Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
cum adica nasti in cateva zile???nu ramasese sa-ti scoata firul pe 27?

Pai mai sunt noua zile pana atunci, deci...cateva !
Ascultati-ma pe mine , io nasc imediat dupa ce-mi scoate firul, o sa vedeti voi!
Ai dreptate, asist. de la neonato. sunt cele mai importante! Nici n-am zis ca n-ar fi! Eu ziceam insa ca e mai usor sa ma lupt cu biberoanele de la Filantropia decat cu infectiile de la Muncipal.
Cu despachetatul...din pacate nu am cum sa stau cu mainile-n san, insa nici nu ma spetesc. Azi, de ex., am aranjat hainutele lui bebe in sertare, am aranjat patutul, am pus inelele pe perdele...deh, cam tot ce se poate face fara sa ma aplec.

Oti, hai ca mai e putin si=-ti vine si tie mamica !!!

De-abia astept sa va arat camera piticului, a iesit super! Ianca, de cum a vazut patutul, s-a si cazat in el , a zis ca daca o lasa sa doarma acolo, o sa doarma singura in camera! Hihihi, parca ma si vad, eu cu tati si cu bebe in dormitor, si Ianca in camera lui bebe, in patut! Ar fi tare !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 36+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

spiridusule chiar utila experienta ta cu alaptarea, pt. ca si eu sunt in perioada de intrebari.... se satura sau nu BB? In primele trei zile, in maternitate, nu am avut lapte si i-am dat formula. Apoi a venit si laptele si nu stiu daca se satura. Dr. pediatra la care l-am inscris mi-a dat pe week-end-ul asta cantarul de la cabinetul ei sa ii monitorizez cantitatea de lapte. Greu se poate face asta, mai ales cu un cantar mecanic! Azi i-am dat doua mese de formula (cate 30 de ml). Ma ingrijorez ca nu se satura si nu ia in greutate. Vreau sa alaptez mai mult decat orice! Nu vreau sa pierd laptele, mai ales ca (am incercat intr-o zi sa ma mulg 10 ml) cred ca este destul de gras, consistent!
BB suge la san, dar adoarme repede. Cat timp trebuie sa suga un bebelus atat de mic si cam cati ml.?

Am vazut fetita din fotografiile tale, care are o malformatie a mainii drepte. Este copilul tau? Despre ea ai spus ca nu se poate opera?

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Remus

Mergi la inceput

Citat:
...as bea ceva...

Hai, o gurita mica de bere, ca n-o fi foc !!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 36+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Daca nu se intampla nimic pana luni, Brie este urmatoarea conform listei de cezariene. Asa ca, maine, avem de scos niste ...

Poate intra sa ne spuna si noua doua vorbe inainte de ziua cea mare....

Diana

36+ Sonia

AMR 14 zile

Mergi la inceput

Amalia multumiiimm! Suntem topiti dupa el! Am sa mai pun poze.

Otilia esti o scumpica! Ma emotionez de fiecare data cand vreuna dintre voi isi aminteste de povestea mea!
Da` chiar, am nascut un baiat de nota 10 pe 10.10 ! Si prima de la odiseea noastra. A fost o surpriza pt. toata lumea, inclusiv pt. mine! Doctorita mi-a spus chiar azi (am uitat sa va spun ca am fost la control) ca am nascut frumos, nu se astepta nici ea!
Multumim pt. laude!

Fetelor, sa va dea DD bebei sanatosi!

Remus

Mergi la inceput

Citat:
Azi i-am dat doua mese de formula (cate 30 de ml). Ma ingrijorez ca nu se satura si nu ia in greutate. Vreau sa alaptez mai mult decat orice! Nu vreau sa pierd laptele, mai ales ca (am incercat intr-o zi sa ma mulg 10 ml) cred ca este destul de gras, consistent!
BB suge la san, dar adoarme repede. Cat timp trebuie sa suga un bebelus atat de mic si cam cati ml.?

Parerea mea e sa duci inapoi cantarul si sa-ti urmezi instinctele. Nu-i mai da lapte praf cu biberonul, e o mare greseala, uite-asa am intarcat eu in doua luni! Edit.Ii dadeam lapte de la mine cu bibele, nu praf. Lapte praf i-am dat doar cand am intarcat=o, adica la doua luni!
Nu numai din cauza biberonului, insa a contat si asta. Eram disperata ca sugea cinci minute si adormea la san, ca apoi sa-mi doarma cinci ore!!! Nu am avut incredere in ea, imi dau seama acum...Bine, la noi a fost si icterul si greutatea mica la nastere, si stresul meu...si toate astea impreuna au dus la intarcarea prematura.
Bebe o sa inceapa incet, incet sa nu mai suga la san pt. ca va sti ca vine bibele! Un sugar de varsta lui trebuie sa suga atat cat vrea el. Pe bune, pune-l la san, relaxeaza-te, uita de ceas si de cantar si ai INCREDERE in el, in tine si in mama Natura!!!
Ah...cand citesc ce scrii, ma vad pe mine acum patru ani, disperata cu ml si cu minutele!!! Da-i sa suga si la o ora, acum e prea mic si nu are un orar al lui, dar nu va dura mult si si-l va regla. Programul lui de masa e UNIC, si ca timp si ca interval intre supturi. Nu mai fa comparatii si nu te mai uita la cifre. E pararea mea, sper sa nu te supar, insa dupa esecul meu de data trecuta, am jurat sa nu mai fac asta, adica ce faci tu acum!

Intra pe mailul comun si citeste cartulia dr Culcer, o sa te ajute!!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 36+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

dandusa iubita, daca nu iti mai revii tu care mai ai o minune, eu ce sa zic la prima!
Multumim pt. complimente stim ca suntem dragalas!

eli multumim frumos! Mai ai si tu putin si iti vei vedea bebele mult astepta, asa cu ti-l doresti!

Remus

Mergi la inceput

diamisha , carmendu , Multumim dragelor! Este intr-adevar emotionant pt. voi care sunteti pe ultima suta de metri pt. intalnirea cu BB!
Emotii au fost pe parcursul sarcinii pt. multe dintre noi... si pentru tine carmendu !

Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

m-am tot gandit ca in curand o sa am si eu o minune mica in patutul pe care il sterg zilnic si asez nebuniile in el...saptamana asta o sa-l pregatesc pt bebe, o sa fac bagajul lui si al meu...sa le avem pregatite...

anes....ti-am spus si mai devreme: SA-TI TRAIASCA MINUNEA!!!!IAR TU SA AI LAPTE PT REMUS SA CREASCA MARE SI FRUMOS!!!

Cristinain asteptarea 36+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
Azi i-am dat doua mese de formula (cate 30 de ml). Ma ingrijorez ca nu se satura si nu ia in greutate. Vreau sa alaptez mai mult decat orice! Nu vreau sa pierd laptele, mai ales ca (am incercat intr-o zi sa ma mulg 10 ml) cred ca este destul de gras, consistent!

Parerea mea e sa duci inapoi cantarul si sa-ti urmezi instinctele. Nu-i mai da lapte praf cu biberonul, e o mare greseala, uite-asa am intarcat eu in doua luni! Edit.Ii dadeam lapte de la mine cu bibele, nu praf. Lapte praf i-am dat doar cand am intarcat=o, adica la doua luni!
Nu numai din cauza biberonului, insa a contat si asta. Eram disperata ca sugea cinci minute si adormea la san, ca apoi sa-mi doarma cinci ore!!! Nu am avut incredere in ea, imi dau seama acum...Bine, la noi a fost si icterul si greutatea mica la nastere, si stresul meu...si toate astea impreuna au dus la intarcarea prematura.
Bebe o sa inceapa incet, incet sa nu mai suga la san pt. ca va sti ca vine bibele! Un sugar de varsta lui trebuie sa suga atat cat vrea el. Pe bune, pune-l la san, relaxeaza-te, uita de ceas si de cantar si ai INCREDERE in el, in tine si in mama Natura!!!
Ah...cand citesc ce scrii, ma vad pe mine acum patru ani, disperata cu ml si cu minutele!!! Da-i sa suga si la o ora, acum e prea mic si nu are un orar al lui, dar nu va dura mult si si-l va regla. Programul lui de masa e UNIC, si ca timp si ca interval intre supturi. Nu mai fa comparatii si nu te mai uita la cifre. E pararea mea, sper sa nu te supar, insa dupa esecul meu de data trecuta, am jurat sa nu mai fac asta, adica ce faci tu acum!

Intra pe mailul comun si citeste cartulia dr Culcer, o sa te ajute!!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 36+

Asa creste bebe

eu subscriu insa cu un mic amendament: nu da inapoi cantarul ci arunca-l pe geam. bb suge cat are nevoie si cat poate. daca adoarme il trezesti. cea mai buna cale de a-l intarca e sa nu ai incredere in el si sa il cantaresti obsesiv.
a, si vezi ca sfatu babelor o sa iti zica ca bb nu ia suficient, ca nu ai lapte, etc. toti sunt experti cand ai probleme.

relativ la biberon, odata ce se obisnuiesc cu el incep sa il prefere. multi bebelusi nu accepta sa fie alaptati combinat. eu asa am alaptat dar usor nu a fost. tot pe la 2 luni (diana, fata ta e clona alei mele??) a inceput sa refuze categoric sanul. eu insa nu m-am lasat - am alaptat in picioare dansand cu ea in casa pana am convins-o din nou sa suga la san.

alta chestie - mulsul e total irelevant caci pompa nu stie sa scoata cat bebe. si nu te mai uita la consistenta laptelu, asta e alta greseala: primul lapte e subtire si bugat in glucide, abia dupa ce tragi un pic vine si cel gras.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput