Sezatoarea canadiana (110)
Raspunsuri - Pagina 10
Denisam spune:
Almo-check zis to,dc nu cumva am inteles gresit si nu stai in Richmond Hill:)
http://www.richmondhillgymnastics.com/about.shtml
http://www.thekidsfunfactory.com/index2.htm
http://www.richmondhill.ca/subpage.asp?pageid=parks_birthday_party_packages
http://www.wonderkids.ca/parties.html
DanaP-vad ca tzi-a scris Try linkurile de bilete-bafta!Cand mergetzi, ca dc plecatzi dupa 15 iunie, poate trimit si eu copii cu tine-vreau sa ii duc la bunici in RO 2 luni la vara, si ma intereseaza si pe mine preturi bune!
In rest am uitat, pe noi mincarea-2 adulti si 2 copii inca nu ne duce la mai mult de 650-maxim 800 dc ne spargem in figuri si avem vreun party sau mai stiu eu ce-la costco mergem la 2-3 luni si lasam cam 300 dar vreo 200 sunt dedusi pe firma ca sunt comsumabile-detergent,hartie,servetzele,cleaning products,etc si ceva bautura,noi vin facem 1 data pe an, iar groceries efectiv,inclunzand aici un copil in diapers si care mai consuma inca ceva lapte praf(15 cad la 8--9 zile) ne duce la 600-dar gatim destul de mult,facem piine in casa si nu prea mincam, eu si fii-mea super putin si copii inca nu sunt f. mincaciosi-adica sunt dc vb de carne-Emma si iaurturi si anumite fructe fii-miu-cert e ca s-au scumpit destul,chiar dc benzina e pe la 1-1,02 cad
Imi aduc aminte si eu cand am venit ca 1 pers pe luna ma ducea mincarea la max 150 dc ma spargeam in figuri..
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
monicutza_bb spune:
La multi ani Magdone!
(scuze de intarziere)
Nelia sa stapanesti sanatoasa comorile (asa numesc eu masina de spalat ) si calculatorul.
Deci pe cand intalnirea cu kinderii?
Caut activitati de facut in cursul saptamanii cu copii, dar ceva la care sa ma descurc singura cu amandoi. Aveti ceva idei? Ca vine iarna in curand si am vazut ca acasa se plictisesc tare, dar daca suntem plecati pe undeva, in vizite sau prin magazine, sau la restaurant sunt mai potoliti. Macar doua seri pe saptamana as merge undeva cu ei, ceva sa ii amuze putin.
Daca aveti idei, linkuri cu activitati, propuneri pentru activitati cu copii, va rog sa imi dati si mie de stire, un link ceva
Iar suntem raciti toti trei (eu si copii), ne curg nasurile, tusim, distractie gratuita
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
maru spune:
Denisule mama, pai nu compara tu marimea 0, maybe 2, cat porti tu, cu minim 8, adica eu, si nu spui cat la sot, ca mi-e rusine....
pai astea se tin cu mancare serioasa, cu carnita si specialitati de la polonez, cu copil supra/supermofturos care abia mananca cand decide sa manance, asa ca sa ne faca nou pe plac!
Fara firma sa deduc una-alta, cu benzina in 2 masini, zic eu cat de cat economice, ma duce undeva la 900 de dolari pe luna. Nu murim de foame, dar nici nu inchid ochii cand pun in cos.
Cum zicea, trimit sosul cu lista, ca stiu ca functioneaza
PS: gatesc, nu cumpar take-out, am allowence (bani de buzunar) mai ceva ca fiu-miu din cei 900 de dolari lunari alocati, nu fac paine pentru ca alor mei nu le place tare mult painea facuta la masina, dar cumpar de la St jacobs si pun la congelator
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
nelia spune:
Eu sint pe aici, citesc, stresata cu temele si bolnava! Nu ma simt bine, am un ochi umflat de zici ca m-a batut Octav... Nu am putere sa fac in casa nimic, dar nici nu ma mai agit si cu asta... Iar vremea de afara nu ma ajuta deloc! Zic, da' mic, sa nu auda, ca atunci cind ma laud, atunci se intimpla, saru-mina ca sintem sanatosi cu totii... inca!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisam spune:
Maru-esti dragutza ca de obicei dar nu port mai 0 sau 2-sunt ori 3 ori 4,depinde de unde iau si stai linistita ca si noi cumparam de la Starsky sau magaz polonez mai mic-mezeluri pt fii-mea si chiar noi,oua si carnaciori sigur, si bagam si noi de la maple lodge farm/factory la congelator plus ca noi avem peste proaspat prins si congelat si nu mincam cat avem(cine vrea sa vina sa ii dau dar e adevarat e ca si eu si sosul putem trai de luni-vineri cu 2-3 feluri de mincare gatite si in weekend bagam mai multa bucatareala,dar ai dreptate ca ei-sotzii shoparesc mai eficient-o sa incep si eu sa il trimit dupa groceries, clar
La noi masina mea consuma mai mult fiind SUV,sper in 3 ani max. sa o schimb ca scapam de acareturile kids,a lui sosu' e economica totusi si are vreo 470,000km cu ea si nu se indura sa o dea pina nu moare sau nu apare vw pasat diesel si nu vrei sa stii cata benzina consumam noi lunar-1100dar din cauza ca sosul travel mult, ca asa e business-ul iar eu fac 90 km zilnic din cauza ca treb sa drop off ambii kids.
Cum e la job, ce faci, da un nr de tel pe PM sa mai vb,pupici!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Ktrinel spune:
sa va fie de bine intalnirea!!
asa...despre ce era vorba pe aici...
despre criza nu mai discut...vad ca QC e sub un mare glob de sticla...cand ii intreb ceva zic. «..unde? ..aa, in Canada ? da...aici la noi, in Quebec...nuuu »
m-ati facut curioasa si am facut si eu bugetul pe sept si oct..ca eu nu fac niciodata asa ceva...habar nu am cat iese exact, stiu doar cat intra .
cu tot cu cosco (200-250 pe luna) cred ca pe mancare dam vreo 800 si ceva..cu tot cu micile mele escapade subterane la pranz..
masina ne costa pe luna benzina vreo 100cad pe luna,..mai e cineva ca noi ??
magdone LA MULTI ANI!
daiopri, ce se mai aude de la Vancouver ??
denisa, nu negociez nimic, ca nu e nimic de negociat...stiu clar care si unde mi-e locul, nici nu ma agit.tu cum esti la job?
almo, se apropie zilele fetelor noastre ..nici eu nu stiu ce si unde sa fac.
mikiion, ce ati mai facut cu ganglionul ?
Dragaica spune:
Fetelor se pare ca am atins un subiect sensibil, credeam c a n umai eu ma stresez cu banii pentru mancare
Monicutz bb insanatosire grabnica si tie si bebeilor
Nelia si tie un ca sa te simti mai bine.
Chiar am inceput sa cred in depresia asta de toamna, de 2 saptamani 80% din clientii magazinului cumpara numai produse pentru stres si nervi :Calmoplant,nervoplant.
Nu mai stiu ce sa mai zic......doar ca e muuuulta lume deprimata
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
maru spune:
pai, Denisule mama, daca ai peste de dat, zi asa, ca acus ma infiintez!
ei, la benzina se duce cam 250 pe luna, zic eu si mai putin, da pune si abonamentu la Greyhound si se duce hat in sus!
(numai zic de asigurare si lease la a doua masina luata la un an dupa cealalta, la fel de nou noutza)
ideea e ca pe crapelnitza dam un morman de bani, incercam cum sa gestionam mai eficient banii, sa vedem daca se poate si mai moderat si ceva bani la pusculitza (oricum savuiam ceva, dar acum cum cheltuielile s-au ridicat vrem sa vedem daca se poate)
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
cge spune:
Io vreau sa va intreb ce parere aveti de frigul asta.
Pe noi ne-a cam luat pe nepregatite, ieri a schimbat sotul cauciucurile, i-am luat Ancutei costum de neige, si acum ii cautam lui Victor pantaloni captusiti, stiti voi ce zic.
Am tot intrebat pe la serviciu, si zic sa nu ma agit, sa astept sa ninga si sa ii dau pantalonii de zapada.
Dar totusi imi e mila de el afara numai in blugi.
Copiii vostri cum merg la scoala, tot numai in blugi.
Voi de unde cumparati pantaloni din astia cu dublura ?
Ktrinel, Denisa, va luam ca exemplu ptr cat cheltuiti pe mancare si benzina.
Multumesc ptr. raspunsuri,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ktrinel spune:
cge...pai ce sa mai zicem de frig ..mai e ceva de zis? uite ca ti=a raspuns Dragaica
tocmai am venit de la shopping pt asemenea pantaloni captusiti. si eu caut. sunt la children's place pt baieti, la fete gasesti mai greu . eu tot de la baieti ii iau. oricum sunt de tavaleala.
eu uras blugii iarna din tot sufletul..imi amitesc de vremea facultatii cand umblam cu ei la minus x grade si nu niste gecutze stramte...
pt dame am vazut blugi dublati la L'Equipeur , iar pt copii chiar acum am luat o pereche pt Julia de la Old Navy.