostru, insa trebuie sa privim un pic si din perspective lor, din perspective limitarilor cu care se confrunta si ei, atat ca medici, cat si ca oameni.
Plus ca raspunderea lor e destul de mare, oricate comentarii atrage dupa sine o astfel de afirmatie, medicina ramane meserie care presupune asumarea unor riscuri mari. Si ca urmare platesti serviciul cu bani grei.
Nu medicii sunt profitorii care ne storc de bani. Institutiile financiare sunt imoralele daca e san e uitam prin prejur.

Almo locul de joaca e pe 2701 Rutherford Rd (iesirea cu acelasi nume de pe 400). Uite-aici harta aproximativa http://ca.maps.yahoo.com/#mvt=m&q1=2701%20rutherford%20rd%20vaughan&trf=0&lon=-79.525974&lat=43.831075&mag=3. E pe dreapta cum mergi de la west la east pe Rutherford (intre Jane si Keele).

Denisule, sunteti oameni gospodari, vad.
Citat:
si nu prea mincam

Cred ca asta e secretul sa reducem si noi din cheltuielile de mancare. .

Denisa, da, 1100/luna benzina, da decontati la firma ceea ce face o mare diferenta. Noi avem vreo 500/lunar benzina si daca pun asigurarile si leasingul la van, ajungem mai mult de 1100 cat platim mortgage-ul acum. Azi am fost “instiintata” ca din ian o sa platim mortgage sub 1000/luna pt prima data in viatza noastra de pionieri canadieni. Macar ceva sa scada daca toate o iau ca nebunele in sus. Asa ca zic si io ca exista o lege a compensatiei pe lumea asta, nu?

Ok, Toronto, alo, cine vrea intalniri regulate cu puradeii, hai sa gasim un loc de joaca (ca ala cre’ ca e cel mai nimerit) unde sa-l lasam sa-si sparga capetele si sa avem si timpul nostru. Faceti ceva propuneri. Banueisc ca e un tarif acolo de copil, da’ un 10$ om gasi prin buzunare fiecare doritoare ca sa ne adunam la un loc. Musai sa fie samb sau duminica dimineata zic eu… ca daca piticii sunt mai mici au somn de dupa-amiaza si apoi nu stiu pana la ce ore tin astia deschis la locurile astea de joaca - daca au pana mai tarziu deschis putem sa ne intalnim si la un 4 pm cu copiii.
Io sunt una pe lista, Magdone si Mona_B. Si-am strans pana acum de 5 copii. Altcineva?

Mergi la inceput

apropo de practicile medicilor...sa stiti ca cei si din privat in ro, care lucreaza cu casa de asigurari fac la fel, dada...LA FEL....sunt recompensati pe pacient, nu pe timpul petrecut cu el...eu zic ca de vina sunt cei care ii deconteaza ...ca nu ii controleaza mai in amanunt,sau nu impun un plafon...in fine.

Mergi la inceput

try, pai daca esti pe variabila, de unde stii cat o sa platesti in ianuarie...nu aflii de la luna la luna ? sunt curioasa, voi aveti incluse taxele si asigurarile in ipoteca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ktrinelu'-taxele de proprietate si asigurarea la casa se platesc separat-cel putin noi asa platim.Ca astea nu dispar chiar dc itzi achitzi casa..
Mersi de pontul cu children's place, ca tot vroiam sa ma duc la ultimele cumparaturi pt kids si pe linga o a 3-a pereche d eincaltari mai vroiam sa le iau pantalonio matlasati-mai rau de Emma ca are uniforma la gradi si treb sa incep sa ii dau strampi pe sub pantalonisi astia ziceau ca la fete sarafane si eu am zis NO-doar la primavara, acum i-am laut pantaloni, care teoretic sunt pt baietzi.
Maru-pai intr-o zi facem si ne vedem si dau de pomana un pachet zdravan de peste-mai baga si tu retzete,cum il faci- in afara de prajit si la cuptor cu legume.
Dar voi fasole teaca verde cu usturoi,gen rasol, cum o facetzi, ca ma innebuneste sosul..

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

la Old Navy si Children's am vazut eu pantaloni dublati.
eu am toate taxele incluse in mortgage.nu fac decat sa trimit la banca facturile cand vin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Dragaica: Din cate stiu eu, branca ursului nu se gaseste aici. Roaga-i pe ai tai sa-ti trimita pachet din ro.

Ktrinel: 100$ pe benzina? Uau! ce fain....

Noi suntem 2, inca :), si dam cam 100$/ sapt. pe mancare (inclus si dero, cosmetice etc.), cam 300$/benzina, am scapat de rate la masini dar ne-am pricopsit cu mortgage...

Intrebarea e, acum, in vremuri de restriste, cat reusiti sa puneti deoparte pt. zile negre? In procente din venit, ca sa nu dam sume exacte. Mie mi-a zis cineva ca cel mai bine economisesti cat stai in chirie....si cred ca asa e.

Ica : Cum mai esti? Ap. e gata, renovat dupa probl cu inundatia?

Andy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

try, pai daca esti pe variabila, de unde stii cat o sa platesti in ianuarie...nu aflii de la luna la luna ? sunt curioasa, voi aveti incluse taxele si asigurarile in ipoteca?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Cred ca a facut sotul o estimare, nu e vorba de o hartie oficiala. Dar el lucrand la CC are multe info in domeniu si a zis ca o sa mai scada inca 0.25 puncte.
Ieri ne-a venit hartie ca prime-ul e la 4.5 si platim acum un pic peste mia de $/luna si probabil cu urmatoarea reducere o sa ajungem sub 1000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Andy mi-au trimis numai ca am terminat cutiile, trebuie sa faci tratament 3 luni, abia acum am citit

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput