Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anes ai un baiat SUPERB...sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii!
Vrea si eu sa nasc.....

Bianca Andreea
Larisa Elena37+
A M R numai 3 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tot la Caritas am nascut si eu dar faza cu lingurita cu glucoza nu stiu nimic de ea. Programul de alaptat este din 3 in 3 ore si noapte de la 12 la 6 mama doarme nu umbla prin spital, eu banuiesc insa ca cei mai galagiosi primeau ceva si in acest interval, eu pe Ana cu laptic la gura la 6 dimineata am gasit-o. Iar astfel de intrebari nici nu mi le-am pus in primele 2 zile cand oricum nu eram capabila sa ma deplasez pana la copil care era in cu totul alta perte decat mine, plus ca la copii nu se putea intra noaptea, se incuia si nu pot spune ca greseau nepermitand accesul la orice ora.

Insa, dupa fiecare alaptat copii mai mari de 3 zile primeau completare, de asta m-am prins eu prin a treia zi cand ii muta in salonul gen grupa mare (in primele 2 zile erau cu prematurii, alta temperatura, alt salon). Dupa ce pleca si ultima mamica din salonul cu copii soseau caruciorul cu biberoane si fiecare era testat daca mai vrea laptic.

Fata mea era fomista sefa, din a treia zi asistentele mi-au sugerat sa stau mai mult sa-i dau sa suga pentru ca aveam colostru dar ea nu se satura in 30 de minute plus ca stimuland sanul se presupunea ca vine si laptele mai devreme. La faza asta au fost dragute, eu mergeam cu 10 minute inaintea celorlalte mamici, imi primeam puiul prima si o luau ultima dar de abia ce vroia sa se desparta de san si eu de ea .

Spiridusule esti tare daca ai reusit cu seringa sa-i dai laptic. Eu am incercat dar am renuntat repede, am preferat sa o pun la san desi nu mai puteam de durere. Ma bucur ca-ti vin ajutoare multe, macar acest avantaj sa-l ai ca stai in oras cu ei.
Leeloo ne gandim la tine, mai e putin si veniti acasa!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Spiridus ma bucur din suflet ca ti-au veni ajutoare!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Gynie, , imi pare tare rau ca aveti problemuta asta, insa, asa cum zic si fetele, se va rezolva! Ma bucur din inima ca sotul tau si-a revenit si este alaturi de tine acum! Nu are rost sa-ti spun ca si pe mine te poti baza, cu absolut orice , imi gasesti datele in mailul comun. Sper ca, daca va fi cazul, nu vei ezita sa vorbesti cu mine ! Si eu sunt de parere ca ar trebui sa iei legatura cu Carmenela, avand aceeasi pb., vei afla multe de la ea!

Anes, , nu-mi vine sa cred ca parca ieri ne faceam griji pentru tine si acum ai un ingeras de copil dolofan si premiant ! e SUPERB, nu are rost sa-ti mai spun! Mai vreau pozeeee!
Are un inceput de icter? Mi se pare ca are aceeasi culoare pe care o avea si fetita mea, e putin galbior!.

Diamisha, din pacate nu te intreaba nimeni, trebuie sa spui tu clar si raspicat de la inceput ca NU esti de acord cu biberonul si sa speri ca te va lua cineva in serios. Li se da lapte mai mult ca sa-i linisteasca, sa nu planga toti in cor noaptea, decat ca sa-i ingrase. Bebele Mirthei nu avea nevoie sa fie pus la ingrasat, ca e peste medie, oricum, si uite! Niste comuniste!!!
Oricum, eu raman la parerea mea, mai bine asta decat ce se intampla in Municipal, unde e bebe langa tine si il poti alapta cand ai chef. Eu am alaptat-o pe Ianca dupa 4 ore si nu a pus gurita pe altceva in cele doua zile cat am stat acolo. Dar...am fost in pericol cu altele, ti-am povestit...Prefer sa ma lupt cu asistentele sa nu-i dea lapte praf decat sa stau cu frica-n san ca plecam din spital cu E.Coli sau Klebsiella...

Lorena, te invidiez ca ai fost la epilat, si eu vreau NEAPARAT, insa mi-e frica sa nu ma apuce nascarea pe-acolo.

Bebecris, ma bucur ca-ti vine sotiorul acasa!

...............................

La mine a venit mama azi, e sarbatoare, sunt in extaz!!! Asta mica e topita dupa ea, nici nu mai simt ca am copil. Nu tu baita, nu tu papica, nu tu culcat copil seara...BOIERIE scrie pe mine !

Siiiii...mi-am luat inima-n dinti si am inceput sa car din lucruri dincolo. Camera lui bebe este singura care e gata complet, curata si apretata , in rest mai sunt mici chestii de facut, de genul pus perdele, pus covorul, etc. Partea naspa e ca in acest moment eu nu mai locuiesc nicaieri. Sunt cu picioarele in doua barci, sper sa nu nasc acum! Aici nu mai am vase , haine si jucariile fetitei, iar dincolo e totul in saci si cutii ! Sper sa terminam pana luni, marti sa ma linistesc si eu ca ma simt epuizata!

Andy, voi cum mai sunteti? In ce stadiu ati ajuns?

Dea, , sper ca esti cuminte si stai linistita, daaa?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cand am nascut-o pe Crinuta a venit tanti neonatolaoaga s-o intoarca pe toate partile,sa-i intepe calcaiul,sa-i...sa-i...ca nici nu-mi mai aduc aminte...in fine...,copilul era cu mine in salon,eu stateam cumva pe-o buca sa pot sa ridic ochii sa vad ce-i face...,cand se pregatea s-o intepe in calcai,am intrebat-o "ce-i faceti?" eu cu o fata de miloaga si f impresionata de trauma prin care trecea puiutul meu...ea cu o fata acra "o sa vezi...",ma uit serioasa si astept...,imi dau seama ce urmeaza sa-i faca si-o intreb "da' n-o doare?"...tot cu fata mea de miloaga...,ea cu aia ei de acra..."ma lasi sa-mi fac treaba?",mi-au dat lacrimile de mila Crinutei...,pt ca plangea copila,realizez si eu ca mare durere nu a suferit,dar felul cum mi-a vorbit toanta,m-a lasat cu gura cascata...,as fi vrut sa-i zic o mie de lucruri,dar mi-a fost teama ca ziua urmatoare va veni si cine stie cum imi va consulta copilul...mi-era teama de ea...ma simteam la mana ei...si mi-a facut-o in ziua externarii cand a venit sa-mi zica sa merg sa-mi dea nush' ce de la ea,semnaturi/foi bla,bla...si l-am trimis pe Claudiu in max 2 min...,plecase nebuna dupa castraveti,ca abia,abia a dat de ea...
ce sa-i mai ceri sa aibe in vedere ca-s lauze care trec prin depresii,sau altele care sant traumatizate dupa nasterea si travaliu lung...sa te respecte vorbindu-ti calm,nu-i musai sa-ti zambeasca...?ce sa-i ceri si cui sa ceri ?ca-s de piatra frate!

sau alta chestie pe care n-am s-o inteleg...de ce de fiecare data cand intra grasana cu cutia de vaccinuri in brate,da usa de perete si urla parca-i surda?si femeia de serviciu face la fel...si nenea care-i chemat sa repare chiuveta ,face la fel!si se mai gasesc vreo doua asistente sa-si vorbeasca din salon in salon ca la piata...
bai nene...,este spital...,totusi...,aveti macar o urma de bun simt,aici mamicile dorm si ele cand apuca...saracele sau chiar se simt rau si vor un pic de linite...,da da...vezi sa nu!

acum doua luni am fost internata cu Crinuta intr-un alt spital din C-ta...,alta gasca intr-alta traista!
nici nu apucasem sa cotizez si deja m-au uimit cu atitudinea lor pozitiva...,fete de nota 10,dr la fel,am ramas socata pot sa spun de tratamentul de acolo!
m-au lasat sa stau singura cu fata intr-un salon cu trei paturi pe motiv ca am burta mare si sa nu iau ceva de la un alt copil...,cearceafurile apretate si schimbate zilnic...,tanti cu curatenia intra pash pash sa faca curat si pe bune daca ne-a deranjat...,asistentele faceau ca trenul si ca oaia sa stea fata la injectie...le-am rugat sa nu mai aprinda lumina din salon cand Crinuta ar fi dormit si chiar au tinut cont de asta si veneau sa-i faca antibioticul la lumina de pe hol...
cireasa de pe tort ,dr nu a vrut sa primeasca bani...,am ramas socata si placut impresionata!

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Dandusa, asa e, sunt si spitale unde personalul e venit din alta lume! Uite, eu fac o comparatie intre Municipal (unde e jale, asistentele si moase sunt, sau erau acum patru ani, niste scarbe) si Filantropia, unde sunt super amabile si dragute. Chestia asta mi-a confirmat-o si Mirtha, problema e cu alea de la Neonatologie, insa cele de la mamici sunt extraordinare. Mirtha a zis ca nu are ce sa le reproseze, se simte ok acolo, chiar daca nu e in aripa cea noua.

Diamisha, iti vine sa crezi ca peste cateva zile vom si noi acolo ? ca eu parca visez, nu realizez ca bebe din burtica e mare deja si arata ca bebe al lui Anes ...si ca urmeaza sa vina pe lume in curand!!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura, de maine intru in saptaman 37!!! Pe Ianca am nascut-o de azi in sapte zile !
Lorena, ca bine zici, am inceput sa retraiesc emotiile de la prima nastere, imi amintesc tot felul de detalii si ma ia cu fiori pe sira spinarii!!!

_

Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 36+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Diana,
pai alea de la neonato sant cele mai importante dupa parerea mea...mie, poa' sa-mi faca orice,la naiba...le prind eu la piata vreodata,you never know,dar sa nu-mi zdrangane copilul sa mi-l supere ca inebunescccc,sa se poarte cu grija cu el ca-i mic si fragil si mai mult io-s dupa nastere si sensibiloasa si bla,bla...

cum adica nasti in cateva zile???nu ramasese sa-ti scoata firul pe 27?
bine ca ti-a venit ajutorul de nadejde si ai mare grija cu aranjatul si despachetatul...,scoate si tu strictul necesar si restul le-oi face dupa,acum odihneste-te ca de apuci sa intri in cutii si cutiute cine stie cat dureaza sa le pui la punct...

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ma miram eu cum de nu apare Diana , esti boieroaica bravo, cu asa ajutor iti va fi mai lejer si mutatul. Mai ai putin si gata, casuta noua.
Lorena hai ca ai scapat. Parca vad ca mai rezisti vreo 3 saptamani si trebuie sa mergi iar la epilat , nu ma injura te rog.

Cand va vad cu ce semnaturi defilati ma apuca emotiile si pe mine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Diana, tu visezi??? Tu stii exact cum este si ce te asteapta la capatul drumului...da' eu care sunt la primul copil.......mi s-au dus toate rezervele de rabdare, nu stiu ce sa mai fac astea 2 saptamani care mi-au ramas...dar, trebuie sa recunosc, ca incepe sa ma ia frica...nu de nastere, adica de operatie, ci de ce m-asteapta, de noua mea viata...la fel simteam si anul trecut, cand m-am maritat..parca inchid o usa dupa mine si deschid alta catre necunoscut..de-aici si frica, desigur...

...as bea ceva...

Diana

36+ Sonia

AMR 14 zile

Mergi la inceput