Sezatoarea canadiana (110)
Raspunsuri - Pagina 9
try spune:
Citat: |
Pusi, duminica placuta, slava domnului, mai e pina la etapa asta |
Hai ca mi-adusesi aminte cu pusi al tau de-o gafa cat mine de mare ce-am facut-o odata. Era alex mic si ne plimbam pe straduta noastra si se opreste el la o casa vecina mai incolo, langa o fetita de vreo 10 anisori si rade la ea, zicem ca ne imprietenim de moment cu ea si la final cand l-am pus sa-si ia la revedere i-am zis eu fetitei (in locul lu ifi-miu ca pe atunci el nu vorbea) "pusi" si am facut amandoi cu mana de la revedere (in capul meu a fost un fel de pupici). Dupa 1 secunda imi dau seama ce gafa am facut si am tot speram mult timp dupa aceeas ca poate fetita aia nu stia prea bine ce-i aia pussy sau poate n-a auzit ce-am spus. E o vecinica de la vreo 10 case departare de noi. Asa, om mare, am simtit ca intru-n pamant in fatza unei fetite de 10 ani. Nici n-am stiu cum s-o dreg, am lasat-o balta asa cum mi-a iesit.
Am vazut si eu pozele si va zic sa va fie de bine intalnirea si la cat mai multe iesiri impreuna. Dar constat cu tristete ca parca stiu si mai putien fete ca data trecuta. Am recunsocut-o pe ana, Dana si Roxana (asa s-a nimerit sa rimeze)… si cam atat.
Bravo nelia pt set. M-am zgarcit cand am luat masina si am zis sa nu cumparam si uscator, dar acum imi pare rau. La u nsingur lucru ma gandesc: ca mai scapam de-o parte din rufele de calcat daca aveam uscator. Altfel nu ma deranjeaza sa usuc pe suport.
Codritu, ar trebui sa ne faci o vizita sa vezi jucarii intinse peste tot si probabil ca te-ai linisti instantaneu ca esti in limitele normalitatii.
Denisule sunt bine, doar f ocupata. Si mi-a luat mult sa recuperez un capitol intreg. Tare frumos ai povestit de concert si se vede ce mult ti-a placut. Eu nu prea le am cu concertele, dar ma bucur sa te vad pe tine asa incantata. Mie-mi place sa-i vad din varful patului la tv. BTY are cineva concertul lui Michael Buble facut in colaborare si in exclusivitate pt nu-s’ ce televiziune? Mi-a palcut tare mult concertul respectiv (a fost tinut intr-o sala inchisa) si-mi place tare mutl cum canta baiatu’ asta. Poate pt faptul ca e spita din frank sinatra ca stil muzical.
Hai mai si noi sa facem intalniri regulate si play date. Care mai sare pe aici prin Ontario? Cineva? Careva? Oricine?
Almo eu tocmai sambata am fost la o petrecere de copii (5 ani sarbatoritul, dar copiii au fost de la 1 an si ceva in sus) la un loc numit Dreams si e situat in nord undeva (close to McKenzie si 400). Aveau vreo 3 Sali disponibile in acelasi timp si foarte placut a fost pt copii. Zi si tu in ce zona cauti ca la cat e de mare GTA-ul asta…. Adrian al meu are 2 ani si 2 luni dar n us-ar da inapoi de la nici un loc de joaca. E explorator sef oriunde. Deci depinde de copil cum e cu locul de joaca, faptul ca are doar 2 ani nu e o limitare.
Magdone, sa traiesti si sa fii sanatoasa si implinita din toate punctele de vedere. 30 si zici. Sa vezi cand om incepe cu 40 ce ne mai codim.
Maru si ce ti s-a intamplat la mall?
Dragaica, io zic ca sunteti ok la cheltuielile de mancare (banuiesc ca aici intra si consumabilele gen detergent, prosoape de bucatarie, hartie igienica etc. ca e gre usa le separi asa). Mie mi-e teama sa fac un calcul, dar cred ca noi ne ducem in cer cu cheltuielile. Suntem 2 adulti, 2 copii (si sa nu crezi ca puradeii sunt mari consumatori de mancare) si 1-2 bunici permanent. Dar oricum ai lua-o stiu ca mergem cel putin dublul tau (desi cu cat sunt mai mutli ar trebui sa scada cheltuiala pe cap de om). Daca e sa pun si alcohoholul… ajung la concluzia ca mortgage-ul la noi in familie nici nu e o cheltuiala asa mare. Pe mine ma sperie ce-a ajuns si cheltuiala cu masinile (care si aia cu benzina cu tot ne duce un pic sub mortgage) si uite-asa ma mai mir de ce nu se strange un cent acolo la sfarsit de luna.
Io-ti zic spor la fotositeza si cand gasesti formual magica zi-ne si noua ca ne-ar prinde bine un 1200/luna salvati la buget (estimez eu asa, grosolan, cine stie unde-om fi in realitate).
Carmen, penibile, dar io deja am uitat tot ce-am citit pt testul ala de cetatenie (l-am dat in 2006). Nu-mi mai aduc aminte nimic.
Merci tare mult, am sperat ca e un magazin aici unde pot cumpara. Unul la mana, se fac biduri si unele nu se incheie asa repede si daca mai adaug 7 zile risc sa-mi vina costumul pe 1 nov. (cat sa ma oftic). Trebuie s-o iau la picior prin vreun magazin. Dar parca n-as fi mers iar la PartyPackagers ca prea de rahat sunt. Any suggestions fetele din Toronto?
Da’ pe cate nu m-am uitat, Dana: travelocity, expedia.com, chipoair.com, onetravel.com (care cred ca e identic cu chipoair)vayama.com, kayak.com. Pana acu mcel mai ieftin am gasit pe expedia cu 978USD, dus intors pe un an de zile cu posib. De a obtine o reducede de 50USD daca aplic si sunt aprobata pt cartea lor de credit (un mastercard). Urmeaza apoi travelocity cu 986.9USD. Preturile se cam invart in jur de 1000 usd. Am gresit eu ieri cand i-am zis lui Magdone de 950-1000, aia nu-s canadieni. M-am uitat repede ieri.
Direct pe klm ori lufthansa nu prea sunt sanse sa gasesti mai jos ca la agentiile mari (gen travelocity). Ei obtin biletele cu reduceri f mari si isi permit sa dea sub pretul oficial al companiei. Da’ altceva m-a frapat. Are taromu’ neste preturi de te miri de unde. Si sunt atat de cheap cand vien vorba de servicii pe avioane. N-am auzit pareri despre cursele transoceanice, insa ce e acolo loco, in europa, sunt tare zgarciti si nesuferiti pe alocuri.
Carmne merci de tedtag. O sa dau o cautare si pe el.
Super spectacol, Denisa. Am vazut pozele.
Mqqm, unde le gasisi pe-astea , imaginatie bogata au unii. Stau si ma gandesc cum s-au chinuit sa faca toate detaliile alea. La aia cu adam si eva, ma uitai la nene ca nu au uitat sa-i fac acolo un nipple
Magdone spune:
Va multumesc inca o data pentru toate felicitarile, un pupic apasat pentru fiecare si o floricica
Ange, vreo 5 asaaa iti trimisesem un pm nu l-ai primit? trimite-mi adresa de mail ca sa pot sa-ti trimit pozele
Adaf, trimite-mi si tu mail ca nu-l am, pls
apropo de mancare, nu stiu cat cheltuiti voi dar noi am trecut de mie hoho, e de groaza...
Try, eu sunt pentru!pentru intalniri si ce-o mai fi
carmen, felicitari pentru cetatenie!
ma duc sa vad pozele cu Madona si revin
Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
mimitete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Magdone sa fii fericita si sa nu simti anii aia de peste 30 care se aduna. Nelia pai sa-ti para rau ca nu se compara de nici un fel. Ala de la Mobilia cred ca sarim toata familia in el si tot nu se rupe. Lui Edi insa i s-a rupt un bat din ala de dedesuptul patului de la Ikea in prima luna de folosire. Ne-a costat inca juma de pat sa cumparam din nou barile alea. Pe mine ma tenteaza acum un sifonier din ala cu usi de la IKEA ptr garderoba. M-am saturat la scuturat haine si pantofi de praf. Aveti careva asa ceva, merita banii? Si eu m-am simtit tare relaxata dupa intilnirea de la marathon, sunt pentru "terapia" la fiecare 2 luni. mai era ceva ce vroiam sa zic la mesajul lui try dar am uitat Born to shop, forced to work. |
Dana, la mine e invers, mie mi s-a rupt unbat din ala de la pat la citeva luni dupa ce am cumparat patul de la Mobilia si am dat o groaza de bani pe el. Mai am alte experiente la fel de nefaste cu Mobilia asa ca eu sint lamurita ca cel putin la ei pretul nu reflecta in nici un caz calitatea. Poate am fost eu nenorocoasa dar pe mine nu ma mai prind sa dau mii pe mobila care arata foarte bine dar e cam "subreda".
O zi buna,
mimitete spune:
Magdone, la multi ani si la mai mare.
mQQm, cam piperat missed appointements in Ontario.
nelia, pai ai gasit solutia, te faci medic.
Lasind gluma la o parte, este clar ca exista abuzuri in toate tarile care au sistem de sanatate "gratuit" caci daca erai sa scoti din buzunar 80$ pt asa zisa consultatie a lui Lisandru banuiesc eu ca te-ai fii opus si ai fii cerut justificari. Cine stie cite situatii similare se intimpla zilnic. Mai citisem pe undeva de un medic care "scana" cartile de sanatate ale intregii familii ca si cum aia veneau la consultatie regulat cind ei erau de fapt bine merci.
Podeanu spune:
Cristina, pe ce site-uri umbli tu de ai gasit costumele alea? Al doilea e cam scirbos ,cum zice si try, si buricul i l-au scos in evidenta.
Denisa, super pozele, parca imi pare rau acum ca nu mi-am luat bilete. Azi au ajuns si la Montreal cele 27 camioane ale ei...
Merci si ptr site-uri try.
Stiti careva vreun site unde poti face virtual schimbari prin casa? Am inteles ca poti cumpara la Reno Depot, dar n-ar fi si ceva gratis?
nelia spune:
Mimitete, pai eu doar constatam, ca sincera sa fiu nu ma deranjeaza atit timp cit isi face treaba. Si lui Lisandru nu avea ce sa-i faca mai mult, ca doar urechea era problema... da' ziceam si eu asa, ca uite dom'le si aia cum cistiga. Si eu as face la fel, daca asta ar fi meseria, ca doar nu strica banii in buzunar. Te revolti doar atunci cind vezi ca ei iau banii astia si nu fac nimic pentru ei, iar tu te intorci cu copilul bolnav acasa, dar cu doctorita asta nu e cazul, pentru ca, asa cum am spus, e chiar buna, zic eu. Fata ta ce vrea sa se faca!?! Ca Agata vrea actrita (ca cica aia si danseaza si cinta si face de toate) sau profesoara pentru copii mici, sa-i invete sa scrie si sa citeasca.
Eu sint tare obosita si iar am facut infectie la ochi... e a 'nspea in anul asta.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
Fetelor unde pot gasi in Montreal tinctura de Branca ursului, exista magazine naturiste europene?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
cge spune:
Dana, Victor al nostru e pasionat de decorat casa si ne tot batea la cap sa ii luam un soft din asta.
Cred ca si de Craciun tot asa ceva ar vrea.
Noi am scapat de el luindu-i de la biblioteca un program din asta, vroiam sa il salvam, nu stiu daca au apucat baietii.
Daca il mai avem, iti dau de veste.
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
maru spune:
ce-am patit la eaton? m-am ratacit, m-am socat de preturi, mai, ala e muzeu, nu mall, pai sa vina domnii aia sa vada preturi la noi la tara, cred ca ar deveni super verde mallul asta
mai, da cand am dat de pottery%barn am inceput sa rad ca proasta amintindu-mi de Friends, apoi mi-a inghetat zambetu cand am vazut preturile, si n-am avut curajul sa ma uit decat la ce era in sale! asa ca am scuipat in san si am plecat cat mai departe
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
almo spune:
trypoti sa-mi dai si mie un link sau mai multa info despre locul ala Dreams. Eu stau la Yonge cu HWY7, nu e departe de mine.
merci